Svoje male nor?ke (vsi trije otroci zboleli za noricam in so pikasti kot mu?nice..) pospravila spat, zdaj pa sem si pripravila jagodni puding s ko??ki jagod, nato pa grem ?e jaz spat.
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Lu?tna barva. Kako je pa zadnja klop dosegljiva, ko ima samo troja vrata? Najbr? je kar malo nerodno otroke pripenjat v sede?ke. ?eprav je pa ena skrb manj: med vo?njo ti gotovo ne bodo odprli zadnjih vrat...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Mo?ki vstopi na policijsko postajo in prijavi izginotje svoje ?ene. Policist ga pri?ne spra?evati o njenem izgledu: ?Koliko je stara?? ?Ne vem to?no, tam 35, mogo?e celo 40 let.? ?Kako je visoka?? ?Nisem je nikoli meril.? ?Je bolj suhe ali debele postave?? ?Redi se, pa huj?a, ne vem to?no, kak?na je zdaj.? ?Kak?no je barva njenih las?? ?V?asih blond, drugi? rde?a, v?asih tudi ?rna. Pojma nimam, kaj ima zdaj.? ?Barva o?i?? ?Pravzaprav nisem nikoli natan?no pogledal.? ?Kaj je imela oble?eno?? ?Kaj pa vem. Hla?e, mogo?e celo dolgo krilo.? ?Je od?la pe??? ?Ne, z mojim avtom.? ?Kak?en je pa avto?? ??rni BMW serije 5, letnik 2013, V6 turbo bencinar, ki razvija 382 konjskih mo?i, z avtomatskim menjalnikom in tiptronikom. Sede?i so usnjeni, be? barve, zadnja stekla so zatemnjena, spredaj ima polno LED osvetlitev. Registracija je LJ-WI-812. Na zadnjem odbija?u spodaj je komaj vidna 5 cm dolga praskica..."
Mo?ki pa?.
Danes gre pa vse narobe. Za dobro jutro je bil sine ves pikast.
Nato pa me zve?er pri?akajo koko?i:
Dve pa je lisica o?itno odnesla, ker ju ni nikjer...
Pa sem ravno mislila, kako dobro mi je krenilo s koko?kami, ker so ravno za?ele nest in prodajam jajca. Z diplomo iz fizike drugega rednega dela itak nimam...
Danes se je pa dan lepo za?el. Najprej mo?ek, nato se je prikazalo krasno sonce, pogled skozi okno tak, kot bi bili na morju (pod nami so megle in nizki oblaki), otroci so malo pole?ali in se ?ele zdaj po?asi prebujajo... Skoraj prelepo za en navaden ?etrtek...
Takega mojstra bi tudi jaz potrebovala. Da me mo? ne bi kregal vsakokrat, ko mi kak?na neprevidna ograja sko?i pred avto takrat, ko obra?am. In krega me, kot da bi bila jaz za to kriva! Bi lepo odpeljala enemu takemu mojstru, ?e preden bi mo? opazil, pa za majhen denar popravi in mo? ne bi niti vedel, da se je kaj zgodilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imamo. Kam in kako?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani