Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 32 minutami je AmpeR napisal:

Tudi jaz bi koristil tak airplan, če bi imel možnost😁 Kaj ti ne?

Kaj pa vem. Meni so potovanja všeč. Z letalom si v eni uri na Dunaju. Ja, lepo. Z avtom pa se ukampiraš v Gradzu, si ga ogledaš, naslednji dan greš do Dunaja in se tam ukampiraš. Ko si že tam, se spodobi, da obiščeš še Nežidersko jezero (če si tam poleti) ali pa Bratislavo (če si tam pozimi),...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUV - modna muha?
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Če se spomnimo iz bližnje preteklosti; 929 ali Xedos9, res pravi limuzini.

Bližnje preteklosti? Zadnjo Mazdo 929 so izdelali pred petindvajsetimi leti. V avtomobilskem svetu je to že zgodovina, ne pa bližnja preteklost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Se ti ljubi.....😊

Kaj, iti na Dunaj? Meni pa to res ni problem. Ne le na Dunaj, kamorkoli. Le čas me baše, nimam toliko dopusta, kolikor bi rad potoval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUV - modna muha?
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Ja kakor za koga, vedno se na koncu sam odločiš zakaj kupiš tak ali drugačen avto.... 🤔 Ne more se nek trgovec odločat namesto tebe, tako je lahko le, če preveč cincaš in si nek mečkaš že nasploh v življenju... :nevem:

Ja pa prav trgovec se odloči. Ali pa celo proizvajalec. Ko nekaj umaknejo iz proizvodnje in imaš na izbiro eno obliko katerekoli barve želiš, to zame ni izbira. Tako izbiro smo imeli pri Ladi pred petdesetimi leti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To bomo plesali.

Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-380-km-dolgo-pot-s-falconom-kaj-pa-ogljicni-odtis.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Kaj spadas to pod javno upravo ?

Ja kdo drug pa še dela za Božič, Novo leto, 1. maj in kar je še takih dni? V glavnem javna uprava, ostali užgejo kolektivnega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aha, ja, seveda. In nato svizec... ...

Jaz sodim v skupino J. Ko so delali šifrant, so že vedeli, kakšno oznako nam morajo dati. Se pravi, mi smo "J"ebena skupina. Kadarkoli se v zdravstvu menijo za dvig plače, skupino J izpustijo. Tako imam pri vseh napredovanjih in povišanjih imam že 15 let praktično enako izplačilo na TRR. Pred 15timi leti je to še bil nek denar, zdaj je pa bolj miloščina...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse je to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pa en par stvari ne zastopm.

Berem tole in se čudim. Svojci so imeli nekoga v bolnici. in ga sploh niso prišli pogledat, čeprav so bili takrat obiski dovoljeni. Pravzaprav so bili dovoljeni vedno, le omejitev je bila na enega obiskovalca naenkrat za največ 15 minut. In tudi, ko je pacient umrl, niso prišli v bolnico, kjer bi takoj lahko ugotovili, da nekaj ne štima. In zdaj naj se zdravstveno osebje, poleg vsega drugega dela, ukvarja še s tem, da svojcem piše vabila, da pridejo na obisk svojim hospitaliziranim družinskim članom? Pri vsej zgodbi so pa izpustili eno pomembno točko: pokojnega pacienta so poslali na sodno medicino, kjer so opravili obdukcijo. In niti tam niso ugotovili, da nekaj ne štima. A medicinske sestre v triaži naj pa poleg svojega dela opravljajo še delo detektivov in raziskujejo, kdo je kdo. Se samo čudim. In imam občutek, da mora biti bolnica kriva na vsak način, če ne zlepa pa zgrda. Ker ta zgodba se začne v domu upokojencev v Loki pri Zidanem mostu, kjer so vedeli, da pacienta nista "ravno najbolj zgovorna", pa jima vseeno niso namestili identifikacijske zapestnice. Zgodba pa se je nadaljevala pri ekipi iz zdravstvenega doma Sevnica, ki ni dokumentacijo o pacientu predala skupaj s pacientom, ampak je najprej na hodnik triaže zapeljala dva vozička, na katerih sta bila pacienta, nato pa vzela dve mapi in šla klepetat s sestrami na triaži in na avtomat po kavo. Pa spotoma mimogrede še dokumente predat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Tole je in očitno bo naš vsakdan. Pri vsem tem pa me jezi dejstvo, da plačujemo ljudi (in to dobro plačujemo), da to rešijo. Oni pa to zgolj rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da ne bo kdo mislil, da nam je na Primorskem dolgčas, o, ne, se dogaja pri nas...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Včeraj nekaj čez polnoč so policisti na Ljubljanski cesti v Kopru ustavili 19-letnika, ki je pred...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

V Postojni so opoldne policisti ustavili 29-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom kokaina.

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Policisti novogoriške policijske postaje za izravnalne ukrepe so v petek v hišni in...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Dvomim, da je veliko takih, ki imajo 5,3 milijona evrov in hodijo na počitnice po kampih. Ampak za reklamo na razstavi v Düsseldorfu je pa dober. Od prikazanega pa ni prav veliko osupljivega, razen mogoče za koga slučajno tisti avto spodaj v boksu...

SIOL.NET

Vrhunec karavaninga je vsako leto razstava v Düsseldorfu, kjer je letos izstopal Volknerjev bivalnik z integriranim ferrarijem la ferrari in ceno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes nekaj urejam pred urološko in dedci sedijo v čakalnici in se pogovarjajo. Pa govorijo tudi vice. In en pove že kar star vic, da ima slovenščina tri nove sklone. Pa se oglasi en starejši gospod:

- "Jah, jaz imam še največ težav z orodnikom."

Nastane tišina, najbrž smo vsi tuhtali, kateri sklon sploh je orodnik, in kaj naj bi to pomenilo, pa možakar nadaljuje:

- "Ko sem bil mlad, nisem imel ne avta ne stanovanja ne denarja ne službe in mi nobena ni dala. In nisem imel s kom. Potem sem delal, zdaj imam firmo, avto, hišo, denar in zdaj bi mi vsaka dala, samo da se dokoplje do mojega denarja, pa nimam s čim."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.