Zmaj, a pa bo? ti sploh znal vozit tak avto. Si ?e s katerim drugim probal? Mislim, vztrajna vo?nja po levem pasu, vedno prednost, vedno glavni, blendanje,... Bo tebi to sploh ?lo?
Heh, dajmo re?t da ne bom svojega prostega ?asa investiral v tovrstna ?olanja, jaz sem bolj ?ofersko frigidne sorte in raje u?ivam v tem kolko ?asa ?e nisem nobene prometne globe pla?al, obenem pa ?e na gorivu var?ujem (plin, itak). No na plin se furam v teh dneh ?e 8 let, tole bo pa moj 7.avto na te sorte gorivo. ?krtuh na celi ?rti, da ne re?em kok sem ljudi v tem ?asu navdu?il za tovrstno ?krtarjenje (kolegi vsi, razen dveh).
Dans sem se ?el cepit proti klopnemu MEC, 1.rundo, ko imajo v teh dneh neko akcijo in je le 20eur, jaz pa dobesedno ?vim v gozdu in tud ko nisem doma, sem pa v naravi.
Heh, par juncev je za vsak slu?aj, da ne pozabijo ju3 zju3 zalaufat prednjih in zadnjih meglenk, so raje ?e kar dans oboje vklopli. KAPO DOL za to pogruntav??ino, res vsa ?ast!
Dans sem izjemno zamorjen, te?n in neprijazn in ker se tega dobro zavedam se raj?i z nikomer ne grem dru?it (grenit mu dneva in razna?at slabo voljo), pa? pa mal trenirat; vihtet kolebnico, potem pa pretepat hru?ko in vre?o. Tako bo ?e najve? koristi oz. najmanj ?kode.
A poznate situacijo, ko nekdo pred vami na glavni cesti na fertig zbremza (zaustavi avto), potem pa se ?ele loti zavijat, brez smernika, iTAAAK!
(saj razumem, ker je imel mo?akar nekega osnovnega Pola in so bili verjetno smerniki za dopla?ilo in ker je ?el nakup na tesno, si jih siromak ni uspel privo??it).
BOB je taaaka driska od operaterja in ob?asno dobivam sms-je z dnevom ali celo ve?imi ZAMIKA, vmes seveda ?e osebo gnjavim, zakaj mi ne odpi?e in tedaj se usujejo sms-ji.
Pa to se dogaja le ob?asno, ni neke ustaljene recepture, vsake tolko, ampak glih da ne more? bit zihr al je al ni oz. kdaj bo odgovor (alpa je ?e bil in ga bom dobu enkrat MAJA - JESENI, post festum.
Sicer je paket na mesec 7,99?, ampak po pravic povedan, tudi ?e bi oni meni mese?no pla?eval teh 7,99 ne bi ve? ?elel nadaljevat z njimi! JAJC!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tega dneva nisem najbols zastartal
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani