Se pa moram sicer strinjat z mazdasem 'Minimalac', da le zakaj bi nekdo z visoko izobrazbo zatajil vse svoje znanje in solanja ter se pretvarjal, da je dobesedno nepismen. Takemu je skrajni domet biti skladiscnik.
V tujini se npr. naziv moje izobrazbe prov lepo slisi; organizations? manager
Ce zeli kdo delo na letaliscu v Munchnu, tudi lahko dam neposreden kontakt za zaposlitev. Iscejo za zelo razlicna dela, pogoj pa je nekaznovanost in dokazilo v tujem jeziku (Apostille). Skratka, ne jamrat, akcija!
Ja,sj to me skrbi, da je res kej s semeringom... glede na lokacijo kapljic sem najprej pomislil na menjalnik...
To je dela malo morje, a?
A obstaja nevarnost, da bi mi to kaplanje olja zjeb.l sklopko? Zaenkrat ?e ne drsi...
Menjava semeringa ponavadi ne sodi med zahtevnejsa popravila in tudi material bo ugodna cena. Preveri v cem je sploh tezava. Verjetno bo prej nastala med voznjo tezava s trdim prestavljanjem kot pa drsenje sklopke, po mojih izkusnjah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pa moram sicer strinjat z mazdasem 'Minimalac', da le zakaj bi nekdo z visoko izobrazbo zatajil vse svoje znanje in solanja ter se pretvarjal, da je dobesedno nepismen. Takemu je skrajni domet biti skladiscnik.
V tujini se npr. naziv moje izobrazbe prov lepo slisi; organizations? manager
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani