Sam vidi? to je problem - 17% baterije... tega no?em; ?e o uri razmi?ljat, da rabi it na polnilec. Druga? pa Suunto je bil skos v igri tudi pri meni, ampak na koncu je "lenoba pri polnjenju" prevladala.
Takole, po cca 60 pregledanih reviewih pametnih ur in ugotavljanju, da je z vsako nekaj narobe ali je tolk brezvezne oblike in cheap izgleda kot Apple watch ali je predraga kot Garmini in podobno, vse pa imajo isto hibo in to je mizerna avtonomija, sem pri?el do zaklju?ka, da take ure pa? ne rabim in da ?e naprej ostajam pametnej?i od ure.
Danes sem dobil po po?ti tole stvar?ico v titan ohi?ju s titanovim pa??kom in ura je res top - happy again in to po ve? kot mesecu dni brez ro?ne ure.
Tole je zanimiva situacija, ?e si jih kupil za manj jih lahko zdaj proda? in nisi ni? pu?nil, mogo?e ?e celo kaj malega zaslu?il. Ampak kaj pa je vzrok za tak skok? A se spet i??e ovce, ki bodo drago kupovale?
Ma sej ve? kako je to na?eloma pri skoraj vseh stvareh:
- vegeterjanec al pa vegan bo na velik zvon obe?al kaj je on in s tem svojim prepri?anjem bo moril tudi ostale ter se zgra?al in zani?eval vse, ki niso pre?vekovalci.
- enako so antivaxxerji, ki delujeo v smeri "Pfffft, I don't need to believe in "evidence based medicine" & fancy "science" made up by sheeple and shills! I'm an arrogant anti-vaxxer!" In s tem prepri?anjem mori vse ostale
- enako delajo chemtrailerji pa flateartherji, ki najedajo vsakemu, ki jih je slu?ajno pripravljen poslu?at. Ko jim tud orgonski topovi ne pomagajo ve? ti pa re?ejo da si zaslepljeno tele, ki ga vodi Nasa in svetovna vlada reptilov.
in seznam se nadaljuje v neskon?nost tako kot teli LGBT-jevci, ki bi radi celmu svetu pokazali, da pa? oni so pa nekaj posebnega in ko ugotovijo, da ljudem dol visi za njihova nagnjenja in seksualne akrobacije, so u?aljeni ter si na koncu verjetno samo ?e ?elijo izpad kakega homofoba. In kako dose?t take izpade - hja organizira? raznorazne parade ponosa, kjer je verjetno bolj kot ponos padlo keremu po nosu.
Vecino teh zadev, ki jih sedaj ze omogoca mobilna aplikacija Klikin, sam uproabljam ze dlje casa... Potem je tukaj mobilno placevanje s telefonom in uro... Res je na voljo tudi mobilna denarnica NLB Pay... ampak zal le na Androidu... in samo na telefonu... Sam recimo Apple Pay uporabljam ze vec kot tri leta...
Saj ve? kako je za Applom in da dr?ijo zase tokenizacijo kartic in NFC. Z njimi se pogajamo ?e drugo leto a vse skupaj slabo ka?e. ?udi me, da raznorazni varuhi konkurence ne nalimajo Applu eno tako konkretno kazen.
Upam, da se kaj premakne, glede pametnih ur je pa problem namenskega OS-a in da ne uporabljajo android platforme. Verjetno je taka odlo?itev narejena s to?no dolo?enim ciljem. Dokler bo pa? teh ur malo ?al ni neke ekonomske ra?unice (Velepi??) to spravit v ?ivljenje. Ne vem kako je recimo na Garmin uri ali recimo Samsungu z aplikacijami, ki niso njihove od ostalih "Pay" ponudnikov. A sploh ma kdo?
E, to pa ne dr?i popolnoma. Se vozim vsak teden pri njih. Res, da so bili pred leti katastrofa a sedaj so lahko za zgled na?im pametnjakovi?em, ki vozijo po ptehitevalnem od Kopra do Lj.
Tam je tega zelo malo, ve?inoma vozi tako biv?i vzgodni blok.
Tudi hitrosti se ?e kar dr?ijo. ySpet se najdejo razni vozniki bavarcev in kme?kih vozil(audi),ki se ne zmenijo za predpise, ker itak za njih ne veljajo nikjer na svetu.
Ah, no zdaj pa ti pretirava? - v zadnjih nekaj tednih sem kar nekajkrat bil na relaciji LJ-Koper in nazaj med tednom pa sem v vsem tem ?asu naletel samo na enega, ki je visel na prehitevalnem. Bolj problemati?ni so konvoji kamionov, ki prakti?no zasedejo celoten vozni pas po dol?ini, potem pa od tam ska?ejo na prehitevalnega avtobusarji s 100km/h, pa zadnji trenutek kombiji in avti vseh mogo?ih registracij. Ni razlike ali je SLO, I, HR, H, D, RO, UA in ostali. Ampak vseeno je pri nas trenutno najve?ji problem poddimenzionarianost AC-jev za tako koli?ino tranzita in ker AC-jev ?ez no? ne moremo spremeniti bo potrebno verjetno pose?i po drugem re?imo razporejanja prometa. Ne vem, recimo pri tranzitnem kamionskem prometu pove?ati cestnine v obdobju jutranjih in popoldanskih konic oziroma zmanj?ati cestnine takrat, ko je obremenjenost najni?ja. V poletnih mesecih ps prepovedst nenujni tranzit ?ez vikende. Prevoz avtov al pa gradbenega materjala res ni nujna zadeva, da ne bi mogla po?akat do ponedeljka.
aha Ok, pol pa prav, bo? poro?al, ko bo kaka veselica, kako je ?lo. Aja in kje so vsi ti ?ude?ni prihranki, ?e se gre? tak ?port? Na konc nekaj evrov letnega prihranka pa taka telovadba po drugi strani pa ni panike kupit avto za 40kEUR. Bohnedej, da karkoli o?itam, saj sem sam zelo podoben, ker ravno tako i??em avto za nekaj deset jurjev, ampak nimam pa ?ivcev, da bi iskal prihranke nekaj evrov pri elektriki, ?tacunah, bankah. Zadnje ?ase sem bolj v fazi "kaj rabim" kot pa "kolk kej stane" in na koncu sem ugotovil, da je celo bolje, da je ?lovek omejen z budgetom kot pa z izbiro.
Druga?e pa itak vem, da sem pristranski, ker je pa? to moja slu?ba, ampak vseeno je za moje pojme veliko preve? komplikacije. Verjetno je OK dokler ne rabi? kako reklamacijo re?evat - takrat ?ele ugotovi? ali je bilo vredno. In to velja za vse zadeve.
V Italiji tako al tako vsi po levih pasovih vozijo in dejansko ne rabi? pospe?evalnega pasu, saj je desni pa? ve? ali manj frej. Ampak tako tud vozijo pri nas, kjer imamo samo dvopasovne AC in jim zato ostali pa? jebemo mater.
In ko pride do zlorabe kartice ter ti nekdo pobere denar dol se pa lahko pod nosom obri?e?, ker ne more? nikjer reklamacije oddat saj si navedel neresni?ne podatke.
Alex, a ti dam ?tevilko mojega brata pa naj ti pove kako zgleda, ko se "hribolazci" spravijo napast ?marno goro. In ker nimajo ve? parkirplaca pri policajih lepo svoja jajca bumf v naselje in se lahko prebivalci obri?ejo pod nosom za parkirat. Sej ?e bi bil eden al dva ne bi bilo panike, ampak takih je 20-30 in v soboto ali nedeljo lokalci sploh ne hodijo z avti ve? ven, ker ko pridejo nazaj nimajo kje za parkirat.
To pa pazi, ker jaz sem se na prej?nji uri nasral, ker je bilo vse povsod pisano 2 leti tako, da nisem spra?eval ker mi je bilo jasno. AMpak so pizduni na garancijsko pa lepo napisali eno leto in ko je po 1,5 leta za?el crkovati en od lcd elementov so me razveselili pri Stan-timu, da se lahko pa? milo re?eno jebem - skoraj s temi besedami.
Ni pomagalo, da so imeli objavljeno na spletu 2-leti, da je mednarodna 2-leti, poobla??eni uvoznik Slowatch, si je umil roke in da s tem nimajo ni? jaz sem bil pa z dolgim nosom.
Mi smo zraven faksa in ker je plo?nik ?irok "samo" dober meter in pol in ker tri nadebudne ?tudentke in en ?tudent ne morejo iti v?tric gredo pa? po cesti. Ko se pripelje? z avtom te pa gledajo kot krava na tirih, ko zagleda vlak. Ampak kaj ?em, to so na?a prihodnost in teli nam bodo slu?ili penzijo ---
Boss globoko zavzdihne, odpre Klik in si prenaka?e ?e 2 jurja na namensko var?evanje za pokojnino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam vidi? to je problem - 17% baterije... tega no?em; ?e o uri razmi?ljat, da rabi it na polnilec. Druga? pa Suunto je bil skos v igri tudi pri meni, ampak na koncu je "lenoba pri polnjenju" prevladala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani