Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Izoljan je pisalo, so potem popravili.

Komentarji so bili pa v stilu, da je najbrz eden od sadjarjev iz nedavne akcije v Izoli in zato dodaten j v poimenovanju krajana! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja sej tale moj paket je za osnovnega menda kar drag s tole skatlo, okrog 33 cekinov mesecno. :P

Se dobr da so redko kake tezave, ker na klincevo 080.... niti slucajno ne priklices oz docakas nikogar. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pa kdo ?e ima od telekoma internet? Tolk slabih izku?enj sm ?e mel z njimi glede tega, da nikol ve? ne rabim n? od njih.

Siol box mam, men super obratuje in 3 dni v rikverc mi dostikrat prav pride, ko sem bl maw duma. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Murinju bo verjetno uspelo dokon?no uni?it nekdaj velik klub, ki ga pa sicer nikoli nisem maral. Kak?en gol Turkov v?eri in to v 2.minuti, NORO!  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pol se je Messi nekaj kur?il po tekmi - od kar ima brado je ratal ?ist badass :lol:

Hecen je videt, navrh pofarbana bionda, nizje svoje lasje temnejsi in se nizje brada gusarja Rdecebradca! Trivremenski taft, hehe :D

KK v glavni vlogi!!!

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/kampl-zadel-za-veliko-zmago-bayerja-na-wembleyju/406659

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V?eraj me je igra City-ja precej navdu?ila, o?itno je Guardiola ma?ek svojega poklica in se zadeve razvijajo v pravo smer. Nekoliko slab?e gre njegovemu tekmecu; Mourinhu.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Evo, vn mehike...

Danes lahko rosberg ?e postane prvak...

Na sre?o se to ni zgodilo, imam pa ob?utek, da bo eksplozija motorja na VN Malezije Hamiltona stala naslova prvaka. Brazilijo pa sicer dvomim, da bo zmagal, doslej je ?e ni.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dovi kon?no zmagal na Dukanti, sem prov vesel, ker sem mu ?e celotno sezono ?elel ene zmage. Zdaj imamo kar 9 zmagovalcev dirk v 2016.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na registraciji vozil znajo mojs3 birokracije zadevo toliko zakomplicirati, da ?e vedno nimam regularno registriranega avta. Sem naletel kot ka?e ravno na neko teto, ki se ?ele privaja na tovrstne zadeve in ?e ne obvlada svojega posla. Iz tega razloga naj sedaj ?akam do srede, heh.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor sem jaz ugotovil v vseh teh letih, je tako:

- ?e prehlad "zdravi?", je v 14ih dneh konec

- ?e prehlada "ne zdravi?", se vle?e cela dva tedna...

?e pa neki cinca? in izbere? vmesno varianto bo bolehanje trajalo skoraj pol meseca.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.