Sej pri nas eni tud mokri ratajo od pri?akovanj, ko sli?ijo, da bo Thompson zavijal na nekem koncertu. Tisti, ki se imajo pri nas za slovenske domoljube onanirajo na neke usta?ke domoljubne pesmi - vsa ?ast tistemu, ki razume to logiko.
No pol sem skoraj zadel... cca tri na sezono. No ja, bankrotiral glih ne bo?, ampak sej ve? kako je to, ?e pa? kupi? pri prvem, pol je bolj? ne gledat za kolk bi dobil kje drugje.
Mal neumestno al pa tud ne - kolk ?laufov pa ti porabi? na sezono? Jaz sem po treh sezonah recimo pri enem, recimo predvidevam, da ti potem takem verjetno skuri? dva na sezono?
Kot ka?e sem kupil zadnjo avto revijo v ?ivljenju. V novem Autobildu je namre? 80 odstotkov revije namenjene SUV-om, in notri se je celo zna?la (kot ka?e ponesre?i) napoved Mondea in prenovljenega Passata. Noro res, po moje je najbolj, da revijo iz AutoBild preimenujejo v SUVBild ali pa CrossoverBild al pa kar skraj?ano DeBild.
Sam to je logi?no, da ker ?e gre nelegalno ?ez mejo, gre v postopek pred sodnika in ker so begosumni jih vtaknejo v zapor. To na?eloma ?e ne pomeni, da imamo opravka s kriminalcem ampak pa? z nelegalnim migrantom, ki je naredil prekr?ek prestopa Schengenske meje. Saj tako bodo po kon?anem postopku itak vrnili Hrvatom.
Sicer pa so s to mantro o visoko izobra?enih nehali, ko se je Merklca zavedla, da so jo lobiji nategnili in da si s tako "delovno silo" kaj dosti ne more pomagati. ?al ji je pozno potegnilo.
Opcija parkiri??e je ratala peklensko draga, ker je cel kup folka preko tega okol prina?al zavarovalnice... Pri avtu za 30kEUR je to nekje v rangu 500 EUR na leto. Tako, da ?al, ve? sre?e prihodnji?.
To?no to, rast prebivalstva bi morali omejiti na toliko kot nas je in to je to. Drugi bolj pere? problem pa je kapitalizem, ki je ustvarjen, za bogatenje posameznikom in s tem za razsipavanjem z resursi. Vse povsod omejevanje ljudi in pridiganjem, kako naj bodo ekolo?ki pa, da naj grejo nazaj v jame ?ivet, ker bi bilo to najbolj?e za planet a na drugi strani pa se multinacionalk noben ne upa niti pogledat, kaj pa ?ele da bi kak?no rekel proti njihovem "plenjenju" planeta. Takoj se pojavijo neki odvetniki le teh in razlagajo, da je to gonilo razvoja - aha, gonilo, ki nas bo v nekem trenutku pa? pogubilo.
Danes smo zmenjeni, da se po 12 letih dobimo iz banda Delirium v original zasedbi in da zopet kaj konkretnega od?agamo. Res je vmes na? pevec Klepa? postal neka kao zvezda, a ko smo band, smo band in ni izjem...se ?e veselim.
a zvezda Radia 1?
A druga? ste ga velik pil - delirium tremens pa te fore
Sem dva dni nazaj ?e razmi?ljal, da mi ga senzorna novi uri serje. V bohinjskem jezeru je namre? kazal 13,8 stopinj. Voda je bila res fucking mrzla ampak da bi bilo skoraj 10 stopinj razlike od dneva prej. :ne vem:
Se nisem, dal in grem po drug termometer in glej ga zlomka, voda je dejansko imela manj kot 14 stopinj (veter je odpihnil toplo s povr?ine in hladna iz globin je pri?la na povr?je), mene pa so bolele roke, noge pa un organ se je kar nekam skril - ampak zaplaval sem pa vseen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej pri nas eni tud mokri ratajo od pri?akovanj, ko sli?ijo, da bo Thompson zavijal na nekem koncertu. Tisti, ki se imajo pri nas za slovenske domoljube onanirajo na neke usta?ke domoljubne pesmi - vsa ?ast tistemu, ki razume to logiko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani