Zdaj mam en MTB ki je bolj tko za prosti cas: okvir je wheeler (spoji so narejeni po TIG- na tem sem enkrat celo nalogo na faksu delal), zavore in vsa ostala mehanika je pa Shimano. V-brake, (bom rabil nove brake pads, ker ne zdrzijo veliko spustov ), menjalnik je AceraX ("rahlo" pocasen), kolesa so aluminijista ne vem pa kdo jih izdeluje, gume sem pa zamenjal, zdaj mam Continental Town&Country, vilico mam navadno Al...razlog za ta "bajk" je ker so mi prejsnjega ukradli in to v centru LJ!! tisti je ze bil konkreten...Peugeot v res carski barvi -kot da je to pomembno-ampak vseen: perla-bela metallic.
Neki si omenjal BMX stezo..jaz bi sel takoj! Ta k je v LJ (tukaj bliz mene za Bezigradom) je v obupnem stanju.
Bi blo v redu ce bi se zbral na Mazda-si MTB srecanje, ali pa ker se priblizje zima lahk gremo na Mazda-si Ski srecanje (to bi pa se raje)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ah...5let sem se vozil skoraj tedensko ?ez ?rni Kal...prav bom pogre?al tiste vo?nje v koloni in ?akanje,ter veselje,ko smo pri?li do tripasovnice in si lahko skliznil mimo tovornjaka...ah.
hahaaha . dobra.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No zjutraj je dezevalo (ponekod celo snezilo), pol se je zjasnilo...takoj v akcijo. Sem sel mal na obalo..
Pa se to: prvic sem vidu staticni radar na avtocesti (Passat karavan), notri je bil policaj ki je meril , to je blo pred izhodom za Sezano (iz smeri LJ).
Slika je pa detajl...crni kal je se vedno impresiven
Luka, tale vic poznam ampak v albanscini. Nisem vedu da je to mednaroden vic...haha
Ce sem ze tuki:
Ukrade crnec izpit za avto Leonardo Di Capriu. Z tistim izpitom se voz in voz okol, dokler ga ustavi policaj. Crnec da ukraden izpit policaju. Policaj pa ga vprasa: Caki sam mal, a se je Titanic potopil al pa je zgorel?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Cyb3r: to kolo (nasa) je mene navdusilo ko sem videl en test na avto magazinu leta 96 ali 97. A to pomeni ce se bomo srecal mi bos dal in krog?
@vuk: a mas kako sliko tvojgega bajka?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani