Skoči na vsebino
Selitveno-zaposlitvena tema
Napisano

Se pa moram sicer strinjat z mazdasem 'Minimalac', da le zakaj bi nekdo z visoko izobrazbo zatajil vse svoje znanje in solanja ter se pretvarjal, da je dobesedno nepismen. :( Takemu je skrajni domet biti skladiscnik.

V tujini se npr. naziv moje izobrazbe prov lepo slisi; organizations? manager :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce zeli kdo delo na letaliscu v Munchnu, tudi lahko dam neposreden kontakt za zaposlitev. Iscejo za zelo razlicna dela, pogoj pa je nekaznovanost in dokazilo v tujem jeziku (Apostille). Skratka, ne jamrat, akcija! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prebujam tole temo :)

Ce zeli kdo it delat na Nizozemsko, naj mi javi!

Ena opcija so logisticne zadeve, druga pa razna nezahtevna opravila, za napram domovini, precej dober denar!

Ne zelim pa si dopisovati glede tega s sanjaci in pa zmedenci! :P

Angleski jezik bo za zacetek popolnoma zadosti za komunikacijo tule gor, brez skrbi! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja,sj to me skrbi, da je res kej s semeringom... glede na lokacijo kapljic sem najprej pomislil na menjalnik...

To je dela malo morje, a?

A obstaja nevarnost, da bi mi to kaplanje olja zjeb.l sklopko? Zaenkrat ?e ne drsi...

Menjava semeringa ponavadi ne sodi med zahtevnejsa popravila in tudi material bo ugodna cena. Preveri v cem je sploh tezava. Verjetno bo prej nastala med voznjo tezava s trdim prestavljanjem kot pa drsenje sklopke, po mojih izkusnjah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Menjalnik, kaksen semering morda?

Tudi ce bi bilo motorno olje, se par kapljic ne bo takoj poznalo glede na max. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dokler se mi majhni otroci kdaj sprenevedajo, mi je kar zabavno in ljubko. Ko se mi pa za?nejo sprenevedati odrasli, ni pa ve? ne zabavno ne ljubko...

Lopate nimas vec pri bajti???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Audi pociva, na delo pa me vozi mladenka s svojim M3, gor pa Remus izpuhi. Uf kaksen zvok ta stroj proizvaja! :)

(M3 ni misljena Mazda3, v tem primeru je E46 serija) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.