Prvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5
Tko so men odpelal xsaro s pajkom,ker sem ga sredi zime v sneznem metezu za 10minut pustil pri Nami na boksih za motorje...
Ker je bil res naval motorjev pri 10cm novozapadlega snega... zgleda so se odlocil da kazen nebi bla dost vzgojna...
Res je,idioti so. Edini ljudje v uniformah ki jih ne spostujem popolnoma ampak res popolnoma nic..... ker samo mesajo drek,glumijo svetovne serife.....
Lihkar pogledu... biu je parkiran tocno tm k je na sliki honda civic... 4je taxi boxi so lepo oznaceni,potem je pa ze ta box. In potem se trije navadni boxi
Sm 99% d je bil tm parkiran... nevem kok je tole stara fotka,ampak vem d je bla barva na placu na kirmu je bil parkiran ,tko konkretno ampak res konkretno zbledela-napis taxi in pa crte...
Grem prou pogledat pa prestet od leve proti desni kje je bil ?
Se strinjam, pajek ne bi bil potreben. Naj mu zalimajo kazen pa je. Je pa res, da ?e ga odpeljejo bodo denar dobili, ?e pa ne je pa vpra?anje kako Italija sodeluje pri menjavi podatkov o kaznih in je sploh vpra?anje, ?e bi ga ocolali.
No,un italijan je bil parkiran tocno tam k je tale zelena honda civic parkirana....
Ja... to so razvajeni debili. Zto k vejo d tm ne bodo kazni dobil...
Je pa po svoje to kul... vedno je vecji del parkinga prazen in lhk svoj avto v miru pustim tm brez bojazni d bi mi z vrati rukal po njemu... vsaj tist del , ki je od vhoda oddaljen vec k 15metrov...
Ta taxi parking je na bohoricevi nasproti vrtca,ce gres iz smeri zaloske,mimo resevalne... in je tik za kriziscem s potrcevo. Na desni strani,tik pred zozanjem.
Ja,podpiram sankcioniranje. In res je ,treba je vedet kaj lahko in kaj ne in se zavedat posledic...
Ampak... mislim da je treba razlikovat med nepravilnim parkiranjem ki ogroza ali "samo"ovira.
Podpiram pajka,ko se pogovarjamo o neupravicenem parkiranju na prostorih za invalide,ko se nekoga zaparkira pa ni to tisto ko te postar zaparkira za 3minute da odnese paket npr.,ko se zaparkira plocnik,da otroski vozicek ne pride mimo... ko se zaparkira prehod za pesce tako da se ne vidi otroka,ki caka prosto pot. Podpiram odvoz avtov ki zaparkirajo intervencijsko pot... podpiram in tudi veckrat klicem na redarstvo...
Mislim da bi blo vec kot dovolj,ce bi se mu dala kazen 80eur za prekrsek in to je to...
Vsi kdaj parkiramo tm ki ni izrecno dovoljeno,pa nej bo to ko se otroka pelje v vrtec pa se mudi naprej v sluzbo ali podobno...
Pajek nalaga rdecega hyundaia italijanskih tablic,ker je bil parkiran na mestu za taxije...
Napis taxi je biu tko zbledel,da sm se jst, k se usak dan pelm tam mimo,2x pogledu a je to plac za taxije al je to zacetek parkinga za civil avte... ostali parkingi za taxije so bili prazni...
Ja,res je... pravila so da se jih uposteva. Red mora biti. Kazen mora biti vzgojna.
Pred zakonom naj bi bili vsi enaki. Ce si tujec se moras pozanimati kaj lahko in kaj ne smes v drzavi kjer si gost. Ce necesa ne ves,se ne pomeni da ti tega ni treba vedeti.... vse to je res...
AMPAK....
Si tujec,gres na tezko pricakovan dopust v glavno mesto, ki slovi kot zeleno mesto, prijazno turistom,isces parking,najdes parking... nekaj pise cesar ne razumes,ne gres prevajat...ker pac ne gres. Parkiras na zbledel napis,katerega sem se jaz kot rojen ljubljancan komaj videl... placas parking na parkomatu-majstr je meu veljaven listek!
Se vrnes...avta nikjer... mislis da si falil ulico,gres gledat kje nej bi bil avto. Po nepoznanem kraju.med folkom ki ne govori tvojega jezika in obratno...spoznas da si avto pustil tu.klices policijo...
Policija pove da ti ga odpeljal pajek. Vzames taxi,placas za najbrz ne najkrajso pot...
Placas 180eur za odvoz avta in kazen... dobis svoj avto,zabijes del dneva zato ker si pac parkiral tam kjer ne smes in nikogar ogrozal,oviral pa enega taxista,ki bi pac moral bit parkiran na siroki cesti,namesto v boksu...
A nebi blo bols mu dat kazen nekaj deset eur,da pac ve da se tko ne dela... ne pa mu legalno odvzet avto.. nevem no... pizda,sj smo v prvi vrsti ljudje...
Pa sm kr nekej km naredu po tujini,od anglije,belgije,ceske,slovaske,balkana,francije,sosednjih drzav.. in povsod ampak res povsod sm biu hvalezen da so znal sprejet mojo zgubljenost v meni nepoznanem okolju...
Skratka,mestni redarji... lepo reklamo delate ljublani in njeni naklonjenosti turistom...
Ena izmed bolj podlih,hinavskih stvari k jih lhk bebec naredi v prometu,je to d se parkira na parkingu za invalide... ce seveda tam nima kej pocet...
Ce pa to naredi nekdo v vpadljivem sluzbenem avtu,popisan z stevilkami delodajalca je pa to se tolk huj. ker to tele od teleta poleg tega,da nima nikakrsnega spostovanja do ljudi,ki si iz kakrsnega koli razloga zasluzijo tam parkirati,ima zgleda vecvrednosti kompleks"ne moze mi niko nista"...
Skratka,g.varnostnik podjetja varnost maribor... ja ti , k si pol ure nazaj parkiru kangooja na parkingu za invalide pred merkatorjem na smartinki v lj... in si sou veselo po nakupih v stacuno... to ni kul. Bebec. Vem d mas velik trebuh pa je treba met plac za vrata odpret bolj na stezaj,ampak to ni nacin... upam da te bo enkrat lajf prpelu do tocke da bos ti preklinjal taka dejanja drugih ljudi. Nic skodozeljnega...
Sploh ne bom o tem da je bil parking sicer skoraj prazen,ker to ni pomembno,ker tud ce nebi bil,ve se kje se lahko parkira in kje ne...
Pardon,ampak to pa mene razpizdi... ze tko majo hendikepirani ljudje nesteto enih ovir okol sebe, od infrastrukture,do dragih pripomockov do tezke zaposljivosti... pa to,vsaj v vecini,shendlajo tko d jim lhk marsikdo med nami,vkljucno z mano,da sam roko pa kapo dol... ne,pol se najde neka budala in si rece "mah,nej se on guzva namest mene na ozkih parkingih, pa nej se on vozi/hodi cez cel parking namest mene"... ce pa niti tega ne pomisl,je pa se vecja budala. In takih budal je cedalje vec...
Se pelem po njegosevi in majstr z cmax-om zavija desno na friskovec. Nasproti pi.ka stara max 30let na polno po plocniku in na zebro... itk un v avtu tud ce bi se hotu ustavit,se ne bi meu cajta...
In ta,zgleda zadrogirana psi.iatrija na biciklu,pade iz sebe,zacne brcat po avtu,pluvat...
Men se odbije d sm jst v tistem avtu...
Boli njo k. d z biciklom nima kej delat tm,d je ali kolesarska steza ali cesta za kolesarje in d ce ze se odloci da bo mal se presmuglala po plocniku za ksn meter,ma d ve,d je lhk sam tih in d se ponizno zahvali vsem ki je ne zbijemo... in predvsem d nima kej brcat tujih stvari..
Ce pa to govedo od zenske slucajno bere to,ji pa sporocam da upam, da bo naslednjic stopu iz avta njej
podoben osebek in d ji vsaj ornk ornk brcne v menjalnik na bajku,vsaj tm je kej za pokvart,njej itak ne mors skode narest...
Sm rekreativen kolesar in lih zrd takih debilov me to se bl razkuri,k pol smo v marsikaterih oceh vsi isti....
Aja,pot je seveda nadaljevala po plocniku,z konkretno vecjo hitrostjo od hitrosti hoje...
Ja,jst se tud opravicujem,da sem nasedu in d sem mislu da je to normalen osebek,ki ma pac nenormalno razmisljanje... je pa pac osebek k se zju3 zbudi z namenom da mal provocira in tezi in ko ga jeb.
Tocn to,ni tok vazno kdo je kriv,na koncu je vazno kdo vse bi lhk to preprecu...
Par dni nazaj zavijam s kombijem iz njegoseve desno na bohoricevo za hoferjem,proti pediatricni kliniki... ustavim pred prehodom... mlada mamica na telefonu rine vozicek z otrokom... itk jo je debil z bmwjem skor nagaziu (oz.vozicek z otrokom) k je sou po moji levi po pasu za naravnost...
Kdo je kriv niti ni pomembno v trenutku, ko bo vse letel 20metrov dalec... vazno je kdo bi lhk to preprecil... definitivno debil v avtu,k ga boli k.zakaj je tm zebra in zakaj sm jst tm stal in mamica k ne zna gledat in se ne zaveda da tud ko bo glavo pomolila izza mojga kombija (pa tud tega ni nardila),da bo (najbrz)njen lastni otrok ze vsaj en meter prepuscen na milost in nemilost reakcijam ostalih udelezencev...
Kot pesec,rekreativni kolesar,voznik avta in voznik kombija,se zavedam da je stopnja ogrozenosti zelo povezana s tem v kaksni vlogi si v prometu in bolj ko spadas v ogrozeno skupino,bolj je treba pazit... dzabe bit frajer pa met prednost,ce te ta prednost spravi na vozicek....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/oce-surovo-pretepene-deklice-potrdil-zaradi-poskodb-je-v-bolnisnici-umrla.html
Za bruhat,nej se scvreta v peklu....
Pa nej se kdo rece da ne rabimo smrtne kazni....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani