Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Mene ne ogrožaš,ogrožaš pa vse,ki se ne morejo cepit in so ranjljiva skupina ljudi zaradi raznih avtoimunskih bolezni!😩 Že dolgo,dolgo je znano kdaj si kužen,ne takrat ,ko ti dobiš simptome ampak par dni prej in od takrat širiš virus na vse ostale ljudi ne samo na take neodgovorneže kot si ti,žal. Če se že ne cepiš bodi vsaj uvideven do drugih ljudi.👍

A lahk prosim nehaš s temi nebulozami, ker smo v skoraj že oktobra in ne januarja 2021, kjer so te fore še palile. Ok?

To je že preživeto in tega že vsaj pol leta noben ne omenja več, sedaj imamo druge skrbi, kako še bolj jebat ljudi, da pridemo do 70%, da izpolnimo kvoto, ki so nam jo zadali. Prisila, prisila, prisila. Zastonj burek in nagradne igre niso pomagale.

Glej, takole ti bom napisal. Imam otroka s posebnimi potrebami, ki je hodila 3 razrede na navadno osnovno šolo. Ker ni bila sposobna slediti rednemu programu, po znanju je dobivala petice, po hitrosti in količini snovi pa ni zmogla. Otrok mi je pregoreval in kaj sem storil? A sem šel v šolo in rekel, naj se 25 otrok prilagodi enemu otroku pri podajanju nove snovi in količini domače naloge?? Ne, ker ni logično, a ne. Torej, prestavili smo jo na šolo s prilagojenim programom in sedaj punca žari od znanja in energije. Najboljša odločitev ever.

In tako je pa tudi tukaj. Imamo eksperimentalna cepiva, ki te ne zaščitijo in ne zaščitijo drugih, pa še pohabijo te lahko za cel lajf in katero bi sedaj morali dobiti vsi, za tisto peščico ljudi, ki se ne more cepiti. Se čuje kruto, se strinjam, ampak dobro, kdo je tu nor?! A ti veš, da so se ljudje cepili, da lahko grejo na morje, ne pa iz solidarnosti. A njim pa ne boš težil, kako mislijo samo na svojo rit in morćija?

Sicer pa je bilo rečeno, da cepijo vse po dolgem in po čez, samo da dobijo procente, ni važno zdrav, bolan, samo da prideš. Torej o kakšnem številu ljudi tukaj govorimo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Bini napisal:

Tvoja izjava je pa podn od podna kar se tiče odgovornosti in obnašanja,živi primer družbene neodgovornosti😩

S čim te jaz, dragi Bini, ogrožam? Si se cepil? Si se. Kaj je primarna naloga cepiva? Torej, zaščiten si, nehaj jokati al kaj ta smajli pomeni, saj ne vem.

Ko bom bolan, bom ostal doma, dokler sem pa zdrav, pa se ne mislim it teh for. Basta. 

Itak so za vse krivi necepljeni. A ravno cepljeni hodijo naokoli bolani zato, ker oni lahko, niso oni đabe nastavili rame.

Če gleda kdo tv, mi lahko pove, kdo je kriv za porast okužb zadnje čase? So to otroci v šolah ali protestniki? 

Že celo leto govorijo o neodgovornih protestnikih, pa nikoli se ne uresničijo črne napovedi okužb, zato sklepam, da so se ali pa se bodo spravili na otroke. Cepiva je zadosti.

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Verjemi, da ni tako. 😉

Ok, prepričal si me.

Prejšnja leta toliko težav z gripo, potem pa zadeva čez noč izgine. Maske dejansko pomagajo, najboljše so tiste, ki jih pol leta nosiš v žepu hlač ali pa obešeno na ogledalo v avtu. 

242576954_345658717306480_81902823134109
WWW.FACEBOOK.COM

Spomin na gripo... ➡️ Ki jo je p.andemija k.vid, potisnila v zgodovinske knjige... 🤷

Bogi, študenti, ki preverjajo pct. Najprej me morejo poslušat, kako jim pizdim, če ne popustijo (kar v tem vikendu 2x niso), jim pokažem ponarejen hitri test in revčki nato sploh ne opazijo, da grem dalje brez maske. Važno, da je pecete.

Sem pa zelo kulturen do teh revežev v pričo svojega otroka, ker se ne rabi naučiti novih kletvic. 

Drugače pa, jebo vas pecete, da vas jebo. Pa naj mi smo reče en, da samo opravlja svoje delo. Naj kurac študira, to je njegovo delo, ne pa sere ljudem po glavi. Dost mam tega neustavnega sranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 minutami je canyon napisal:

ti cist na direkt povem, ce je covid res tolk smrtonosen da mene zakoplje naj me zakoplje ... jest se smrti NEbojim .... sam kokr kaze je smrtnost prakticno manjsa kokr usako leto pr gripi 😅😅😅😎

Pa točno to, fora je, da se 3/4 folka ni cepila zarad bolezni in bojazni pred smrtjo, pač pa, da jim ne težijo z neustavnim posegom v telo in pa, da lahko potujejo naokoli. 

Če drugega ne, so te ljudi dobro uporabili kot poskusne zajčke za nove vrste cepiv. Če kdaj iz laba uide nov virus, bodo lahko znova hitro izdelali cepivo in ob večji smrtnosti, bo strank več. Upajmo samo, da bo cepivo malce bolj učinkovito kot so tale. :)

Kaj naj rečem, se vidimo v naslednji vojni al neki. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je canyon napisal:

super bi blo se, ce zacnejo usi odloki padat ko domine ker so nezakoniti in neustavni ... vrhovno sodisce je povedalo svoje in imajo zadnjo besedo pri vsem tem ... 

pa vsem veselo branje ... 

FB_IMG_1632499790437.thumb.jpg.69c510c5b75015d6ec811d55c8a109c5.jpgFB_IMG_1632499792749.thumb.jpg.f4b21d53517d4811181aaf7918dada45.jpgFB_IMG_1632499794696.thumb.jpg.cf91b98383e4859c5eae655796e3ff1e.jpgFB_IMG_1632499796550.thumb.jpg.d8433456cc71183950a27a979fa1bbf7.jpg

Vsi smo tiho do takrat, ko se nas zadeva ne dotakne - tem primeru sodišč.

Je pa to to. Vse napisano, vse povedano. To, kar trobimo že leto in več. Bravo!

pred 15 urami je Alex napisal:

Irak...slej kot prej bo to res. 😉

Tudi nekateri najbolj zadrti anti-ce že veselo stojijo v dolgi vrsti z dvignjenim rokavom.Čakajo po par ur, da bi končno lahko dobili svojo dozo. 😊

Tudi zadnji Slovenec bo nekoč rekel "Nema nas više". Saj poznamo ta vic, a ne. :D

pred 2 urama je Alex napisal:

Včeraj sem gledal Okornov film "Covid mi je vzel šest mesecev življenja". Zelo dobro narejen dokumentarni film. Škoda, da ga niso  naredili že prej. Bi bilo veliko manj škode narejene z strani anticepilcev. Sedaj da bo to marsikaterega skeptika glede koronavirusa pognalo v vrsto za cepljenje. 😉

Ja ja, dejmo furat enostransko propagando dalje. 

"Mein kampf" je bil tudi obvezno čtivo nekoč. 

Sedaj pa čakam, da mi še 99% folka pove, kako je lepo preživel v karanteni ob gledanju Netflixa. 

Pa tudi onega, kjer govorijo pohabljeni od cepiva. Aja ne, teh ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 14 urami je Alex napisal:

... mogoče se pa kje srečava. 😉

Jaz sem tisti z alu folijo na glavi. :D

20210925_081909.thumb.jpg.8ff90af6d575b1b627ed0e252a99201b.jpg

Cela đezva samo za mene. #notbad

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Če bi jaz to napisal bi bil res štos. Pri tebi in drugih anti-ce pa v tej temi nikoli ne vem natančno, kdaj se šalite in kdaj  samo streljate kozle. 🤔

Pa mi se skos hecamo v tej temi, a nisi poštekal?

Mi smo dejansko ful za cepljenje, drug teden gremo po tretjo dozo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fora je samo, da se igrajo s temi številkami že leto in pol, da umetno vzdržujejo "epidemijo".

Vse deluje kot dobro spisan scenarij svetovne elite. 

Dejmo nekaj razčistiti. V temno rdeči fazi smo zaradi ekstra zanesljivih testov. To se ve že eno leto, da testi niso kredibilni - tako hitri kot PCR. CDC je cca 2 meseca nazaj pisal o PCR testih kaj in kako. Google it.

Prav tako izumitelj teh testov, ki je skrivnostno umrl ravno jeseni 2019.

Pa še vedno, če to odmislimo. 99 % ljudi to pregura brez težav. Da ne rečem, da je trenutno pocepljenega 50 % folka, ostali so verjetno v veliki večini tudi že preboleli - tako ali drugače. 

Zakaj IJS ne naredi potem projekcij, koliko folka je dejansko že zaščitenega pred hudo obliko bolezni?? 

Rezultati bi bili zelo zanimivi.

Dejte ljudje, malo možgane vklopite in izklopite TV.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Jaz sem tud naredil tisti test iz lekarne na protitelesa (sem hotel imet osnovo, da grem na pravi test z merjenjem količine protiteles), ki prikaže ali jih imaš ali ne pa sem bil negativen. Očitno sem se preveč dobro držal ukrepov in priporočil ter bil zgleden državljan, da kljub konstantnemu delu v pisarni in na terenu nisem fasal še nič.

Kako pa to deluje? Pa je tolk zanesljivo, da se vsaj malo ve? Cena? :) 

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Shrek napisal:

Ne morem iz kože... 

Prepričaj še mene...nas tu na forumu. 

Točno tako! Mene prav zanimajo tile prijemi. @Alex, a to groziš s pištoljem ili bez?

pred 10 minutami je zosek napisal:

Sem se šel testirat za protitelesa. Jih imam ko dreka, sam kaj ko mi to ne pomaga za noben PCT pogoj. "Prebolel" stvar brez da bi sploh vedu 🤷‍♂️

Kapo dol. Ko sem tole prebral je še mene prijelo, da bi šel. :D Iz radovednosti. Me pa ne čudi, ker v letu in pol verjamem, da je prekužena vsaj polovica, če ne več ljudi, pa sploh ne vedo. 

Me zanima kaj se zgodi v telesu, ki je prebolelo korono nevede in je nabildano s protitelesi in pol mu uturiš še eno dozico Fajzerja za po vrhu. A te študije so že zuni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

- ne vem, ker take osebne tožbe so zadeve, ki niso v splošnem javnem interesu, da bi jih dali vsem v vednost. To pač pomeni, da verjetno o njih ne bomo nič zvedeli ali pa se bodo končale s poravnavo in odškodninami. Drugače pa ja, vsak ki je imel muda in se mu je dalo je lahko sprožil tako tožbo in je bo tudi dobil saj je šlo za kršitve ustave.

- to sem že napisal. Tudi varnostnik mora biti seznanjen z zakoni in ustavo, ter se zavedati, da s svojimi dejanje teh zakonov ne krši, sploh kadar gre za omejevanje gibanja ljudi. Nepoznavanje ga ne odvezuje odgovornosti. Inšpektorji recimo zato izdajajo več ali manj samo opozorila.

To moti vse, ki še vedno verjamemo v pravno državo. Tisti, ki kazni niso plačali jim jo seveda ne bo treba in bo izbrisana. Tisti pa ki so jo, so pa s tem dejasnjem avtomatsko priznali, da se strinjajo z njo. Tako, da takim žal ne preostane drugega, da tožijo državo samo veliko vprašanje, če se jim to splača. Ker ravno tukaj spet lahko trčimo v to zgodbo, da bi verjetno bilo potrebno tožit tistega osebno, ki ti je kazen spisal in zacolal.

@Bossek upam, da nimaš občutka, da te kdorkoli napada. Kljub temu, da se vedno ne strinjam s tabo, mi je všeč, da se pogovarjava več ali manj le o argumentih in ne o nekih osebnih preferencah.

P.S. Naci Hitler 🤪

P.S.1. Auč... tako kot antivaxerji na eni strani je to ekstrem na drugi.

P.S.2. Australia is destination fucked

Kar se kazni tiče je tako, da so ljudje celo zimo kršili prehod občin, javnega zbiranja, nenošenja mask in si kopiči kazni, plačali pa 0. Ampak so vedeli, kaj delajo.

Z vsemi temi neustavnimi forami vlada dela samo to, da obvladuje večino ljudi, ker večina nas je takih, da svojih pravic ne poznamo in se potem avtomatično držimo (obstaja peščica, ki pozna svoje pravice in te se pač spregleda, važno je, da večina uboga), kar nam zapovejo, pa naj se nam ukrepi zdijo še toliko neumni. Seveda je taktično bilo ugotovljeno, da je nošenje mask neustavno, kot tudi zaprtje ljudi na občine, s polletno zamudo, ko so nato tako ali tako morali počasi sproščati vse.

Kar je pa najbolj smešno v tej zgodbi, je pa to, da so sodišča spoznala, da maske niso po ustavi in jih folk še vedno nosi. In to poleti, ko je zunaj 35 stopinj in v avtu, ko se vozijo sami in še bi lahko našteval. Pa da ne rečem, da ni razglašene epidemije, hahaha. To je faking komedija. Pa maske, kjer je dokazano, da ne ščiti pred virusom, sploh če jo nosiš pod brado ali pod nosom kot dela večina. Ah ja, what a time to be alive.

Da inšpektorji samo opozarjajo, lahko tudi jaz potrdim. V fohu, ki ga opravlja moja žena, se dosti pogovarjajo o tem med sabo in noben še ni fasal kazni. Opozorila in grožnje so, kazni pa nobene. Zgleda se še vedno večina drži in z manjšina ne predstavlja nekih groženj...

Glede tistega incidenta prejšnji teden od bivšega sodelavca, kjer se je zgodilo, da cepljen sodelavec ni hotel pokazati PCT potrdila, je tako, da je še vedno doma in čaka na ustavno sodišče, da ugotovi, da je to protiustavno, nato bo zahteval plačo za nazaj, odškodnino in pa svoje delovno mesto nazaj. Če se znaš it v teh časih, bi se dalo z odškodninami še zaslužit. ;) 

Glede preverjanj PCT. Dosedaj so me samo enkrat vprašali v baru, kjer sem samo rekel, da imam in se je zgodba končala - pivo postreženo. 

Se pa ne mislim z nobenim kregat glede tega. PCT imam in to je vse, kar imam za rečt varnostniku, kazal pa ne bom ničesar, amen. Slej ko prej bodo trgovine opazile upad potrošnikov in bodo prosile, da pridemo nazaj. Dober primer je Petrol. Ja ja, ko je denar v igri, ni virusa, haha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo, sodelavka (58) prvič po dveh tednih in po preboleli koroni v službi. Počuti se odlično, vsa poskočna in zagnana. Povedala je, da je imela take in drugačne težave med prebolevanjem, ampak nič prehudega. Sedaj je čist vesela, da ima pol leta mir pred temi nebulozami in kot prava ljubljančanka se veseli prostega prehoda za šoping.🤣 

Očim od tamale tudi bp, jutri se vidimo in bo kej več povedal v živo, danes se mu izteče uradna karantena.

Včeraj na protestih s prijatelji, sem izvedel dve dost žalostni zgodbi v povezavi s cepljenjem otrok proti koroni. :(

- 12-leten otrok ločenih staršev, kjer oče ni bil za to, mama pa je vseeno peljala otroka cepit in ta je doživel krvne strdke po eni nogi in so deklico komaj rešili. Rezultat je doživljensko jemanje tablet proti strjevanju krvi.

- 15-leten otrok, 2x cepljen in 3 mini kapi.

Še enkrat, nič nimam proti temu, da se odrasel človek gre cepit, vsak naj se zase odloča. Ampak prosim vas, pustite otroke pri miru. Po toči zvoniti je prepozno.

Sam imam doma 2 12-letnici in me take zgodbe še posebaj prizadenejo, zaradi otrok sem jaz na ulici že celo leto in nastavljam obe lici, tudi robokopom, če bo treba kdaj. In borim se tudi za otroke staršev, ki se ne upajo postaviti po robu avtoriteti in tudi za tiste otroke, ki jih pikica čaka zaradi staršev, ki podpirajo gensko terapijo.

Otroci se ne morejo odločati sami zase, zato bodite vsaj starši dost pametni. Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 18 urami je Alex napisal:

Jebat ga. Ko smo mi igrali okoli (ali pa organizirali koncerte) smo morali vedno zagotoviti varnost prisotnih, (varnostniki, prva pomoč itd), prireditev je morala biti prijavljena, napisano je moralo biti črno na belem, kdo je glavni organizator. In, če je šlo kaj narobe, so policaji (včasih miličniki) najprej zaslišali organizatorja prireditve. In potem naprej. Velikokrat se je zgodilo, da so prišli tudi lokalni provokatorji na prireditev z namenom, da povzročijo pretep. In je na koncu padla črna packa na celotno prireditev, čeprav ni bil nihče od organizatorjev direktno kriv za pretepe. Tako da ja, danes bo možno vse, od vodnega topa do solzilca. 

Je pa tudi res, da bo danes policija pripravljena tudi

z robokopi, da uleti med ruljo, če bo potrebno. Ne bi bil rad zraven, če se bo to tudi zgodilo. 🤪

Pob, daj mi že enkrat povej, ko stalno nakladaš o teh odvzetih pravicah, katere so? Ker nikakor ne morem ugotoviti, kaj ti toliko kratijo, da se greš izpostavljati v interesu drugih, ki stojijo za temi protesti. Oni že vedo, zakaj organizirajo in podpihujejo proteste, zanima pa me, ali veš tudi ti, zakaj stojiš tam. 😉

Ja, ja, vsi vemo za one zgodbice iz črnobelih časov, kjer so fantje iz druge vasi prišli osvajat punce na vaško veselico in je prišlo do pretepov. Lepi in brezskrbni časi.

Žal se ti mokre sanje o robokopih niso izpolnile. Vse je potekalo mirno, tako kot mora, da se na naslednjem protestu zbere še več ljudi. Se pa zavedam kaj pomenijo protesti in na njih ne vozim otrok, ker lahko zadeva v vsakem momentu eskalira, tako kot prejšnjo sredo. 

Pa kot sem že rekel, puca mi k., kdo je tu organizator in kakšni so njegovi nameni. Folk v tem trenutku rabi eno močno osebo, ki bo znala spravit folk na ulico, karte se bodo delile na volitvah. To je to.

Kaj ti naj povem še enkrat o odvzetih pravicah? Človek, če ti živiš v svetu z nataknjenimi mavričnimi očali, ne pomeni, da vsi. Po letu in pol kratenja pravic, me še vedno to sprašuješ, pa neb rekel, da se zadeva izboljšuje, pač pa se slabša, zate, kot cepljenega, se ne, za vse ostale (tudi prebolevnike) pa se. Tako da, lahko greš za nazaj brat zadeve al pa samo začneš mal spremljat kaj se dogaja. Od vsega mi je smešen najbolj tisti folk, ki se dela, da je vse normalno v teh časih - kot da živijo z glavo zarito v zemljo. Zunaj se dogaja, da ne rečem, 3. sv (verjetno zelo pretiran izraz, ampak dobr) in ignoranca bo marsikoga napičila od zadaj brez vazelinkota.

Ena za spomin od včeraj. ;)

5528d5d66ec0e9a27f693d99c6634c55.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Prinesi s sabo pelerinlnin gas masko, obvezno. 🤣

Plačani izgredniki poskrbijo za to vedno. Sem bil na dost protestih z istim rezultatom in vem kako to poteka. A misliš, da je folk tam tolk neumen, da bi si pljuval v lastno skledo?

JJeve mokre sanje so, da razglasi izredne razmere in dobi pooblastila, ki jih noben noče. Bomo videli, kako bo danes, pripravljen je potrebno biti na vse... tudi na nacije v rumenih jopičih.

Več ljudi je v roku teh mesecev izrazilo željo, da se čimprej pocepi 70% ljudi, da bodo potem oni imeli mir. Verjetno so to mnogi to govorili tudi v Avstraliji.

image.png.74091c1acdcb1eb8f07862e21bf495c4.png

Zapomnite si. Odvzete pravice nikoli ne pridejo nazaj na miren način. Treba bo dvignit svojo rit in nekaj naredit za to. Dlje kot se čaka, slabše bo. Če nas res ostane samo še nekaj procentov necepljenih, potem se lahko sami damo v nek indijanski rezervat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Janez007, dobro ni, če smo že pr tem.

Se že kej ve, kaj prinaša 8 in več urno nošenje mask na dolgi rok? Da ne bodo na koncu bolnišnice polne ravno zarad tega. Ampak ja, če po TV rečejo, da je vse ok in ni problemov za zdravje, potem bo že držalo. :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.