Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Ja, sej ima? prov, no sicer pa kot ka?e skupinsko ?akamo, da ostale ekipe priklju?ijo, ker takle ringl?pil je precej dowgocajtn. :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nikici Rosberg ?estitam za ?e eno odli?no drugo mesto, ?e 4.dirko zapored je bil taslab?i od obeh Mercedesov! Pravi ?ampion, nazdravljam nanj!  :notworth: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To?no tako, ker kook mi je pa ?al tega poba, ki v tej generaciji dirka?ev zagotovo sodi med top3, ?e ?e ne kar prav na vrh.  :zvizga:

No pa Williams je zame veliko razo?aranje te sezone, ker lani sem si reku, da tale Bottas bo drugo leto konkuren?en obema v Meku. Mah kje le.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes opravil svoj prvi pogovor preko Skype-a in sem zdej pripravljen na nek resen pogovor, ki me ?aka v par dneh. (ja, ja, sem pa? tehnolo?ko v Kameni dobi in doslej ni bilo potrebe po teh zadevah, tako pa? je, ?e nisi ljubitelj pametnih napravic in na to sem ponosen).  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sem hotel nekaj napisati o vo?nji proti semaforjem in zaviranju, pa me je ?e Zmaj prehitel. Zato bom dodal samo ?e to: se mi zdi, da kolikor ve? konjev je pod pokrovom, toliko ve?ji bedak sedi za volanom...

In pa nabavna cena vozila se praviloma odra?a obratno-sorazmerno s potrpljenjem njegovega krmarja.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To?no o tem govorim. Pa ni bilo glih  potrebno bit "vojno lice", dovolj je bilo, da si bil "njihov", druga?e ?e ?ef nisi mogel biti.

Tudi sam imam kar nekaj prijateljev, katerih o?etje in dedki so bili takrat na vplivnih mestih, pa neki spomeni?arji...in valjda mi vsaki? pojamrajo, kako je sedaj vse zani?.Seveda. Ni ve? privilegijev, kot ko so bili navajeni ?iveti na veliki nogi in je potrebno pa? sedaj malo ve? delati. Ni? ti dan-danes ne pade z neba samo od sebe....kot v "dobrih starih cajtih". :D

No vidi?, moji predniki so bili tadruga stran, pa? intelektualci, ki so si upali zoperstavit takratnemu re?imu in povedat svoje mnenje (pa niso bili neki orto-katoliki). Dedku je menda zeeelo malo zmanjkalo, da bi pristal na Golem otoku.  :rolleyes:  Skratka cedila sta se med in mleko, za tiste, ki so bili na tapravi strani, za druge pa je ?iba pela.  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O, Boss, smo, smo ?iveli v isti dr?avi.., a razlika v  pogledih je ta, s(m)o bili v prej?nji dr?avi navadni dr?avljani in bili so dr?avljani privilegiranci (tako kot v vseh biv?ih komunisti?nih dr?vah pa?) z rde?o knji?ico. Kdor  se ne najde v mojih dejstvih  je bil  potemtakem  v drugem taboru, ki je takrat krasno ?ivel.In danes seveda hvali tiste ?ase in se ?udi in hvali ?e danes ta starega. :prstgor:

Kolega imam, ki je bil njegov dedek "vojno lice" kot so rekli v JNA, no ta je ?ivel kot lord in danes tarna kak?na beda odkar ni ve? Titeka in podobno, da je ?lo vse v maloro, itd.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zadnje ?ase opa?am, da so najbolj nestrpne in agresivne prav ?enske. Vsi verjetno vemo, da v kri?i??u ne sme? ustavit, ?e je spredaj kolona. Baba zadi pa po hupi in trobi kot blesava. Pred leti sem eni taki ven stopil, pa..............

Tiste vo?nje v kri?i??e in blokada ostalih, ki bodo zdaj zdaj ?tartali v zeleno iz druge smeri (recimo pod kotom 90 stopinj od nas), je zelo popularna v Ljubljani, morda tudi drugod. Mah bedaki, ne dojamejo da je to potem veri?na reakcija in je hitro menjava milo za ?ajfo. Ali pa razni uvozi na stranske ceste (kjer je ponavadi na cesti celo ozna?eno z X, da se tam ne ustavit), a glej bisere ki se to?no tam ustavijo in potem nekdo ?eli tam zaviti "preko tega bisera" in nastopi velika zmeda, ker biser ne more ne naprej ne nazaj. Skratka marsikatero cestno nervozo se da prihranit. Tako kot se lahko le smejem bedakom, ko je 50m pred njim rde?a in bo ?e nekaj ?asa na semaforju, pa prileti kot da ?eli postavit najvi?jo hitrost na ciljni ravnini v SPA-ju, a takoj naslednji trenutek zavira, da pristane skoraj na prednji registrski tablici. Samo bedaki in konji, kot je bil naslov popularne serije iz 90-ih.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

A je kdo na forumu, da se ukvarja s servisom bele tehnike? Na pralnem stroju mi je krepnil jermen...

A ni tvoj sokrajan, Danijel? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsesplosna folklora uvazanja v krizisca in njihova blokiranja. Jaz pac malo vnaprej prefvidevam situacijo in ne blokiram tistih, ki se jim v naslednjem momentu odpre zelen semafor iz druge smeri. Kekci zadaj pa veselo hupajo. Kultura prve lige!!! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Avto Pelko mojstre moram pohvalit za zelo hiter redni servis na Hyundaijcu :)

A3 se mi je pa kot kaze v domaci garazi kar sam postimal. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.