tale link ?e 2 dni gledamo pa zdej nevem a se je fotr zmenu iz unmu da mudela pokli?e pa povpra?a al ?e zmer kej cinca tko da tole se bo poklicalo in ?lo gledat ... za tiste k se pa iz kamni?kega konca pa ? bote slu?ajno vidl motor prosm sporo?te
qwerty useeno dobi? za pivo ko se sre?amo u lj na meet-u
?w ho?e? lahk mal tko informativno ga pokli?em... povej mi kake gume je mel gor firmo pa kako specifi?no stvar kot izpuh kak je pa te zadeve... da ga vpra?a? ?e? kaj pa izpuh je ?e original ipd... ?e sevada ho?e?...
v ljubljani pa ?imprej... upam pa da tvoj motor ?imprej najdemo...
"Kavo vam lahko postre?em, krem?nit je pa zmanjkalo."
"No, potem mi dajte pa krem?nito in oran?ado."
"Nimamo krem?nit. Samo oran?ado lahko dobite."
"Potem mi dajte pa krem?nito in mineralno vodo!"
Sla??i?ar se razjezi in policista klofne okoli u?es: "Kaj vam nisem ?e trikrat povedal, da nimamo krem?nit!!!???"
Policist sla??i?arja vklene in ga odpelje na policijsko postajo, da bo vlo?il ovadbo. Komandir pristopi k sla??i?arju in ga vpra?a kako je bilo. Ta mu pojasni zakaj je klofnil policista.
"Prav ste storili!" je rekel komandir. "Jaz bi mu ?e krem?nito vrgel v glavo!"
The federal government is trying to decide whether The FBI, the CIA, or the Los Angeles Police Department is the most effective at apprehending criminals. The issue is to be decided with a test - a rabbit is put in a forest and each organization has to find it.
The CIA goes in. They place animal informants throughout the forest. They question all plant and mineral witnesses. After three months of extensive investigation, they conclude that rabbits do not exist.
The FBI goes in. After two weeks with no leads, they burn the forest, killing everything in it, including the rabbit, and they make no apologies. The rabbit had it coming.
The LAPD goes in. They come out two hours later with a badly beaten bear. The bear is yelling: "Okay! Okay! I'm a rabbit! I'm a rabbit!
Blondinki sta pozabili klju? v avtu in zaloputnili vrata. Ko sta hoteli vstopiti v avto je prva predlagala: "S kamnom bom razbila ?ipo!" "Ja, pa hitro, ker bo de? in je streha odprta!" je rekla druga.
:mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: to bo? ti jz bom pa ker grem jutr gokarde furat v kr?ko... pelemo svoje ma?ine dol pa progo najamemo pa gremo dirkat upam sam na vreme... hja...
Matura kon?ana!! Faks imam zagarantiran zato sem ?el kar na ?isti minimum... In sem mel angle??ino 4 pa biologijo 3 ostalo pa lepo 2... Ja vem 2 ni lepo sam ve? pa tut ne rabim Jutri pa slovesna podelitev spri?eval Pol pa all night long!!!
Ne bom ker me ostali mlin?ki ne ganejo kaj dosti. ?e bo kdaj prilika se bova zmenila, da spozna? ?e kako izgleda Renault Sport oddelek pri Renoju.
PS: A si v sredo doma? Oziroma nasploh ta teden. Se bom peljal mimo va?ih koncev.
celi teden sem v celju... delam od 9.00 pa do 12.00 pa od 14.00 pa do 17.00 vmes dve ure fraj pa pol fraj po 17.00 lahk gremo na kak kofe... renault owners club
evo danes lep ?as prevozil cliota... moti me samo eno... podhranjenost... teh 55kW je malo premalo in 1149ccm... mor? eno dol pa gas da gre mim avta... ko v mazdi sam pohodi?... je pa res da ne morem 2.0 turbodizla primerjat z 1.2 bencinerjem... samo pogre?am kick v nizkih obratih ki ga pri bencincu ne dobim lep ?as ?ez obrate... ostalo pa solidno... sede?i v ovinkih vredu edin sony-jev radijo je do kurca... gre? ?ez lukne pa CD prekinja... grrr... tko da all in all super mestni avto sam za kam vn pa mazda all the way!!
EDIT: vem da me bo syomon skurcal... popravljam se pa ?e bi imel 182 verzijo bi pa z veseljem ga ?e kam drugam peljal
Za nabiranje izku?en je vsak avto ok Ko pa doraste? pa gasss na mazdo
kolpko ?e ti povem kolk km ?e mam jz v enem letu kar mam izpit samo velike razdalje ti povem... kitzbuhel, toscana (pisa, firenze, san gimignano,...), murter, plitvi?ka jezera, jadranska magistrala od murterja do krka, parkart pa pol koper, pa v ptujske toplice nekajkrat, pa v banovce dostikrat,... uf se kr nabere... ve?ina pa sam avtodom... avto je bolj ko ne omejen celje in okolica... zunaj ne i??em kaj prav dosti...
je pa po dosedanjih izku?njah clio kr vredi... klima, servo, mp3, elektro stekla,... itd... udoben dokaj, posko?en ne kaj dosti sam ve? od 1.2 16v ne morem pri?akovat
vem da me bote lin?al pa dober... ta tedn mam v uporabi cliota... jap... francoza... kolega v franciji pa mam avto... zdej pa bomo vidl... za na ?iht idealno ker dela na ob?ini in ma kartico free parking v modrih conah... ni? pla?at
A tako generacijo kot jo imam jaz? Ko sem dobil nadomestni avto (Clio Storia 75hp) se oboveval ker je to ?isto drug avto. ?eprav po parih dneh se navadi? umirjenih ponijev. Ampak ko sem se vsedel nazaj v svojega mi je najprej crknil ker imam ?isto drugo sklopko. Je pa dejstvo, da so tudi konji razvada, ki jo te?ko opusti?, ko se enkrat navadi? avta, ki konkretno potegne kadar ho?e?.
Tole na sliki... 1.2l 16v... En teden ga mam zdej v uporabi... Je kolega v Franciji in ga ?uvam... Dans sm ga pral pa sesal da se bom lep na ?iht vozo... Lep glih ne... Ker ni mazda
symon... vem kako je to... ne grem ve? iz mazde 5... na-a ko je treba v getza od starga ata se z 1.0 pelat se mi zdi da gokard z ma?ino od mopeda furam... pol pa v mazdo pa mislim da bom z 2.0 poletel...
pa dans sm pelal cliota 75 konov se mi zdi... sam molil sem da ne bo kje crkno... resno upal sem da pridem v enem kosi do cilja... skos je neki pokal pa cukal... aja da ne omenjam kuplunge...
mene tolkrat kdo razp... da mam premal las da bi mi sivi za vsakga ratval... sem pa preve? prijazen do drugih na cesti... razen z avtodomom ne... jebiga sem najve?ji
to sm jst ze zdavnaj reku da je treba te tovornjakarje "vec" cestnin ker dejansko delajo ?talo po cesti ...te tuje tovornjake pa nalozit na vlak pa je se jim da toliko cenej da se jim bo spla?al ...
za "neupraviceno" ustavljanje na AC teh tovornjakarjev pa itq vemo kok je najmanj?a dovoljena hitrost in pa oviranje prometa itd.. zdej nej pa blokirajo ?e ho?ejo ... red bo treba narest 1x
Tovornjake bi mogl vagat kot ameri?ani sam ne zato da ?e so primerni za na cesto ampak zato kolk ?kode nardijo s to kila?o in kolk se lahk pelejo... te?jim ve? kasirat... se da pa kamot okol te vinjete pridet... preizku?ena fora je da jo nalima? na foljo podobno kot majo telefoni tisto foljo da se nalima na ekran kot za??ita in razni ekrani so zalimani s tistim in se vedn nazaj gor zalima pa nima lepila... in jo fura? iz enga avta v drug avto ampak jo mor? na sredo nalimat da ne bo ?el z roko ?ohat not... pri oran?nih si lahko sam spodn del odrezal stran pa jo poliznil in nalimal gor... in pol si mel tak ko kolega narobe obrnjeno je belo stran polizno pa se je njemu avto smejal... mogl bi pa OBVEZNO nardit razli?ne barve... to z tedensko mese?no pa letno... mi ko smo avtodom kupl je bla gor modra re?em jz u fajn ma letno... 2 mesca se furamo na morje pa to nakar jz gledam ko se pelemo ?ez koper za ma lukne... v avtu vinjeta letna pa nima... jz na pumpi ustavim je pa 7D pisal gor... ta sistem mormo velik bolj dodelat... za vzor bi lahka jemal avstrijce... kak dolg ?e majo to pa ne mislijo spreminjat? mi pa najprej ke? ?tacijoni pa abc pol mamo vinjete... ne zdej ho?jo tak ko majo avstrijski tovornjaki blackbox ko ma oddajnik ob avtocesti na 5km so pa reciverji pa ti prednalo?en dnar dol papajo... sam da na?i ho?jo met gps... kar je pa predraga investicija... najprej je samo enota okol 150-200? ki oddaja signal pol mi pa ?e naj nekdo pove kaj pa bojo za tako imenovane "trespasserje" nardil... nazaj cestnine? pa kir ku_ac bo vse to nadziral da ne skurmo satelita?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po eni strani grozno pol vidi? pa tipa kravlat not... Pa si misli? ka je temu...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani