Jaz se naslednji vikend javim za pomoc. Anyone else?
Predvidevam da se do takrat lahko ze organiziramo s slivko in kurcevim vremenom za pomoc okoli bajte oz. kaj podobnega.
Cez teden je jeben siht pa navsezadnje je treba dobiti kak info ali je dostopno in kje bi bila potrebna pomoc. Pa benz prpeljemo seveda ( no pa se Bossa...!!!)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja sam placa ni, ker je tako vgreznjen notri, da komi navadnega notri stla?im - ker so pa slu?beni avti pa ve?, da ne smem ni? zraven ?arit... tako, da verjetno s kamero ne bo ni?
u grabn
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vojska ne sme it ven dokler ne dobi komando. Komando pa dobijo v primeru, da civilna za??ita zaprosi za pomo? vojsko. Civilna za??ita MORA biti koordinator in ne more vsak po svoje zato pa jo imamo in ravno v Postojni so se izkazali vodstvo CZ, da so ?isto nesposobni in so kompletno zamenjali vrh CZ.
ker so bili tam prilo?nostno na funkciji, in so verjeli v tisto, saj kaj se pa tukaj lahko zgodi? In se je....
Edino kjer bi ?lo bi bil nov Passat, ki ?e ima navigacijo in prosti vtika? za 12V.
Pri vseh VW-jih in Audiju je pa? le en vtika? (ni to Mazda, ki ima dva ) in ?e vtaknem notri navigacijo nimam za kamero in obratno. Smeh pri tanovem Pasatu, letnik 2012, ni niti USB priklju?ka niti kakega ?italca SD kartic - tolk o naprednem VAG-u
re?itev je faracajg adapter na 2 USB izhoda, sicer sem pa jaz to direkt prheftu zadaj v armaturi
Spet bom pljunil ?ez kamionarje in ?oferje kombijev.
Vozim danes za enim kamionom po regionalki cca 50 metrov za njim, ko naenkrat z vrha ponjave veter zagrabi kos ledu cca velikosti enega kvadratnega metra. Zarad hitrosti in vrtin?enja vetra tisti kos dobesedno zajadra in sem se le z naglim manevrom izognil, da ga nisem dobil v ?ajbo. ?al pa te sre?e ni imel voznik za menoj, ki je roko na srce vozil s prekratko varnostno in mu je odleteli kos dobesedno prebil in zdrobil masko ter sprednji odbija?. Izgledalo je kot bi se zaletel v nekaj, tako je bil avto razbit.
?tevilko kamiona sem si zapisal in se vrnil da sem jo sporo?il temu nesre?ne?u, ?eprav bi rekel, da sva jo oba sre?no odnesla da ni bilo drugih po?kodb ali pa celo pokojnih, ker ?e ti tak kos prileti v ?ipo dvomim, da ne bi ?el skozi... brrrrrrr
No podobna zadeva se mi je zgodila na poti nazaj toda tokrat je bil v glavni vlogi kombi, od katerega je ravno tako odletel kos ledu sicer precej manj?i ampak je tokrat kombi peljal proti meni, samo tokrat je led padel direkt na tla, ampak spet je bila samo sekunda razlike pa bi ga dobu direkt v ?ajbo.
Dobro da Slivke ni zdele na forumu, ker bi jih spet zagovarjal kako nimajo dovolj dolgih lestev, ker jim jih delodajalec ne da, da nimajo dovolj ?asa, da bi to spucali, ker jih delodajalec goni, itd itd...
Mazda, kamera? Al tdi......
4je japonci na na?em ledenem klancu, a edino jaz z mazdo pri?el na glavno cesto. Kmetje so dobro splu?ili, a ledena plast je ?e ostala.
Nisan qasqai
Toyota Yaris
Mitsubishi Lancer I
pa moj jajc
ampak potem sem se spomnil glavno prednost pri meni, poleg tega da sem izklopil DSC - edini je bil dizel, vrgel sem v tretjo in cukajo?a ma?ina me je sama pripeljala gor, crknila pa ni ker jo dsc ni dol tla?u
Zaradi vremenskih razmer so v novogori?ki ob?ini ?e napovedali, da bosta od ponedeljka do preklica zaprta osnovna ?ola in vrtec v ?epovanu. Na pomo? je prisko?ila tudi Slovenska vojska. Na Gori?kem so okvare na daljnovodih ?epovan in Banj?ice.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Smo res najrazvitejsa vrsta?
http://m.huffpost.com/us/entry/4738171
Povezava za deljenje
Deli na druge strani