Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Naredil sem prav s postopkom zapiranja spja, res spodbujajo gospodarstvo....s februarjem 2014 spet prispevki gor, sedaj pa ?e obdav?itev industrijskih in gospodarskih objektov...

Lani sredi 2013 sem meni se zdi tudi tukaj napisal, da razm?lajam ali o selitvi ali zaprtju...ni bilo treba dosti razmi?ljat...

Prej je ?la najemnina v stro?ke, sedaj gre spet ve? dr?avi....?e tako je ?lo.

Popolnoma na vse to?ke so se obesili, in to je zame na?rtno sesuvanje sistema po na?elu ?e kaj dobi? ti vzamemo.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 GTA
Napisano

Klopko ?e se prav spomnim, pridejo v vpo?tev tudi pametne zamenjave?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pi?uka, ko berem pa poslu?am kolege ne vem a mam jaz tok kvalitetno seme al res ta morje tolk pomaga...mi ?e 3 leta nismo bili bolani - obadva.... :blink:

no po?tar je tud cel dan na zraku :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

To misli? nastavitev prostega teka oz. base idle? ?e naredu in nobene spremembe. Zanimiv je tud, da olja in antifriza ne pije ni?, se prav so ?e edin ventili lahko tisti, ki ne dihtajo.

Nej gre ?e enkrat h vragu,da dobim taprav razlog za 1.8+?pera swap :hohoho:

Je bila na sumu ?e ko sem bil prvi? na valjih, kasnej sva z njim testirala kompresijo in je bila v mejah normale okoli 11-12 barov. Od tega je zdj ?e en let in lahko da se je situacija ?e spremenila.

pol je o?itno neki s hrano, oz po?iralnikom....nenazadnje ima benz filter zadaj zunaj za desno gumo, da ni kaka voda not pa da na njo mraz vpliva.... <_<

A ?e dr?i? gas dela, al samo ?tantgas? To bi lahko preveril da da? v eno fla?ko z benzom direktno cev za dovod preden pride v motor, ?e nisi ?e seveda. Menjal sem ga pa ?e jaz med lastni?tvom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je ?e najve?ji problem, ker se niti ne ve kaj je narobe. No ja, ve se kaj je narobe, ne ve se pa zakaj..menjal ?e vse ?ivo in mrtvo, pa ?e zmer crkuje ko je mrzu. V kratkem ?e enkrat pomerim kompresijo v upanju, da ni ravno plin svojga davka vzel na ventilih <_<

Poleg tega so spet problemi s centralnim in sem dons dal odstranit komplet aftermarket napeljavo, nanovo zrihtat z drugim modulom, nakar pridm domov in voznikova vrata ?e no?ejo zaklepat/odklepat z daljincem :bravo:

Ajoj gripa...si maf tudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lih vajper je trenutno taproblemati?en, 6ka je pa iz nem?ije in upam, da ne bo ?e njej lih zdj za?el kej dogajat :zvizga:

Ka ga pa base?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne, bo kr ena od mazd, natan?neje ta, ki je bila uvo?ena iz Italije :(

Ta rumena? Ker nisem ziher ce ni vajper tud......never checked

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Moja ?ena je ?e mlada, pa ne potrebujem kave. :P

No, vsaj ne vsako jutro...

moja ?e dela takrat............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Nikjer nikogar. O?itno po?teni svet pono?i spi...

Ne sam najprej kofe ne pa forum :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa sem fasal slovenceljna...ta ki me je danes nabil se je potuhnil. Od tistega zjutraj bom poklical, je ostalo bom poklical.

Pred ?olo. polno pri? me nabije in misli, da loh zadevo pozabi. Zjutraj pred ?olo se je potrebno umakniti, zato sem poslikal, dal MOJE podatke vozniku, pol ljudi okoli pa poznam, tako da sem jih preklical kasneje in se strinjajo da so pri?e (ker se je izkazalo da bodo potrebne).

Imam slike z njegovo tablico, njega kako si ogleduje moj avto, naslove in telefonske pri?....?e ve?, ker sem sumil, da bo 'po?ten' sem ?el na mojo zavarovalnico, razlo?il situacijo, kjer so mi povedali da je avto zavarovan pri Adriaticu.

Sem vlo?il prijavo pri njegovi zavarovalnici, kjer je iz prijave viden lastnik in njegov naslov. In dam mu 24 ur do jutri da pokli?e, potem grem na policijo, da se za??itim, ker glede na njegovo po?tenost bo verjetno odklonil ?e zahtevek zavarovalnice.

Pa naj fa?e ?e 2 kazni, da ni dal podatkov in prekr?ek!

Kakorkoli M5 je ?e pri An?etu na liftu, ker se ne da vrat normalno zapret.

Proklete kurbe hinavske

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

4 dni.............O? Pirni?e itak, poleg 2h gradbi?? so zaprli ?e edino cesto, ker menjajo streho....zdajle....budale!

post-2637-1393228913_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

stari full dobro :prstgor: zapali :D lp ale?

v bistvu si srbine :D samo ?e grb na streho

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

eeeee in kje se zdaj hvali??

Da si obe vre?ki pojedel za zajtrk? :ne vem:

Da je ta tanov coko hudo dober in da sem poln magnezija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo:

post-2637-1392551168_thumb.jpg

Vecje slike ni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ljudje, ?e pride ali ne...jzt rabim sam sonce, temperature pa mazdo brez strehe :D

Ga?o, tiste rob?ke k ma un pa jzt nimam z ali brez, sej veste :D

Zagreb 18C brez obla?ka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slivka pozdravlja!
Napisano

S pomo?jo nasvetov mlaj?e generacije mi je le uspela povezava z internetom. ?eprav ga doma verjetno ?e lep ?as ne bomo imeli. Mogo?e dobimo internet v za?etku marca...

Kakorkoli, ko sem prebiral, kaj je na forumu novega, sem opazil, da se s Primo?em v eni stvari nisva dobro razumela, pa bi popravil:

Ta teden se otroci v ?olo vozijo z avtobusom. Ki pa se dolo?eni cesti izogiba in dela obvoz po drugi cesti. Ravno zaradi omenjenih ?vigajo?ih izstrelkov. Doma?ini v?asih tvegajo na lastno odgovornost, druga?e pa je tisto cesto uporabljala vojska, a le z Valuki. ?tab civilne za??ite je bil namre? v ?epovanu in vojska je transport opreme in vojakov opravljala po tej cesti, ker je to najbli?ja povezava. No, zaradi "visokih" temperatur in mo?nih nalivov je zdaj tudi ta nevarnost minila in danes sem se tudi jaz ?e vozil po njej...

In bil sila prijetno presene?en. Stroker, Jest, Jures, Zmaj, Aci, Gustav, Baby Viper in Primoz78 so zbrali 290?. Ob takem znesku se la?je diha. Vsi stro?ki bencina za nazaj pokriti pa tudi za naprej je ?e ostalo. Hvala, fantje!

Kar se elektrike ti?e, pa je zdaj ?e 240! Ne, ne 240 voltov iz vti?nice ampak 240 ur brez voltov iz vti?nice... In se bojim, da je ?e lep ?as ne bo. Fantje iz Elektra se sicer trudijo, a jih ves ?as "pere" de?. V?asih so nalivi kar presneto mo?ni... Jih prav ob?udujem, da tako vztrajno delajo, ker elektrika in voda nista ravno prijateljici in ?e se znajde? med njima, ni preve? dobro za zdravje... In zaradi vztrajnega de?ja pa? napredujejo po?asneje.

Kaj naj komentiram. Je*** ti tako dr?avo, ko ob katastrofi, ki te doleti, prvo pomisli?, koliko prejete pomo?i bo pobrala dr?ava in kje vse te bodo udarili, ker si prejel pomo?... Saj lahko, da ne bi nikjer, a zdaj res nimam ne ?asa ne volje preiskovat, kako je s tem. Baje, da ?e pelje? staro ?elezo na odpad, da mora? dati zraven tudi dav?no ?tevilko. Le zakaj? Najbr? ne kar za brez veze. In ?e ?e staro ?elezo obdav?ijo, kako naj bom prepri?an, da mi pomo?i v gotovini ne bi? To dr?avo bo treba spravit v red. In o?itno jo bomo morali sami, ker tisti, ki so za to pla?ani, je ne...

In pa ?e enkrat hvala vsem za pomo?!

He's alive :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slivka pozdravlja!
Napisano

Ravnokar na moj racun prejel donacije Jesta in pa Strokerja...denar bo sel danes ob 14h v gotovini v roke Slivki...kaj naj recem...hvala, Slivka bo zelo vesel in jaz tudi sem zelo vesel za Slivko :notworth:

Ce bo imel cas mu bom odstopil racunalnik v sluzbi da kaj napise tukaj gor.

Lep dan vsem!

Primoz

do takrat dobis tud moje, poklikano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slivka pozdravlja!
Napisano

Pisem Primozu za sodelovanje. Tudi s predlogom da ce se malo vec zbere da gre se komu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slivka pozdravlja!
Napisano

MAZDA?I to je pa res hudo pri SLIVKI DOMA najbolj?e da anga?iramo PRIMO?A 78 za denar seveda ?e on ho?e lp ale? :D je najbli?ji ..

ti a se tebi CAPS LOCK zatika, al se ti KOLCA? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Moj Strom ima sedaj HONDA ketno in michelinke kupljene na HONDA servisu. Po moje +10HP minimalno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slivka pozdravlja!
Napisano

Zakaj pa ni? tu ne dopi?e, ?e je vsak dan online na forumu?

Verjetno samo pre?ekira. Tako kot v?asih Lojz :ninja:

No pol pa tako nardemo. Sicer bi se lahko oblikoval kak letni solidarnostni sklad. Med drugim verjetno Slivka ni edini, in boh ne daj nas lahko ?e kaj ?aka, voda, mraz, potres :blink:

pa kot se za slovenijo spodobi, komite, predsednik, volilci, komisija o prednostni porabi, itd itd, pa bo denar ?el :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

smo, samo tudi ?ivalni niso glih butaste... vrane so med najpametnej?imi sploh in mene fascinirajo tiste v divjini, ko recimo me?ejo na cesto razne orehe in ?akajo, da jih avto povozi ter stre.

No vsaka vrsta ima tudi izjeme :P

Urska Cepin, La toya pa to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.