Komej pre?ivel obisk pri zobni higieni?arki, ki mi je dlesni na fertig razmesarila in vmes cel cajt komentirala, da kako se bom moral lotit zadeve, da se izbolj?a.
(hja, nitkanje glih ni neko opravilo, pri katerem bi bil doslej extra spreten, priznam).
Joj koliko se samo okoli Gigija vrti, ?e? da je treba privo??iti njemu. Gigi ne rabi nobenega usmiljenja, da pride do pokala, on in ekipa so v top formi in bodo naredili kar je treba.
S to obrambo in disciplino ne vem kako jih lahko Real ustavi.
Ce je kdo gledal zadnjo tekmo Reala pod vodstvom nove generacije ( Morata, James, Kovacic, Casemiro, Asensio..) taka ekipa bi pa razturala
Smo Zidan jih 'spara'
Marsikdo je mnenja, da ko bo Kristina Ronaldina Balerina de Egoista, zapustila ta klub, da se jim pi?ejo lep?i ?asi. Bomo videli. Za letos se bo (verjetno) treba sprijaznit s porazom v finalu.
Za dans napovedujem 3:1. Zanimivo, da celo v Rimu mladina mno?i?no nosi drese Juventusa, pa imajo oni Romo in Lazio, pa morda ?e koga v dr?avnem prvenstvu.
V?eri so bli Atleti res nekako OBLA?NI, sem pri?akoval popolnoma enakopravno sre?anje. Enega finalista ?e imamo in upam, da v finalu ne izgubi.
H?erka, ki je ?elela malo zraven gledat ?ogobrc, ji je bilo ful ?udno, da nisem bolj vesel ob zadetkih Reala in vpra?a, da ?e ni meni v resnici bolj v?e? tadruga ekipa. Pa bi letos res ATM (bankomatu) bolj privo??il finale in kon?no zmago. Razcepljena osebnost, klinc pa tak navija? Reala.
Pre?ivel super dan v Dolenjskih Toplicah, ko smo se dru?ili kar 4 razli?ne generacije, od prababice pa vse do pravnukinje. Fajn videt vse po skoraj treh mescih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
69 Nicky Hayden je preminil. Naj pociva v miru
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani