Poslu?am ta zadn album od Papa Roach - Croocked teeth. Fenomenalen stuff.. prav pogre?al sem ta stil. Super album, dobri komadi, besedila, dobr ?agajo, po moje celo bolj?i kot Infest.
Edin ?alostn ker so zdej drugi cajti in v Sloveniji ne ve ?e lahko kje sploh kupi? CD
To pa moram poslu?ati. Infest je bil res top. Pa lovehatetragedy tud. Pol je ?lo pa vse navzdol...
Ker sem toliko bral o vasih kolesarskih podvigih me je malo motiviralo in mi uspelo sprovocirat Oskarja da sva sla kolesarit. Prisla sva z Gameljnj okoli Smarne in nazaj, vse skupaj ene 25 km in (tole nama ni najbolj v ponos) prisla nazaj crknjena da joj. 0 kondicije. Pa spet me je prijelo da bi imel kako domaco zival, ko je tale prisla pogledat zakaj sta dva cudaka bolj rdeca v obraz kot moj avto. ^^
Dbest d smo ti dali motivacijo za kolo:)
Poznam ta filing z pomanjkanjem kondicije; ko sem 4 leta nazaj za?el s5 kolesariti (po skoraj desetletju ?portnega abstiniranja), sem za prvo furo sel iz Lj do Dom?al... 35km ravnine. Skoraj sem umrl:)
Ampak... Trma,trma,trma in z vsakim prevozenim kilometrom je la?je,bolj?e. In vsaj meni je top filing k vidim svoj napredek pri stvari,ki me veseli.
Tko da, naj te "0 kondicije" ne odvrne od kolesa,kmalu je bolje.
Hvala?. Je kr zaj.ban klanc, ja.... Sploh iz Ovara. Ceprav mi je tud tist iz Sutria dal mislit (verjetno zato, ker je bilo pred njemu ze slabih 90km pa vec kot 3000 visincev?).
Se pa definitivno splaca it pogledat une konce, lepo je.
Sicer mi je ze gospa, ki mi je prodala ENC rekla, da sem zelo komplicirana oseba. Da baje drugi "pridejo, placajo in se vozijo ceneje".
Pa sem ji odvrnil, da se mi ne zdi nic kompliciranega v tem, da se pozanimam o stvari/storitvi preden jo kupim in kje je bolj primerno mesto za nabiranje info, kot na prodajnem mestu...
Tako, da... ne ne vem?. Pa? rad vem, kaj dobim za svoj denar.
To me malo skrbi; enoprstorec z biciklom na strehi... Baje se je dogajalo, da je v?asih ENC to zaznal kot kombi...
?eprav... Kot sem drugje sli?al, naj bi npr moj ENC vedno trgal dol ceno za osebni avto, ne glede na to, v katerem vozilu je name??en.
Pa ?e nekaj; na to so opozarjali tudi njihovi mediji....
Dogajalo se je, ?e sta bila dva avta preblizu eden drugemu na vstopni postaju (premala varnostna razdalja), da je sistem zaznal le drugega,prvega pa ne. Iz tega je sledilo, da je imel prvi avto problem na izstopni postaji- nekaj takega kot ?e bi izgubil listek.
"Kazen" za izgubo listka oz. nezaznavanje na vstopni postaji pa je cena najdalj?e relacije krat 2....
No, sem ga kupil par dni nazaj na mostu na Krk. Zadeva stane 110kn, skupaj z 500kn dobroimetja torej 610kn.
Zdaj samo upam, da ne bodo v kratkem sli na vinjete..
Me pa zanima nekaj; na ENC pasu sem skoraj moral ustaviti, nisem gledal na stevec , ampak lih toliko, da nisem moral prestaviti v prvo prestavo... vase izkusnje?
Iz kampa na otoku Krk startam na cca 10km oddaljen kraj Vrh,kjer bi za?el kolesariti.
Z avtom,na strehi mtb,v avtu specialka.
Ho?em dati mtb na tla,vidim prazno gumo. Se mi ni dalo menjavati in si recem "ok,bom pa na specialki". Jo dam iz avta in mtb iz strehe v prtljaznik (nujno moram kupiti prucko s svojimi 173 cm sem prenizek visoko xsarino streho).
Mi vmes pade poln bidon na tla in se odlomi plastika...
Napumpam gume na specialki-hvala bogu da imam pumpo vedno v avtu.
Obujem ?evlje,vzamem tel,denar,dokumente.... In opazim,da sem v kampu pozabil ?elado,rokavice in o?ala...
No,o?ala imam tudi v avtu...
Tako sem bil jezen sam nase,da sem se 1x v zadnjih 5ih letih vozil brez ?elade in sploh prvi? na specialki...
Not cool at all....
No,vseeno je padlo 70km po razgibanem terenu in en konflikt z glupim kelnarjem v stari ba?ki ki me ni ?elel postreci , ker nisem ?elel pustiti kolesa pred gostilno,ampak sem si ga drznil imeti na PRAZNI terasi ob najbolj odmaknjeni mizi 5cm stran od sebe...
Sicer nisem v prvi vrsti med zelenimi, konec koncev imam 2avta, proizvedem kar nekaj odpadkov (ceprav se trudim da cimmanj), in nasploh zivim normalno zivljenje 21.ega stoletja kjer pa? (nazalost) vsi pomalem svinjamo po nasem planetu... da ne bom izpadel prevec cistunski...
Ampak... kaksna idiotska , neandertalska, nazadnjaska , kurceva logika je to, da v sportdirectu ZAHTEVAJO od kupca, da ob nakupu vzame kurcevo PVC vrecko???!!!
Ker naj bi bilo to "dokazilo o nakupu"... ne me jebat... a ni racun dokazilo o nakupu.... ??
Torej bom ju3 prisel s staro vrecko, vanjo zmetal par stvari iz polic in me nihce ne bo zalotil.... super...
No, vrecko sem parkrat zavrnil, s pojasnilom, da je ne potrebujem in da jih je ze tako prevec povsod.
Pa je prodajalka, kot kaze rahlo umsko zaostala , vseeno nametala stvari notri. Ker da je to "dokazilo o nakupu".
No... seveda sem stvari v trenutku , ko so postala moja last (torej v trenutku ko sem dobil racun), vzel iz vrecke, vrecko vrgel cez pult... in kot zadnji kriminalec dobil spremstvo varnostnika iz trgovine...
Priblizno tako idiotsko, kot takrat, ko je prodajalka v leklerku rekla da moram vzeti klincev listek zato, da mi bo postregla kruh.... seveda sem bil od prve do zadnje sekunde edini v vrsti... par minut pred zaprtjem trgovine. In, ne... nisem ga vzel. In,da , kruh sem vseeno dobil...
Ce vplacas 1000kn,te pride naprava 100kn, ce pa vplacas manj,te pa pride naprava 120kn.
Je pa zanimiva ena opcija,imenuje se sezonski enc (al neki takega), tam ima? vec kot 30% popust med novembrom in marcem. Ce kdo hodi na hrva?ko tudi izven turisti?ne sezone...
Glede debate o arbitrazi, slo-hr odnosih in ostalih nedavnih dogodkih povezanih s tem...
Toliko besed o tem, kot jih je tukaj, jih nisem bil delezen nikjer drugje v zadnjih dneh...
S tem ne mislim nic slabega, nasprotno... pohvalno se mi zdi... da ?e obstajajo/te ljudje, ki jim/vam ni vseeno, kje , konec kondev, poteka drzavna meja republike, v kateri zivimo...
Priznam, sam nimam pojma o teh stvareh, niti se ne ukvarjam s tem (in se v isti sapi posipam s pepelom in se zavedam, da to niti slucajno ni prav), zato se niti ne vmesavam v to... ni prav, vem... preden me kdo lin?a ?.
Je pa zalostno, kako s(m)o ljudje ratali zmanipulirani... vec ljudi se ukvarja s tem, kaj ima nevemkdo oblecen na nevemkateri prireditvi, kako je nek tip v MB peljal otroski vozicek stojec na el.rolki (slucajno videl na svet24) in ali se lahko geji porocajo, kot pa s tem, kje poteka meja na?e republike.
In tukaj nam manjka ta narodna zavednost (sploh nam malo mlajsim), ki jo konec koncev na?i juzni sosedje imajo...
Lepo smo kot narod, in predvsem kot vrsta, postali ovce, ne da bi se tega sploh zavedali...
Pa ne da se bo prvenstvo s5 odlocalo za zeleno mizo...
Je pa zanimivo, todt in alonso sta se oglasila... 2 ki imata ogromno masla na glavi (alonso npr afera crashgate l.09).... samo ?e kaksen Flavio naj se oglasi....
Lewis je pa? provociral, ni bilo prvic. In ima vso mozno pravico diktirati tempo za SC, saj zato pa tudi ni dobil kazni. Ga je pa karma vsekala pol; sneta opora za glavo. Je pa zgleda pozabil, da se letos ne bori proti rosbergu, ampak vettlu in neumen je , ce pricakuje, da bo Seb mirno pozrl take provokacije.
Pa bi bilo bolje ?e bi. Mislim, da se vettel sedaj zelo tolce po glavi... brez 10s kazni, bi bil verjetno prvi na koncu. Hamiltonu pa tale incident ni prav ni? skodil.
No... kljub vsemu, vettel je ?e bolj povecal prednost v skupnem sestevku, tako da... me very happy?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S5 malo potepanja...
Kranjska gora-vrsic-bovec-mangart- predel-trbiz-kr.gora
Povezava za deljenje
Deli na druge strani