Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Mal smo sli na Krk....

post-2637-1383852985_thumb.jpg

Mal smo sli na Losinj

post-2637-1383853039_thumb.jpg

In iz Cresa pa sem jaz se zavil v Milano...

post-2637-1383853137_thumb.jpg

Kjer je EICMA :ouje:

Upam da jutri najdem poleg bab, novega Stroma 1000 tudi ugodno obutev za mojega, ker sem na indikatorjih obrabe. Zelo produktivno leto, gume so sele eno leto stare :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Operacija o?i zaklju?ena v ponedeljek, ?e drugi dan je bilo vse top, tako da ?e se bo ?e kdo odlo?al res priporo?am morela okuliste, res vse na nivoju, da ne govorim o odnosu...zdej ?e sipam antibiotike in par zadev v o?i ampak ?e 1 dan po operaciji sem vozil brez problema. Va?no pa da sem se losal le? ipd. :notworth:

Ko en izmed 5h kandidatov kupi mazdo bom tudi jaz razmislil o tem, zgleda da se je megla na oceh umirila in ustalila

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:blink::hohoho: A tudi pri nas imamo take cvetke?? Kje je to?

glavna pot v O? Pirni?e. V glavnem stanovalec na desni ima prednost po rumenem znaku, ko se odlo?i speljati od hi?e, nato se morava oba ustaviti pri belem znaku za neprednost, osiroma, ze oprozcam, pri snaku sa ZTOP....

A je tako, da talna ozna?ba ne velja v primeru znaka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saga o varni ?olski poti se nadaljuje, sedaj so pa res kaos naredili, star znak brez kri?i??a pred novim napa?nim znakom (glede na talno ozna?bo), ker kakor vem znak prevladuje talno ozna?bo. Pravopis pa svaka jim ?ast.

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

haha.. pa ne mi re?t, da je bla napa?na dostava... :D

Bingo, pride kmet prestavit....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vstanem, grem peljat psa in............wtf??? Sem se kaj zameril Slivki? Jaz mam toplotno ?rpalko!!!

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

500km :pepsi: ?e tak vreme pliz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bojda so te dni na tiho potrdili zni#anje osnove za penzijo in sicer iz 78% na 58%. 20 % znizanje pa nikjer nic po medijih? Kdo zmore to narediti v taki tisini?

Carji so, mediji pa totalni hlapci. Ce je to seveda res....

Ti povem iz prve roke da je osnova 57% ?e od 1.1.2013 po novem zakonu. Kje si ti imel 78%? Po titu... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zmaj kdor hoce prebirat te depresivne novice in sirjenje depresije naj gre na 24 kur, tega ne rabmo se tle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

2 pogreba ta teden :( , zenina stara mama ni vzdrzala, ampak po tem kar so ji nasli sedaj v bolnici mogoce se najbolje, da je mirno zaspala.

Fak ampak kolega sportnik, zdrav ko riba, brez kakih stresov odpovedalo srce pri 43....oce treh. Katastrofa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da dodam zadnjemu postu, sedaj vem zakaj liter domacega olivnega olja ( pa ne gre samo za ta produkt) stane 4x vec kot v stacuni. O okusu ne bi ker sele sedaj vem kaj je res dobro olje

Res zanimiv vikend, cela familija je 2 dni nabirala olive, jih cistila in pripravljala za stisk, in to samo z ene nase vrtne, res da velike.

Zelo utrujeni smo dan zakljucili v oljarni, kjer delajo te dni noc in dan, kljub temu nas je barba Miro odpeljal na poucen krog kako oliva preko stiskalnice pride na kruh :bravo:

Da se nismo prevec zmatrali smo cez dan plavali in spekli cevape, morje je se super.

post-2637-1382891502_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mariborska realnost v nedeljo zjutraj.

Ostanki vandalizma otrok brezposelnega ni?jega srednjega razreda in ?tirino?nih ljubljen?kov predstavnikov dobro situiranega vi?jega srednjega razreda:

Objavljena slika

Objavljena slika

To mesto je GOTOFo!

Sam kako pa ves da so to bli res 'taki' :huh:

Loh je potepuski pes in pjan kdorkoli :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda da sem dost neumen :)

40kg nesem sosedu stisnt za domac olje :punk:

post-2637-1382786694_thumb.jpg

post-2637-1382786758_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda da sem dost neumen :)

40kg nesem sosedu stisnt za domac olje :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok ka hudica je spet blo, resilci, kible, gasilci vsi prot Kranju

EDIT: cesta medvode - kranj zaprta..... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Majstri tole ni ve? sme?n, pes mi je z ovratnico ZJEBAL UNIKATNO PO?TRIHANO FELTNO !

Zdej je pa konc zajebancije edn bo pla?al in to ne bom js.

Daj vpra?aj katero ovratnico ima, zgleda kar kvalitetna da nabavim :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se strinjam, poba je le poba. Na?a dvomese?nica se zna tud za dva ?ihta skupaj na dan dreti. ?enske so o?itno ?e od rojstva ?ist preve? ?ustvene.

dokler je en, ko sta 2......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No ?e se ?e ravno gre o tak?nih in druga?nih investicijah..ravnokar zvedu, da marca ?torklja prinese mazda?a in ne mazda?ice :punk:

(pa ne da bi imel kaj proti puncam, sin je le sin :D )

?estitke, saj ve? ni va?no samo da je zdrav sin!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Letos imam remont, ne na avtu ampak na sebi.....odla?anje pri zobu ?e 14 dni na 3/4 urejeno (sm mislu da bom umrl pri zobarju, ko vidi? da 2 inekciji ne primeta potem ve? da MNOGO SI JAK) hehe, ?ez 14dni pa ?e operacija o?i, da bom spet imel oko sokolovo :jupiii: ....sem dojel da v?asih je treba tud kej vase vlo?it ne sam v avto :hohoho:

kam gre? spregledat?

Pa v babe je treba tud vlagat, ?e druzga ne vsaj dnar. :D

v babe se vlaga samo v teko?i valuti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.