Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Prvi? mi uspel v celoti staro vinjeto spravt dol..in takoj zatem ?e drugi?. Strgalo za steklokerami?ne plo??e iz Kika za 1? dela ?ude?e :D

Objavljena slika

?e ma kdo ?eljo spravit za spomin naj kr re?e..

ja to pa mal fena pa se olupi, hitro daj na bolho, ma? ?e nekaj ur

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No ja, Mclaren kraljuje z obema voznikom ze 4. dan...kaze izredno formo, medtem ko RB ze 4. dan popravlja avto

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa sem naredu plesko v lepinji z ostro papriko in ?ebulo - za popizdit dobr sam ne vem, ?e bo ostalim tale ?ebula v?e?. :hudicek:

Jaz mam pa Napoli sedaj ?ez cesto in u?pikane sem se prisilil zmanj?ati na 'male' da me ne mine... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

tako so dizajnirali glede na nova pravila, ampak o?itno je spet samo Nevy na?el odgovor v smislu old style.

Res da Rb ni naredil pametnega kroga, ker je crknil oba dneva testiranj, ampak Mclaren je z opi?jim nosom dobro za?el testiranja....takoj pa zadaj caplja Ferrari.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fak pizda, oran?ni alarm za 50 cm snega januarja!!!! Kaj je potem 100cm, izrdene razmer, ostanemo doma?

Adijo pamet.

Tale pa zmaga

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju...lnejsa-do-sedaj

V ?etrtek zve?er bo od juga sneg za?el prehajati v de?. Petek bo tako v ve?jem delu Slovenije zaznamovan z de?jem. Le na severozahodu bo ?e kak?na sne?inka. Predvsem v ju?nih krajih lahko voznike preseneti poledica, vendar takoj, ko se bodo temperature povzpele nad ledi??e, je ne bo ve?, pravi de?urni meteorolog.

Izjava vredna magisterija!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ok, sam tole pa.... ?zmeden??zmeden?

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Konec sveta ko je malo snega. To je tudi en hecen absurd scrkljane civilizacije. 5x letno pade sneg in vsi zapani?arijo, postanejo nestrpni ?e?, da cestarji ne delajo svojega dela, zamujajo v slu?be, so popolnoma prestra?eni... Skratka sme?no je ?e vse skupaj. ?udim se, da na 24ur ?e ne priporo?ajo da si naj vsak doma naredi zaloge hrane in ne zapu??a doma ?e ni res nujno ker ?e gre? na cesto ko je 5cm snega se bo? najmanj konkretno razletel ali pa na cilj prispel enkrat kasneje. :notworth:

No saj ni bilo malo snega. Samo moj beli psemek je sel kot tank na 3 leta starih (25.000km) UGjkah

Ko smo pri gumah. Nahajgrede je bil na vranskem marine blue A4 tisti model 2006 zarit v ograjo. Izpod zmeckanega pleha se je lepo videl znacilni smrekast prifil eskimo s3. Verjetno so bile tudi te se original, ampak vazno da je za policaje....

post-2637-1390731558_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Po svoje je sme?no kako je tale F1 sama politika in taktiziranje in vsakoletno piljenje detajlov in spreminjanje pravilnika in manj dirkanje mo? na mo?a z enakovrednimi dirkalniki in nepristranskimi pravili/kaznimi.

Po toliko letih je sodelavec ?ele v?eraj omenil, da je bil v Imoli na F1 ko se je ubil Senna. Je rekel, da so ?e en dan prej govorili (v lu?i smrtne nesre?e tisti dan) kaka katastrofa bi bila ?e bi se kak Senna ubil, bi bilo konec F1 za marsikaterega navija?a. No in naslednji dan direkt to. :(

rush film ti da tudi misliti o tem ja, danes pa buh ne daj da se 2 dotakneta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Danes sem ob 08:00 ?el v MB. sestank 10.11, 12 nazaj, vmes sem ?el po krofe na Trojane.

Cel ?as sem poslu?al kako folk jamra o cestah, snegu, zaprtju. Na ?tajerskem od Vranskega ga je bilo konkretno ve? kot naprimer LJ in Gorenjska.

Peljal sem se mirnih 110, prehiteval, povpre?na poraba ?e?kega bmwja 5,4 (!!!) v obe smeri.

Ja pisuka, ta 2 cm snega ne znamo ve? prenesti in to januarja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ka jamra?, furaj se :P

Torej kocka je padla, Lj-Magistrala - Murter ta vikend 24.1. ?e gre kdo poleg naj sporo?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In da potem zadeva dr?i ve? kot pol leta? :) ...sej konec koncev je potrebno pogledat kaj sploh je, tko da verjetno bom ?e v pon. ve? vedel....zvok je pa res tak kot da je nekje prebilo.

imam kolega varilca - ?rnogorec. varil je z alu, rostfrei, vse....?lovek je zajeban (perfekcionist) ampak naredi ?e je treba. Moj pes je odbit, ampak ograja ?e stoji (mre?a na njej pa ne...)

?e bo? rabil povej (seveda se ne ?vasa na avtu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdo ugane, kaj mi je dans uspel? :D

krompirjeva solata s ?ebulo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne razumem - kaj se moramo u?it? Vandalizma? Uni?evanja stvari? :ne vem:

Ne vem, ?e je to na?in za re?evanje stvari <_<

Vsi teli gospodi?i bodo dobili na koncu ra?un za odpravo ?kode in ?i??enje pa ?e kak?no globo za povzro?anje splo?ne nevarnosti in napade na uradne osebnosti. Marsikoga izmed njih bo ?e bolela glava.

Podpiram proteste ampak jih je treba izvajt na civiliziran na?in (recimo blokada parlamenta ali pa ministrstva z vozili ipd), ker edino tako lahko pri?akuje? civiliziran pristop nasprotne strani. Uni?evanje stvari in delanje ?kode je pa pa? le nivo huliganstva in tako so pol taki tudi obravnavani. :huh:

Ta civiliziran pristop nasprotne strani je zgolj povod....

To glede uci se, pa je da je to lep primer kako stupiti skupaj, mi smo dobri samo v jamranju....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Tale va?a babi ima res smolo.

Na? Didi pa Sre?ko se mata ful rada. :wub:

Objavljena slika

Srecko je ta zadaj, a ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

pizda, ta pes je odbit. Zgrizel in razvozlal pleteno cinkano mre?o ograje....?akal pred bajto, zaflikal

skopal luknjo pod vrati toliko da je dal glavo spodaj in snel vrata ograje s te?ajev.............?akal pred bajto, dal ?plento v te?aj

razmi?ljam o web kameri

danes me je groza it dam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pol bo pa jeba.....drga? pa ta most je itak ?ibka to?ka ?e dolg cajta....cesti??e o?je, ko tam s ?leparjem sre?a? je tud kr neki feeling, pa ?e se ne motim je bila pred leti smrtna ?rtev tam okoli mostu. :glare: ...bi ga moral res po?timati glede na to koliko prometa gre dnevno ?ez njega.

katrco je ven vrglo pred ?leper.

In to zato, ker proti medvodam stoji vse na semaforju do ovinka, potem pa nekdo prileti z 80-90 nevedo? da ga ?aka stena.

Pod klancem je bilo pa ?e par smrtnih.

Sam ironija......

to bodo zaprli, tako da bodo vsi vozili zadaj ?ez mosti?ek 'pri Tometu' pod motelom, ki je ?e bolj dotrajan in veliko o?ji, a ta bo pa prenesel vse, ker prepovedi ni?

Najbolje da zaprejo vse poti, ker ni denarja, in hodimo ?ez Karavanke in ?entilj v Lj.

Pod vpra?ajem sta tudi oba medvo?ka mosta - saj ob poplavah Sora s vso silo buta vanj in jih razjeda, ?e boste ?li v BC Medvode pojdite zadaj gledati kako je spodjeden beton in se vidi lepo ?elezje.....

Ja sej en mora najebat da se bo najdu denar. Pa so medvode le ene izmed mnogih primerov.

Tam bi bilo treba dejansko most podret in narest novega.

pa preusmeriti vlak nazaj ob reko....nujno, pa ?e bolj nujno rondo na izvozu za motel medno....tam poka da je joj in ko se vklju?uje? na glavno je v bistvu ruska roleta

Res ne vem kje ?ivimo, poleg vsega kretenizma je pa tabla Medno ZA tem priklju?kom v smeri LJ, tako da ti priletijo iz ovinka 80-100....

Vse zgornje je bilo v planu tiste famozne 4 pasovnice, ampak nekdo je verjetno zgolj zaslu?il z na?rtno dokumentacijo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hidrogliser pa po Savi

mam ta plitkega, samo po klancu ga spustim, sam ne delam v Litiji.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V Mednem bodo zastoji >> http://www.gorenjskiglas.si/article/201401...m-bodo-zastoji-

Ko bodo pri tistem mosticku pod Motelom Medno postavili semafor, bo tudi mimo Juresa verjetno promet precej bolj zgoscen... :) ... Pa po zgornji cesti mimo Motela Medno tudi... Upam samo, da se ne bodo kaksni sleparji spravili tam mimo :blink:

mamicu.....sicer pa samo ?akam.....motor za LJ, tudi v de?ju. Sem se boril, da ohranim mazdo, pa vidim da sem naredil narobe <_< . ampak avta mi je vseeno ?koda ?e dati od sebe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

To si ti

:vino::pepsi:

Sedaj pa admin prosim da odstrani? to po?ast !

To si ti kaj sem pa jaz?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kitajski proizvajalci avtomobilov
Napisano

http://www.siol.net/avtomoto/novice/2014/0...varen_avto.aspx

Best in class seveda. Ne mores ti twingov rezultat primerjat z bmw m6 na primer. Tesla S pa vodi na US ncap testu....jaka referenca, ce vemo da je tam delano vse na ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Ti si ta v savni, ki bi lahko oral

To si ti kaj sem pa jaz?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.