Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Priden ptiček. Kaj je pa on kriv, če si mora brusiti kljun? 😊

Nič. Saj jaz bi mu pomagal , da si mu ga nebi bilo več potrebno brusiti. Bi imel eno skrb manj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 5 minutami je pob napisal:

Pri nas je popularno namerno ustvarjanje kaosa - skregat ljudi, odpuščat zdravnike, učitelje, cenzurirat drugače misleče, menjavat vodilne na policiji, itd. 

Kako lepo bi bilo sedaj videt, če bi se naredilo še kej drugega za preprečitev sranja v teh 20 mesecih, kot pa samo verjet v nove in nove doze cepiva - kot pravi beovička, samo 3 doza bo veljala za polno cepljenje po novem...

Toliko denarja smo zapravili v vsem tem času, da naj mi še en reče, da nimamo denarja za širitev kapacitet ali karkol drugega in da se kej ne da narediti čez noč. Ne da se čez noč, da se pa v 20 mesecih ali pa vsaj proba se narediti in pa potem dokončati ob času. Ma lej, sej brez veze.

Bolano mi je gledat, kako se samo govori, da se nič ne da in da nimamo denarja, itd. Če smo za TEŠ6 zapravili 1,4 milijarde, potem mi ne srat, da se ne karkol ne da v tem Bananastanu.

Edino upanje mi vlivajo protesti širom Evrope, pri nas pa pač žal še spimo. 

Tole je naša realnost in če mislite, da se bomo kdaj vrnili v staro normalnost, potem začnite brusit kose...

65942204_fp-fb.jpg
WWW.RTVSLO.SI

Številni trgovci in drugi, ki morajo zagotoviti preverjanje izpolnjevanja PCT-pogoja na vhodu, so se znašli v težavah, saj ne dobijo ljudi, ki bi opravljali to nehvaležno delo. Teh težav nimajo...

Škoda da ne morem lajkat... Lajkam. Pa ne samo 1x.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je scania napisal:

Roko na srce, Alex in Bini imata ogromno koristnih objav po celem forumu (vzdrževanje, čiščenje, pohodništvo, nova vozila...) in ko sta prišla na forum mislim da jima je bila prva stvar mazda ne pa kar neka off topic tema na mazda forumu. Ogromno članov se te teme izogne in normalno funkcionira v forumu.

Ajde daj poslikaj svojo mazdo in jo predstavi, napiši če si imel kdaj kakšne težave, če imaš kakšne težave z avtom da poskušamo rešit :) 

In tako Alex kot Bini sta fejst, vsaj kolikor smo se spoznali na poraba meetu v Logarski.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ha, ha. Vidim, da, sem idol tukaj nekaterim. 😊

Pa, daj umiri se že enkrat  ti in tvoj pajdaš. Ni več smešno. Zdaj ste že "dosadni". In otročji. Vi sploh ne veste, kaj pomeni žaljenje. Kot je napisal že Nejc, ste vsi v neki vati pa samo stokate. 

Ne,Nejc ni tega napisal, da so tu nekateri v vati in da stopajo. Nejc je napisal ,da je povsod (in ne samo na forumu ) proti temu,da se mora paziti na vsako besedo .

Tudi v real lajfu se preprosto ignorira ljudi oz odstrani iz njihove družbe , če nam ne dišijo . Nevem zakaj je tu tako težko nekaterim preprosto blokirati nekatere objave ali pa si misliti svoje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Najboljse, da zapre cel forum in ne samo to temo, ker folk je cist prevec ubrisan. Zej samo vprasanje ali je ze po defaultu ali pa tretja doza seka ven.

Mah,jaz pa se ne strinjam s tem. Komur ne paše brati določenih tem ali prispevkov določenih oseb,naj jih blokira. Še zmeraj se najde kakšna pametna tema in še zmeraj je tu gor moč najti kakšne uporabne informacije ali pa zgolj neškodljiv small talk. 

Sem proti cenzuri na vsakem koraku in zavijanju ljudi v vato.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 54 minutami je Alex napisal:

Jaz pa sem se včeraj odpravil iz zamegljene in turoben obale v sončno zaledje Trsta. Čudovit izlet in obisk 40 metrskega slapa v dolini Glinščice. Škoda, da ni sedaj več vode in je struga, skoraj prazna. 

PSX_20211121_083751.jpg

Tam so tudi 3ferate,ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

SI se šel malo pretegnit na kvifte? :)

Nope:) sem šel kar lepo en krog s specialko,pa je bil tale kafic usput :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 18 minutami je Alex napisal:

Salomon s-max blast. Baje, da so špica za zelo hitro smučanje po ribnikih. 😊

Zgoraj napisano. 😊 Do sedaj sem uporabljal dve sezoni Elan Amphibio 16 Ti Fusion 16. Te bo sedaj podedoval sin. 

Amfibio so baje super vsestranske smučke. Na koliko let oziroma smučarski dni jih pa menjas ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

U, sneg okoli tebe. 👍Komaj čakam, da zasneži Dolomite malo bolj in da preizkusim nove smuči, ki sem jih letos nabavil. Se pravi, da je z roko vse v redu? 

Roka je vsak teden bolje, tnx za vprašanje:) Delam normalno, pri določenih gibih me malo zaboli (recimo ko s palcem odklenem avto z daljincem ),ampak ne pri navikularki,temveč točno tam kamor sem padel (zunanja stran palca). Danes sem bil prvič na specialki in ja... Ko sem zapeljal preko neke luknje,me je za trenutek zabolelo, ampak vse skupaj nič. Srečo sem imel na polno ob tistem padcu.

Jaz tudi komaj čakam smučanje.... Vavcerji bodo šli za nakup kart na Voglu :) Katere smučke si kupil ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Baje, da res. Baje, da je v Kopru 19 °C in sonce kot spomladi. :harhar:

Še dobro da sem ljubitelj malo višje nadmorske višine :) Sella Nevea je tole :)

IMG20211111125650_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Kje pa štartaš? Podgorje ali Prešnica? 

V Kozini... In potem v Materiji desno. Iz Slavnika pa v Podgorje, Kastelec, Socerb, Ocizla, Kozina,Koča na Kokoši , Lipica,Kozina. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Sem bil včeraj na Slavniku z MTB . Res lušten vzpon, jaz ga velikokrat odpeljem,ko je drugje po Sloveniji prehladno na taki višini.

IMG_20211105_122752.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.