Ni prav. A nobeden ni toliko po?ten, da ne bi podlegel sku?njavi, da bi zagotovil delo svojemu ?loveku ali kako lepo delovno mesto. To se dogaja sedaj, se je v komunizmu in se bo vedno.Zato pa obstajajo organi pregona, da to razi??ejo.
?e je znak koruptivnega ravnanja, v arest z njim. Pa naj bo levi, srednji ali desni.
Se zgodi. Tukaj pa so vse vlade enake,da poskrbijo za svoje. Na ?alost je bilo in bo. Tudi, ?e bi bil kdo od nas v vladi, bi nehote favoriziral kake poznane face in sorodstva. To je fakt. Kdor pravi druga?e, la?e.
Jap... nimam problema s tem.Stojim za tem. Kdor ima pa probleme pa verjetno ni probal prej?njega sistema, ko res nisi naredil koraka, brez da te ne bi dva udbovca budno spremljala. Kak?ni telefoni, kak?ne kamere. Vsi tej danes so vajenci proti biv?emu sistemu. Mene ni? ve? ne more presenetiti, Boss.
Po?tenim delovnim ljudem se ni kaj za bati.Najve?krat so proti dolo?enim ukrepom prav tisti, ki jih ne upo?tevajo, oziroma potem ne bodo mogli delat neumnosti in kaznivih dejanj.Namre?,vse ve? je stvari pod kamerami posledi?no bo manj tatvin, ropov. Tudi ?e bodo, jih bodo s pomo?jo kamer prej dobili.
Napredek mora it naprej, tudi 5G omre?je bo prej ko slej normalna zadeva. V za?etku stoletja so tudi ljudje be?ali in se kri?ali pred prvimi avti in kri?ali, da je to bo?ja kazen in kam to vodi...
Poglej si malo italijansko tv za nazaj, ?e zna? italijansko.
Vsakokrat povejo tudi ime zdravnikov, kje so delali, kaj so delali in koliko so bili stari.Res je, Italijani so naredili mnogo napak, kot bi jih tudi mi in vsi ostali, ?e bi bila pandemija prva pri nas. Vsi ostali se u?imo na njihovih napakah. Oni so veselo hodili na tekme, usodna naj bi bila prav tekma Atlante v Milanu, kjer je bilo 40000 gledalcev, ki so se objemali, poljubljali ob vsakem gulu Atlante.Nato so ?li proti domu z vlaki, avtobusi, kombiji, avti. Si lahko zamislimo, kako je potekalo naprej.Takrat je bilo ?e kar precej oku?enih.
Mi smo na, sre?o pravo?asno uvedli stroge ukrepe. Spomnite se, kako so nam in Avstrijcem na za?etku ?ugali "prijateljski" Nemci in Francozi.Takrat so se oni ?e obna?ali kot-Francozi.
sem sel mal gledat, pa zgleda dober tisti mxr...sam ga moram probat z mojo dzitro in ampom. Ko bodo boljsi casi
Itak. Enkrat takrat lahko uleti? dol na obalo, pa bova ?la malo na plac za vaje, da spra?imo paj?evino dol z zidov.Pa kak moj izdelek- kitaro izproba?.
Itak je treba it na zrak, da ujamemo malo vitamina D.Vsak ima kje blizu kako dobro progo tako za kolesarjenje ali tek. Ali pa le na sprehod.Odve?no se je v ?esti v avto, prevozi sto kilometrov in nato naredit to, kar sedaj trenutno lahko naredi? blizu doma.
Glavni akter ne upa na kolo,ker je to baje neposredna nevarnost za javno zdravstvo in splo?no dobro ljudstva...
Tako da bolj kot kaj drugega ugotavljam,da je tudi vadba na trenazerju ornk,ornk zaj..na.
No,kaksen skok na sosednji hrib (v lastni ob?ini) v supergah vseeno ne izostane...
Pa sej lahko te?e?, v svoji ob?ini seveda in tam, kjer ni veliko ljudi. Jaz sem tudi danes odlaufal en krog (sicer po asfaltu, kar ni najbolj?e za moje operirano koleno) a je treba malo kondicije obdr?ati . Je pa danes ?isto prazno tu pri nas na obali.O?itno policijske zasede delujejo.Bravo policija
@alex: ja jaz mam tud blackstarja ampak 1W lampasa...sem imel,ce se spomnis multiefekt od digitecha, pa sem ga prodal, ker itak na koncu se izkaze,da rabis le dober clean in dober distortion in to je to...
mogoce bi mogu dodat se enga bossa ds-1
@boss glede na to, da so te oznacili, da znas vse, a vidis, da znas tud kitaristicne pedale za efekte izdelovat
ne, pedal za efekt, rumeni naredi da zaga, tisti crni pa je delay/reverb, to naredi da ti pol se sumi v usesih se nekaj casa
Labi, ?e ho?e? "the distortion" bi ti predlagal tega:
MXR M75 Super Badass Distortion.
Tako naravnega distortion efekta nima noben drugi. Ga ima kolega na Marshallu in je top.
Jaz uporabljam buti?ni BB preamp MB. Je neka me?anica distortion, tube screamerja in pre ampa v enem. Cool zadeva.Zdraven pa ?e tc electronic spark booster.Tudi dobra stvar tako za clean kot Od zvok.
Jaz imam mali 5W lampa? od Blackstar za vadit.Strup od fer?ta.Jaz sem tudi pre?altal iz digitalnih komponent komplet na analogne pedal?ke.To je "the sound".
Sem pa v tem ?asu, ko smo ve? doma dokon?al ?e eno kitaro, ki je ?akala na take ?ase,ko smo ve? doma.
Res je. Tudi komet smo imeli, res, samo ?e kake kobice se manjkajo letos in smo kompletni. Najbr? jih bodo nadomestile trume komarjev, ker ni bilo nobene zime.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni prav. A nobeden ni toliko po?ten, da ne bi podlegel sku?njavi, da bi zagotovil delo svojemu ?loveku ali kako lepo delovno mesto. To se dogaja sedaj, se je v komunizmu in se bo vedno.Zato pa obstajajo organi pregona, da to razi??ejo.
?e je znak koruptivnega ravnanja, v arest z njim. Pa naj bo levi, srednji ali desni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani