Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

:)Pa jaz nisem za kamp.Septembra ni ?ans za dopust.Zdej mam rezeevirano v Metliki in Portoro?u (pes 20?na dan!) pa oboje brezpla?na odpoved pa bolo vidli,?e ?e kaj najdemo do 28.8.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mali je bil dve no?i pri noni brez problema - luksuz! :) Prvi dan sem si privo??ila brezdelje in mehi?ko restavracijo z mo?em, drugi dan pa glancanje stanovanja:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Splo?no znano je, da so ju?neje psi cenej?i. Za mojo beauceronko sem takrat dala 1000?. Za oba pudlja po 250?. ?tudiramo o dobermanu doma (smo ga tudi ?e imeli), vendar vsekakor iz Srbije. :)

Katja, a to je tista tabletka za pojest? ?e je to to, potem je skrajno fina stvarca in deluje, sprobano na psi?ki. :)

Ja, to je to. Meni je sploh super, da ni ovratnica al pa ampula zaradi majhnega otroka:) Jaz sem se pa danes zaljubila v avstralskega ov?arja. Je pa danes moja zverinca bila v pasjem salonu in dobila veliko kost (za 1leto) :)post-8021-0-16774800-1438626847_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.