Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj, a pa bo? ti sploh znal vozit tak avto. Si ?e s katerim drugim probal? Mislim, vztrajna vo?nja po levem pasu, vedno prednost, vedno glavni, blendanje,... Bo tebi to sploh ?lo?

Heh, dajmo re?t da ne bom svojega prostega ?asa investiral v tovrstna ?olanja, jaz sem bolj ?ofersko frigidne sorte in raje u?ivam v tem kolko ?asa ?e nisem nobene prometne globe pla?al, obenem pa ?e na gorivu var?ujem (plin, itak). No na plin se furam v teh dneh ?e 8 let, tole bo pa moj 7.avto na te sorte gorivo.  :zvizga: ?krtuh na celi ?rti, da ne re?em kok sem ljudi v tem ?asu navdu?il za tovrstno ?krtarjenje (kolegi vsi, razen dveh).  :ouje:

Dans sem se ?el cepit proti klopnemu MEC, 1.rundo, ko imajo v teh dneh neko akcijo in je le 20eur, jaz pa dobesedno ?vim v gozdu in tud ko nisem doma, sem pa v naravi.  :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

se ni za hvalt :hudicek:

Tocno tako, ima 4 okrogla kolesa in petega v prtljazniku :)

Ima pa precej skupnega s stedilnikom moje babice, npr.deluje na plin, bele barve in izven garancije :D

Dans mineva 20 let od pridobljenega vozniskega B kategorije. Matr sem star, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Denisa, Lpg mojstra moram fuuul pohvalit, ki mi pomaga Audija rihtat, da bo v par dneh lahko osedlan za moje glavno prevozno sredstvo! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Heh, par juncev je za vsak slu?aj, da ne pozabijo ju3 zju3 zalaufat prednjih in zadnjih meglenk, so raje ?e kar dans oboje vklopli. KAPO DOL za to pogruntav??ino, res vsa ?ast!  :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans z mojo tami?keno punco osvojil Vrem??ico, primorskega tiso?aka. Vreme super in taprava jesenska idila, razgledi pa na vse strani, specialno!  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans sem izjemno zamorjen, te?n in neprijazn in ker se tega dobro zavedam se raj?i z nikomer ne grem dru?it (grenit mu dneva in razna?at slabo voljo), pa? pa mal trenirat; vihtet kolebnico, potem pa pretepat hru?ko in vre?o. Tako bo ?e najve? koristi oz. najmanj ?kode.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?estitke tamalemu, 5xnemu svetovnemu prvaku!  :rozico:

(navijam sicer za Mr. Antipatikusa, Komarja in Jokico, ne vem ?e katera vsa imena mu pripisujete, v glavnem ?or?e Lorenzo, nr. 99)  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nocni veter mi je delno podrl skladovnico drv in zdaj jih ze veselo pere dez, saj nisem imel casa nazaj zlagat ali vsaj polivinila pri roki! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A poznate situacijo, ko nekdo pred vami na glavni cesti na fertig zbremza (zaustavi avto), potem pa se ?ele loti zavijat, brez smernika, iTAAAK!  <_<

(saj razumem, ker je imel mo?akar nekega osnovnega Pola in so bili verjetno smerniki za dopla?ilo in ker je ?el nakup na tesno, si jih siromak ni uspel privo??it).  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne, ker so mi svetovali naj predenem SIM v drug gsm, kar sem tudi storil in testiral, pa ni bilo nic.

Sedaj mi ponujajo brezplacno novo kartico, da mi jo posljejo priporoceno po posti. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

BOB je taaaka driska od operaterja in ob?asno dobivam sms-je z dnevom ali celo ve?imi ZAMIKA, vmes seveda ?e osebo gnjavim, zakaj mi ne odpi?e in tedaj se usujejo sms-ji.  :zvizga:

Pa to se dogaja le ob?asno, ni neke ustaljene recepture, vsake tolko, ampak glih da ne more? bit zihr al je al ni oz. kdaj bo odgovor (alpa je ?e bil in ga bom dobu enkrat MAJA - JESENI, post festum.  :vskalo:

Sicer je paket na mesec 7,99?, ampak po pravic povedan, tudi ?e bi oni meni mese?no pla?eval teh 7,99 ne bi ve? ?elel nadaljevat z njimi! JAJC!  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.