Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jaz sem podal samo imena, ki so uporabljena v sloveniji :D

Ti si podal imena, k bi mogla bit prepovedana u Sloveniji :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne se je**t, pa to je grozn :(

Mi je pa mal sme?n kako je un kombi vijugu predn se je prevrnu :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grega praznuje
Napisano

Ohooo, a pol si si za rojstn dan kupu mazdo 3, lepo si se po?astiu hehe! Use naj naj :mi pijemoo: :ouje::rispekt::vino:B)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A kdo ve, a se da avto zavarovt sam proti to?i? Nekak me do zdj to ni skrbel, sam glede na zadnje stanje nebi rd tvegu da me to?a ujame. Letnik je 99.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Moram pojamrat da do zdele nism spau niti minute. To se mi bl poredko zgodi, se pa :D

Upam da me bo hmal zmankal k se mi n? ne da :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na?i ma?ki je kr lepo Pika ime. To pa zato ker ma na sprednji levi ta?ki piko. Lah bi bla tud Lisa, ker ma na zadnji desni ta?ki liso :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

?e ni druge gremo spet tko...

1.Denis

2.Devil

3.Boss

4. Bobi

Nadaljujte :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

Mene ni treba niti spra?evat, sm ?e tm, sam kaj ko se folk raj sam seb smili doma namest da bi ?li mal vn v dru?bo...

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja no, neb se ?udu ?e bi mu kazn stisnl, pol pa ?e ?us u glavo, ker je zihr on kriv za padavine v predoru :D:hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kazn so mu dal ker je NJEMU padu beton na avto??? To pa so genijalci svetovnega formata, genau za odstrel.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neki sm brsku po youtubu, pa vidm da obstaja angl?ki prevod pesmi boten anna ob basshunterja, pa si re?m ajde da vidm o ?em poje ta desc, k komad mi nasplo?no ni slab, no, k sm prebrou besediu, sm skor umru od smeha :hohoho:

Sm mislu da je nek ful romanti?en komad, recmo da tip poje o ?enski ki jo ljubi, pa sm se en mj?kn zmotu :P:hohoho:

http://www.youtube.com/watch?v=0jIeYat0aU8...feature=related

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

Bo?tjan, vzemi LG plazma 107 cm. Ne najdem linka za to?no tak model kot ga imamo mi, ampak tale je nekaj podobnega:

http://www.nakupovanje.net/lg-42pc55-plazm...mnik-pr-1154979

Na? ima nekaj karakteristik ?e bolj?ih (ve?ja svetilnost, 1080 pixlov,...), ampak po moje je to optimum med ceno in TVjem. :bravo:

Pred nekaj meseci je bil v neki akciji v Mercatorju z vsemi popusti nekaj manj od 700? :D

Tazga mamo mi, je krasn TV, kombinacija HDMI film + program in HDMI kabl = najlep?a slika kar sm jo do zdj vidu. Take detajle pa ?e ne. K sm pr?u dam sm 10 minut stau pred tvejem in sam bulu v sliko, ?eprou sm film ?e gledu :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

Jst sm prec za piknik, sam datum mora bit 100%, pa sm ?e tm :mi pijemoo: :ouje::vino::pepsi::cheers:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Hja, vo?en pozimi po soli, pa ni? pranja podvozja in ima? tako situacijo. Mamo enga tazga doma, samo, da je ?e tri leta starej?i pa je tiptop ohranjen. ;)

Se mi je zdel da ata ni kj preve? porajtu podvozja, vrjetn mu je blo sam va?n da je znotri ?ist, ostalo pa nima veze. No sj, ene 600? pa bo tak k treba, sam pol je tle ?e avspuh, tko da u kon?ni fazi bom zmetu malo morje ke?a zanga samo zato, da bo v takem stanju kot je recimo lepo ohranjen avto letnik 95 :blink:

?e ga pa grem prodajat mogo?e dobim 2300? zanga, kaj je absurd.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dans sm se odlo?u da dam kon?no obnovit moje zjebane amortizerje, pa mal pogledat splo?no stanje podvozja, in mi je ?al da sm se ?esarkol lotu, k me je kr srt prjel kaj je use uan?. USE je zan?. Vedu sm da je pru lev kon?nik hih. Ok, gremo na stabilizatorje. 3 od 4 hin, so se skor okrog vrtel. Ok, gremo ?e ostale gumjaste stvari gledat (nevem kako se jim re?e, so pa sredi in zadi), sprednje ?e nekak ok, zadi use luft (so 4 gumice zadi). Poleg tega ugotovim da mi je spet zarustala zadnja leva ?eljust (o?i??ena ?eljust in namazan batk 9Kkm nazaj, sm biu poleg ko se je rihtalo). Skratka ?alosten do konca, 99 letnik, pa kaj se mene ti?e se je za avto lepo skrbel, pol pa taka kajla od podvozja. A je to normalno za 99 letnik in 140Kkm? Pa itak, use kar je pr hyundaiju serijsko gor, ni ?ans da bo? celo dol dubu, in tko mi je mogu od Markota brt rezat zadnje stabilizatorje, ker je use tok pregnil da se je sam u prazno vrtel. Skratka, dvomm da bo moj nasledn avto hyundai :(

Pa ?e vs ke? mi bo tole pobral in sm spet ceu mesc brez dnarja. Skratka zakon use skp <_<

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.