Totalno dr?im pesti za tega nesre?nika, da pride v najhitrej?o ekipo in ponovno kak?no zmago ali celo naslov pobere. To bi bila ZAMENJAVA IN POL za gd?. Nikico.
(jaz pa pol ne bi vedu za kerga navijam in bi pa? za oba iz te ekipe). sladke skrbi, hehe
Skuhal in serviral (?ivalski) ma?ki iz sose??ine kosilo, da sem malo potreniral, ker zdele v kratkem kuham za eno pomembnej?e bitje in cca. 10x te?jo ma?ko.
Moj frend ima dober izraz, ko ga kdaj vpra?am zakaj je videt tako izmu?en in odgovori, da od gledanja televizije prav gotovo ne.
On je pravzaprav utemeljitelj izraza NEGLEDANJE TELEVIZIJE; ki pomeni neki malo bolj energi?nega in produktivnega
Jaz imam 32-pal?no ki?to, ki je dokaj redko v?gana, ampak s 3m razdalje mi ob minimalni dioptriji povsem ustreza za kej pogledat.
Se pa spomnim cajtov v koncu 80-ih, ko so imeli pri bratrancu Sony (ne vem black trinitron al neki takga), tedaj je bil to stroj in statusni simbol, kot danes ko nekdo da na mizo najnovej?ga Jabol?nika, gsm mislim.
Kvari? povpre?je firmi, katere avto vozi?. Audi ima vedno prednost, tudi, ?e je nima. In Audijevci NE odneha. Sploh na prednostni...
Dans je biv smeh, ko v ?tepanjskem naselju pla?no koraka od avtobusne postaje (svojega vozila), se odpravi proti vozi??u, pa mene glede, ampak mi ni? ne maha, pa se jaz frigidno peljem dalje, z nekim umirjenim tempom, potem se je vendarle opogumil in zaustavil naslednjega belega Audija, ki je bil izza mene. Pomoje ga je moja registrska zmedla in si je mislu "klinc ga gleda"
To dr?i, vse je odvisno tudi od primera do primer in ?e pride do trka, kdo je koga zadel in kje ga je zadel. Zato sem omenil, da je treba ravno v tem kri?i??u bit zelo previden, ker ni vedno tako kot izgleda na prvi pogled. Bolje biti previden pa ni panike.
Na na?ih cestah velikrat pride tudi na vrsto kme?ka modrost, ki pravi; "pametnej?i prvi odneha", ker ko vidi? da nekdo drvi proti tebi z nezmanj?ano hitrostjo, pa ?etudi si na prednostni cesti, si mislim mah klinc pa prednost, tale me bo pospremu direkt na ?ale, pa se bova posmrtno lahko pri?kala kdo je imel prednost ter kdo tipkal sms-je med vo?njo. Pamet je bolj?a kot ?amet, tle ni kej.
F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh!
Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode
Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency
Gledam zdele kamero na Golteh in ?e se ?e malo otopli, jim bo ?e umetnega pobralo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skydriver6 - Igor iz Beograda je meni z veseljem pomagal, daj ga vprasaj!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani