Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

FC Barcelona so v?eraj razturili, no pravzaprav so razturili njih (po doma?e po slovensko bi se reklo, da so jim izpra?ili riti). Da vidimo dans moje RM ?e bodo kej bolj?i.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

NEZMOTLJIVI Nemci so mi izra?unali pla?o za pretekli mesec in me pomotoma namestili v najvi?ji dav?ni razred (Steuer Klass 6, namesto 1), tako da sem dobil takoj 200? manj od kolegov na primerljivem delovnem mestu. In zdaj naj se grem z njimi dopisovanje ter pregovarjanje.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po enem mescu pridem v domovino in prva stvar, ki sem jo reees porajtov (preko Wurzenpassa - Korenskega sedla in pol Kr. Goro), wadafak, kake luknje na cesti in kukr nekak?en elitni turisti?ni kraj.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e 10 dni ?ivim v S Nem?iji, jezik pa 0 ne napreduje, ker delim hi?o s Hrvati in Poljakom. Ta govori le polj??ino, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mislil sem oboje

Kok pa mora? bit star za definicijo starca? Moja h?erka pri 6-ih je ?e ve?krat gledala film Mamma mia in ji je izjemno v?e?, pa Abbine popevke ima zdaj zelo rada.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.