Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Vau lepo.Pride? ?e k meni v vrtec pa klimo bi tudi:)

Ej....saj bi...samo ho?ejo zdaj imeti vse pobarvane sobe:-):-):-uf..Gu?va:-):-)ja pri nas brez klime ne gre...vro?e za popiz....lp:-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje.  :jupiii:

Ej..lepa novica,samo ne vse zapravit...he he bo? rabil ?e kaj za mazdurino..lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lp...danes sem res popizdil od te vro?ine ko pride? v avto ..ko kon?a? slu?bo..je kazalo zunanja temperatura 41.C.noro..pol pa rabi 10 minut ,da se ohladi mazda:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Triglav krije kufer 200? :)

Sem kar aktiven, zato pa pravim da ni toliko vazno koliko je zavarovanje ampak to KAJ vkljucuje.

P.S. Alhambra je pri Anzetu :)

Ej...jure dobro si to zrihtal:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Rabim novo slu?bo tukaj mi vsak dan ve? stvari gre na organe in po?asi mi jih bo zmanjkalo.

Pozna ve kdo kje bi rabl kakega ?alabajzarja extra deluxe, ki ga ni ni?isesar strah in se loti VSEGA ?

?e za?nem na?tevat kaj delam v trenutni firmi mi bo forum kraj?al post.

Za kolk delam pa je dost 3 znake.

Ej...mojster ....to je te?ka situacija,,samo pol ,?e gre? ti stran bo ta firma po?asi ....propadla,:-):-)zdaj se te?ko dobi dobro slu?bo..mogo?e ?ez mejo...samo tukaj so druge stvari,,,in itd.saj v SLO je cela jeba,,,lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

PRevozil 1000km ?ez vikend z avtom in mopedom, pol pa doma na ?tengah odletim....upam da ne bo treba gipsa na roki.......

Ej...jure bo ok...samo mrzli obklatki po?ivati pa boooo.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne morem verjet, druga dirka, ki sem jo letos gledal in spet "moji" zmagajo.

Je bila pa tole ena bolj razburljivih in presenetljivih dirk zadnjega ?asa.

Ej..res je precej zanimiva dirka ...take bi morale biti vse dirke F1..da se kaj dogaja...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.