Se mi zdi, da je celo 11700K bil malo cenejši kot primerjiv Ryzen.
Procesorji meni vedno delajo BP. Rws pa da so Inteli. Tokrat sem skoraj vzel Ryzen-a, pa je le intel dal Pci-x gen.4 ven.
No jaz sem imel težave z AMD Athlon 1000. Res da je šil Intela, samo se je tak grel, da ga Zalman poleti ni uspel hladit, ko sem igre nažigal in je piskala plata. Mislim, da je poleti 30°C+ zunanje laufal pod obremenitvijo na 78°C.
Ma ja, že na GeForce-a sem prešel, ne moreš vsega na 1x 😆
Pri E8400 mi je po 12 letih ruknila plata. Gigabyte.
Haha, motiš se. Kar nekaj let se že dela Volvo S90 na Kitajskem že 7 let. In z vlakom pride do Švedske. Če se ne motim en S90 na en ladijski kontejner.
Se izogibam vsemu made in china. To tolko smetim, da bi to celo lahko zdaj že en kmet s hribov vedel in celo njegova lopata 😉
Kar pogledaj moja oba avta. Vse je original. Tudi filter olja, prav tako je olje dal servis.
Ko sta avta iz garancije, kupujem originalnim nadomestnim delom enakovredne dele priznanih proizvajalcev. Ne vidim pa razumnega razloga, zakaj bi nekdo dal neoriginalno šipo, če jo plača zavarovalnica. In to pač nekaj pove o njem.
A ti resno vzameš X robo, čeprav bi brez truda dobil original in za oboje plačal 0€?
To pa meni mestnemu ne gre v glavo, mogoče je zgoraj na hribih druga logika....
Dali so ti kitajca FUYAO,računali pa bodo najbrž original .Kakšen Pilkigton je tudi ok ,morda je tudi original gor
Pilkington in Sant Gobain imajo Fordi.
Alfa je imela Sant Gobain, sprednjo pa AGC.
Mazda ima neke japonce. Ne gre se za to, avto je tudi majn vreden, ko kupec vidi čuri muri steklo.
Ne bojo računal original. Zavarovalnicam paše, da je neoriginal, ker je vsaka naslednja menjava cenejša.
pred 3 urami je Jaka32 napisal:
Ni za hvalo, ampak za grajo.
So mi vgradili Fayou steklo, sem takoj opazil ko sem se vsedel v avto. Po pregovarjanju da se Mazda original stekla ne dobi pri nas, ampak samo na Japonskem, da dobim certifikat o vgradnji pri tem Fayou steklu, da Mazda stekla vgrajuje samo Mazda, itd...sem dosegel da se da narociti original tudi pri nas in mi ga bodo cez 3 tedne spet vgradili. Tudi na videz je povsem zgreseno okoli notranjega ogledala, nesimetricne pikice...
Skratka nikoli vec na Carglass (Celje).
Nekaj mi povej. Zakaj pa jih nisi klical in vprašal preden si šel na vgradnjo?
Smo ti lepo povedali kaj bo in da raje preveri. Pa si nas nekak ignoriral in imel za norce. Škoda. Ti boš 2x steklo vlačil iz avta, meni osebno to ne bi bilo všeč, sploh zato, ker je drugič zaradi malomarnosti/lenobe.
Mazda vetrobransko steklo sem čakal za M2 iz Japonske 1 mesec. Ker je bil redek model z senzorskimi brisalci. Bolj splošne modele ima verjetno uvoznik na zalogi.
Če gledaš to velikost,zahtevaš najmanj 80+ gold,je to najcenejši napajalnik ki ponuja polpasivni način.
Kot sem že napisal,se tudi drugi kot npr. celo Seasonic pri tej disciplini ne izkažejo-vsi se hvalijo z polpasivnim načinom,v praksi pa ventilator nonstop vrti.
Corsair HX850 miruje ob normalnem delu v Windowsih. Pa je gor TDP 125W procesor in 215W grafična.
Plus tega je 80 Plus Platinum.
Takrat je bil 160€.
80 Plus Gold je bil za mene premalo.
Titanium pa je bil grdo drag, za minimalno pridobitev.
The HX850 is a high performance power supply, offering a dead silent operation under all conditions. For the moment its main competitors are the EVGA 850 G3 and the Seasonic FOCUS PLUS Gold and Platinum units with 850W capacity. None of those though manages to match the silent operation that the HX850 offers. Corsair did a stunning job in this section.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imaš zadnje gonilnike?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani