Kaj sem v?eri v Kamniku do?ivu okrog 22.ure in bi se lahko totalno sranje zgodil z veliko ?rtvami.
Na Petrolu preverjam in polnim gume, nek mladec pa na powno naglas neko svojo Yugo muziko nabija med tankanjem svojega A6, potem pa je ?el on o?itno pla?at (nisem preve? firbcal za njim, BMK), nakar jaz ?e ?akam na bli?njem semaforju pri rde?i lu?i, on pa NA POLNO ?ez ta rde?i semafor in nepregledno kri?i??e. Ni mi jasno kolko je uspel pospe?it v teh 100m do semaforja, ampak bi reku da ga je pre?kal vsaj 100kmh.
Bo?no s tako hitrostjo v nekoga, ajej, raje da ne pomislim.
Se strinjam, takih linij in manevrov v de?ju nisem videl vse od Schumacherja v najbolj?ih letih. Kapo dol
Rosberg se je pa ?e enkrat ve? izkazal kot totalna cifra 2, ki bo letos z nekaj sre?e dejansko postal prvak. V de?ju je pogumen skoraj kot "moj" Lorenzo na motorju.
Brazilijo je kon?no uspel dodati v svojo kolekcijo, ne morem verjet!
A ste vidli kak?en ma?ek je MAX v de?ju, mater pa sej ta je vozil povsem svoje linije po dirkali??u, prehiteval kjer mu je zapasalo, NORO. Pa kako je ujel drse? dirkalnik na ravnini.
Tok sem vesel, da je zdele Hamilton KON?NO zmagal VN Brazilije v F1, ker to je imel prov nekak?en kompleks na tej stezi. Pred tem je motoGP zmagal Lorenzo danes.
Sel po dajsmu cajtu na trening Muay Thai in se moram pohvalit, da se nisem za v kontejner!
Pa tehtnica mi je po vec kot desetletju s5 pokazala 2-mestno cifro, alla Lorenzo in to pomeni, da brez tezav dvignem lastno tezo. Oblika pa itaak dalec od ex vampaste!
oblikovno so nemci dale? zadaj pred konkurenco, ?e mene upra?a?...
Kaj zdej zadaj ali pred?
Sicer pa itak vemo, da so si okusi razli?ni. ?e se za Nemca smatra Opla, potem so men osebno novej?i modeli precej v?e?no oblikovani, medtem ko Golf pa, no ...
Simona Pelka moram pohvalit, ki si je kljub strahoviti gne?i v njegovi delavnici vzel 10min cajta, da je preverit stanje mojega vozila in katere stvari moram pomenjat ter nekaj malega ?e kar danes postoril. Stro?ek pa nula.
Heh, dans v Kro?nem v bli?ini Sto?i?kega stadiona, se peljem z normalno hitrostjo in se imam le zadostni varnostni razdalji za zahvalit, da ni moja ki?ta po?rla vle?ne kljuke spredaj voze?ega oz. ZAUSTAVLJENEGA, ker se je v fazi izvoza dejansko zaustavu (ni bilo pe?cev ali kak?nih mote?ih dejavnikov), pa ene par sekund razmi?lju kaj naredit. VELIKI MISLEC!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
350ur je glih 2-mese?na doza normalnih delovnikov;
http://www.24ur.com/novice/slovenija/ajdovski-sladoledni-kralj-izkorisca-delavce-ki-delajo-tudi-po-350-ur-na-mesec.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani