Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje.
Ej..lepa novica,samo ne vse zapravit...he he bo? rabil ?e kaj za mazdurino..lp:-):-):-)
Lp...danes sem res popizdil od te vro?ine ko pride? v avto ..ko kon?a? slu?bo..je kazalo zunanja temperatura 41.C.noro..pol pa rabi 10 minut ,da se ohladi mazda:-):-):-)lp
Rabim novo slu?bo tukaj mi vsak dan ve? stvari gre na organe in po?asi mi jih bo zmanjkalo.
Pozna ve kdo kje bi rabl kakega ?alabajzarja extra deluxe, ki ga ni ni?isesar strah in se loti VSEGA ?
?e za?nem na?tevat kaj delam v trenutni firmi mi bo forum kraj?al post.
Za kolk delam pa je dost 3 znake.
Ej...mojster ....to je te?ka situacija,,samo pol ,?e gre? ti stran bo ta firma po?asi ....propadla,:-):-)zdaj se te?ko dobi dobro slu?bo..mogo?e ?ez mejo...samo tukaj so druge stvari,,,in itd.saj v SLO je cela jeba,,,lp:-):-):-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes...smo ?li spet kolesarit,ob morju:-):-)seveda zve?er:-):-)lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani