Upam da jutri najdem poleg bab, novega Stroma 1000 tudi ugodno obutev za mojega, ker sem na indikatorjih obrabe. Zelo produktivno leto, gume so sele eno leto stare
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Operacija o?i zaklju?ena v ponedeljek, ?e drugi dan je bilo vse top, tako da ?e se bo ?e kdo odlo?al res priporo?am morela okuliste, res vse na nivoju, da ne govorim o odnosu...zdej ?e sipam antibiotike in par zadev v o?i ampak ?e 1 dan po operaciji sem vozil brez problema. Va?no pa da sem se losal le? ipd.
Ko en izmed 5h kandidatov kupi mazdo bom tudi jaz razmislil o tem, zgleda da se je megla na oceh umirila in ustalila
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
glavna pot v O? Pirni?e. V glavnem stanovalec na desni ima prednost po rumenem znaku, ko se odlo?i speljati od hi?e, nato se morava oba ustaviti pri belem znaku za neprednost, osiroma, ze oprozcam, pri snaku sa ZTOP....
A je tako, da talna ozna?ba ne velja v primeru znaka?
Saga o varni ?olski poti se nadaljuje, sedaj so pa res kaos naredili, star znak brez kri?i??a pred novim napa?nim znakom (glede na talno ozna?bo), ker kakor vem znak prevladuje talno ozna?bo. Pravopis pa svaka jim ?ast.
Bojda so te dni na tiho potrdili zni#anje osnove za penzijo in sicer iz 78% na 58%. 20 % znizanje pa nikjer nic po medijih? Kdo zmore to narediti v taki tisini?
Carji so, mediji pa totalni hlapci. Ce je to seveda res....
Ti povem iz prve roke da je osnova 57% ?e od 1.1.2013 po novem zakonu. Kje si ti imel 78%? Po titu...
Da dodam zadnjemu postu, sedaj vem zakaj liter domacega olivnega olja ( pa ne gre samo za ta produkt) stane 4x vec kot v stacuni. O okusu ne bi ker sele sedaj vem kaj je res dobro olje
Res zanimiv vikend, cela familija je 2 dni nabirala olive, jih cistila in pripravljala za stisk, in to samo z ene nase vrtne, res da velike.
Zelo utrujeni smo dan zakljucili v oljarni, kjer delajo te dni noc in dan, kljub temu nas je barba Miro odpeljal na poucen krog kako oliva preko stiskalnice pride na kruh
Da se nismo prevec zmatrali smo cez dan plavali in spekli cevape, morje je se super.
Ostanki vandalizma otrok brezposelnega ni?jega srednjega razreda in ?tirino?nih ljubljen?kov predstavnikov dobro situiranega vi?jega srednjega razreda:
To mesto je GOTOFo!
Sam kako pa ves da so to bli res 'taki'
Loh je potepuski pes in pjan kdorkoli
Letos imam remont, ne na avtu ampak na sebi.....odla?anje pri zobu ?e 14 dni na 3/4 urejeno (sm mislu da bom umrl pri zobarju, ko vidi? da 2 inekciji ne primeta potem ve? da MNOGO SI JAK) hehe, ?ez 14dni pa ?e operacija o?i, da bom spet imel oko sokolovo ....sem dojel da v?asih je treba tud kej vase vlo?it ne sam v avto
kam gre? spregledat?
Pa v babe je treba tud vlagat, ?e druzga ne vsaj dnar.
v babe se vlaga samo v teko?i valuti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mal smo sli na Krk....
Mal smo sli na Losinj
In iz Cresa pa sem jaz se zavil v Milano...
Kjer je EICMA
Upam da jutri najdem poleg bab, novega Stroma 1000 tudi ugodno obutev za mojega, ker sem na indikatorjih obrabe. Zelo produktivno leto, gume so sele eno leto stare
Povezava za deljenje
Deli na druge strani