Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A nimas "paraolimpijca"?

Mam, pa med drugim tudi Corso, ki jo vozi bivsa lubica, ampak se zmeri pisana name, tako da ni nekega pomanjkanja pleha. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Super luna o?itno super trka...

Res je, zdaj cakam da mi se Hyundai odpove poslusnost in grem ju3 na razgovor za novo sluzbo kar s sobnim beciklom! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj sem v?eri v Kamniku do?ivu okrog 22.ure in bi se lahko totalno sranje zgodil z veliko ?rtvami.  :rolleyes:

Na Petrolu preverjam in polnim gume, nek mladec pa na powno naglas neko svojo Yugo muziko nabija med tankanjem svojega A6, potem pa je ?el on o?itno pla?at (nisem preve? firbcal za njim, BMK), nakar jaz ?e ?akam na bli?njem semaforju pri rde?i lu?i, on pa NA POLNO ?ez ta rde?i semafor in nepregledno kri?i??e. Ni mi jasno kolko je uspel pospe?it v teh 100m do semaforja, ampak bi reku da ga je pre?kal vsaj 100kmh.  :ph34r:

Bo?no s tako hitrostjo v nekoga, ajej, raje da ne pomislim.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se strinjam, takih linij in manevrov v de?ju nisem videl vse od Schumacherja v najbolj?ih letih. Kapo dol  :rispekt:

Rosberg se je pa ?e enkrat ve? izkazal kot totalna cifra 2, ki bo letos z nekaj sre?e dejansko postal prvak. V de?ju je pogumen skoraj kot "moj" Lorenzo na motorju.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Brazilijo je kon?no uspel dodati v svojo kolekcijo, ne morem verjet!  :ljubezen:

A ste vidli kak?en ma?ek je MAX v de?ju, mater pa sej ta je vozil povsem svoje linije po dirkali??u, prehiteval kjer mu je zapasalo, NORO. Pa kako je ujel drse? dirkalnik na ravnini.  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tok sem vesel, da je zdele Hamilton KON?NO zmagal VN Brazilije v F1, ker to je imel prov nekak?en kompleks na tej stezi. Pred tem je motoGP zmagal Lorenzo danes.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e bo sploh ?e kej dirke...

Ja evo, zdele v 49.krogu je spet moj "adut" za zmago prevzel vodstvo, pa to je res ?udna dirka danes, kot da vozijo po ledu.  :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Z veliko gotovostjo si upam napovedati zmagovalca dana?nje F1 dirke, saj je ve?ino ?asa v vodstvu; VARNOSTNI AVTO (safety car)!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko se zbudis sredi noci, ne ves kaj delat, gres na fitnes in si hvalezen tistmu, ki si je domislil 24urnega fitnesa?

To imas doma v kleti naprave najbtz? :D

Jaz sem pred tem, ko se je blo treba nekam vozit, vselej najdu 20000 argumentov zakaj ne it, zdaj je to povsem drugace. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sel po dajsmu cajtu na trening Muay Thai in se moram pohvalit, da se nisem za v kontejner! :)

Pa tehtnica mi je po vec kot desetletju s5 pokazala 2-mestno cifro, alla Lorenzo in to pomeni, da brez tezav dvignem lastno tezo. Oblika pa itaak dalec od ex vampaste! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

oblikovno so nemci dale? zadaj pred konkurenco, ?e mene upra?a?... :)

Kaj zdej zadaj ali pred?  :blink:

Sicer pa itak vemo, da so si okusi razli?ni. ?e se za Nemca smatra Opla, potem so men osebno novej?i modeli precej v?e?no oblikovani, medtem ko Golf pa, no ...  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi beattla so stlacilu v SUV....katastrofa, to sploh ni vec (bil) razred avta, to je samo se modna muha za kupovanje z o?mi.....

Tudi v cx3 sem danes sedel....kaj je namen tega avta razen da je lep? V mestu nobene prednosti, za kaj vec pa za dve osebi.....

1 dan sem gledu najnovejso generacijo Hrosca in se prestraseno spraseval; menda ne bodo ksnega karavana iz njega izvlekli, po receptu vozila Mini? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simona Pelka moram pohvalit, ki si je kljub strahoviti gne?i v njegovi delavnici vzel 10min cajta, da je preverit stanje mojega vozila in katere stvari moram pomenjat ter nekaj malega ?e kar danes postoril. Stro?ek pa nula.  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Heh, dans v Kro?nem v bli?ini Sto?i?kega stadiona, se peljem z normalno hitrostjo in se imam le zadostni varnostni razdalji za zahvalit, da ni moja ki?ta po?rla vle?ne kljuke spredaj voze?ega oz. ZAUSTAVLJENEGA, ker se je v fazi izvoza dejansko zaustavu (ni bilo pe?cev ali kak?nih mote?ih dejavnikov), pa ene par sekund razmi?lju kaj naredit. VELIKI MISLEC!  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men jo je pa ratal unicit, ko sm jo poskusu z nissana prestavit na alfo :vskalo:

Mojstra za stekla sem angaziral in je imel dela mjn kot minutko.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.