Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V avtohi?i Kr?i?nik v Zagorju so jo imeli, so jo dobili iz Avstrije, zdej si jo bodo pa dilerji v SLO delili in jo imajo danes do 13ih. Vozil sem 2.0 bencinar, 165KM revolution oprema, rde?e barve....Sem jo ?e slikal pred salonom, lahko prlepim tud sliko gor. :) Super avto res.

hmm...a samo men ni tok lepa nova mazda? -_- vrjamem da je ostalo vse tipitpoi...sam nekak ni no...

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

to bo res treba it 1x pogledat

tomorrowland

:aaaaa::ouje:

jst sm biu na NatureOne in je blo top...hodm ze 4 leta,treba bo pa tut tale tomorrowland probat se strinjam :D

premejhna slo.scena za kolege delajo raztur

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba :hohoho:, a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov :hohoho::hohoho:

hahahahaha! :hohoho::hohoho:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

res ej kaj sele bo...katastrofa...prva moznost da se mi pondu delo v tujini,spizdim tako da se sam kadi.

neki bo treba zvohat,drgac pa hvala zmajcina :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vse tko kaze da bom sluzbo zgubu...tok da totalna tema ! jebena kriza ubila celo fermo...in vse se je zacel zarad gradbenih baronov...da jim j?$#% mater p00&$&no...v pufih pa takih da ni 2x za rect da bo mazda sla od doma...jebeni petek tko bo tut vikend... <_<

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.