Držim pesti, da se vidiva, ker res grem s Pozejdonom in upam, da še kdo odpove.... 😊😉
Ti niso mogli dodatno zrihtat kake kabine ali je kak drug razlog.... 🤔
To sem šel sam novembra lani v akcijo, pa je bilo že vse polno. Lahko bi mi zrihtali kabino direktno prek ladjarja, a dražje, ne vem točno kolk zdej, a mislim da je bilo cca.200 eur po osebi, pa še to najdražjo kabino, z balkonom, kar je bilo še frej. Pol sem se odločil, da ne bom še tolko doplačal in sem ostal na čakalni listi prek Pojzedona 🙂 Vse bo počakalo, če ne letos, pa morda ob kaki drugi priliki
Zadnja dva tedna v aprilu za 12dni čez atlantik na Florido- Miami in naprej z križarko po Karibih🤗
Kaj to greš s Pojzedonoma ali s katero drugo agencijo? Morda greva skupaj, se vidiva. 🙂 Sicer je malo verjetno,vse razprodano, ker sem 5 v čakalni vrsti. Dvomim, da jih bo tolko odpovedalo 🙂 To bo moralo biti super potovanje, glej da boš kej poročal, ko se vrneš. 😊
Gledamo destinacine na HR za morje in ne moreš verjet kake cene. Ful so podražili. Npr. isti hotel, isti termin, 5 oseb na Rabcu je letos 1000€ dražje napram lani :-0 Ma kaj si mislijo?!
Ima kdo kako idejo, kam se splača it? Iščem apartma, mobilno ali hotel blizu morja za 2 odrasla in 3 otroke do dalmacije....
Kaj pa Grčija, oz. grški otoki? Sej vsi govorijo, pišejo kolk je cenejša, lepša, boljša od HR.
Saj vem, da je problem s temi soglasji... zato pa bi se moralo to resevati na drugacen nacin... Recimo ze ob gradnji blokov... In Vsa zemljisca, ki so namenjena parkiranju stanovalcev, bi morala biti lastniska... in ne obcinska ... Tako morajo potem sami poskrbeti za zadeve, kot so ciscenje, vzdrzevanje... Ravno v tem casu, ko je sneg najvecji problem, so komentatorji najbolj glasni, kako nimajo vsega ociscenega, saj je v lasti obcine .... Da bi pa kdo od the pametnjakovicev vzel lopato v roke (in kidal sneg... ne kaj drugega :P) ... to pa je ze visja matematika ...
Bog ne daj ja, da bi kdo kej skidal 🙂
pred 2 minutama je Alex napisal:
Slučajno poznam iz prve roke probleme s temi parkirišči po Kopru in Semedeli.
Ti si pač opazovalec od daleč. 😉
Moji starši, ki stanujejo v bloku v spodnji semedeli, so dali pobudo, da bi jim dali rampo pred blokom. Seveda je občina to gladko odbila, ker je ulica prehodna in bi s tem onemogočili prehod do ostalih blokov in lastniških hiš (med druimi tudi do hiše poslanke Jadranke Šturm Kocjan)ki imajo hišo naprej v isti ulici. Drugi primer sta tašča in tast, ki stanujeta v drugem delu Semedele.
V njihovem bloku je šest stanovanj. Njim so ponudili, da lahko odkupijo vsak svoj parkirni prostor - narisan ob robu ulice (za ceno 20000€).
S tem, da ne bi bilo rampe, ker so zopet v prehodni ulici za Prisoje. In kaj ti to pomaga, da odkupiš parkirni prostor, ko pa se lahko zopet vsak parkira na tvoje mesto. Tako in tako se dogaja, da parkirajo na njihova parkirna mesta prebivalci iz zgornje ulice, ki imajo svoje garaže, a so jih v večini primerov predelali v garsonjere, katere oddajajo.
Moje mnenje in večine prebivalcev Semedele je, da ta kaos s parkirnimi mesti v Kopru enostavno ni rešljiv.
Kaj pa če bi si dal vsak svojega jahača na parking, bi to prišlo v poštev?
Tudi v blokih je moznost postavitve polnilnih postaj... Le malo bolj komplicirano je, ker moras pridobiti soglasja ... Ampak tudi to se bo slej ko prej spremenilo ... Res pa je, da ne kar cez noc ... Skanidnavci imajo to prednost, da so ze pred mnogimi leti elektricne prikljucke dajali tudi na parkirisca pred bloki... ker imajo tako hladno podnebje in avtomobile cez noc priklapljajo na elektricne grelce, da ne zmrnejo... V takem primeru je predelava takega prikljucka v polnilnico lazja ...
Uff ta bi bla pa pol težka, če bi mogu pridobit soglasja vseh sosedov. Že za kej manjšega imamo borbo s soglasji 😛
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf kak pogled...te ubije z njim 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani