Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

V ve?ini primerov, ko je dr?ava lastnik v resnici ni lastnika in je enostavno tako, da je to pa? samopostre?na trgovina oziroma bankomat. Vsi nesposobni mani?derji se grebejo, da bi bili glavni v teh tvorbah. Posledi?no je najbolje, da se te vre?e brez dna vse ?imprej proda ali pa manj?e v ste?aj, saj je tako najmanj ?kode. Skoraj vse so zgubarji, razen par ?astnih izjem tipo zav.triglav,petrol...

Kot bi bral ?lanke na Nora24.. isti besednjak.

Druga? pa je NLB imela ?e drugo leto ve?ji dobi?ek kot vsi teli, ki jih omenja?... tolk o izgubarjih. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem proti vsem subvencijam.

NLB je druga zgodba. Nih?e nas ni silil metati mrd v banko, ampak so rekli - ?e boste metali, boste morali prodati, sicer gre za nedovoljeno dr?avno pomo?.

Banko bi lahko podarili ?e takrat, ali pa bi jo spustili v ste?aj.

?e bi Kri?ani? in Pahor upo?tevala priporo?ila BS 2009 in 2010 bi bila ?koda bistveno manj?a - za 2tir in cesti na Koro?ki in Belo Krajino manj?a

O ?em govori?, kak?en ste?aj neki... ?lo naj bi za stresni test za katerega sploh ni bilo najdene nobene metodologije, kako naj bi bil izveden - ?ista goljufija in manipulacija. To je bil eksperiment na nivoju EU, da so banko postavili v najslab?o mo?no situacijo, pri tem so po dogovru v ECB vse neprimi?nine v lasti banke oziroma zavarovanih hipotekarcev zbili na 50% ?e tako nizko ocenjenih vrednosti. Tako so posku?ali banko postaviti v situacijo, da bi bila nelikvidna, da bi se ?lo izrivanje podrejencev in naredilo preizkus kaj bi se zgodilo, ?e bi to morali narediti recimo tudi drugod v EU.

To je bila navadna kraja s strani EU in zato so bili kriminalisti v Banki Slovenije. Zato pa tak buren odziv s strani ECB, ker to?no vedo, da so naredili eno veliko lumparijo. ?al pa na?a oblast ni bila sposobna EU-ju zabrusit, da so goljufali in posku?ali ukrasti lastnino ter jih to?iti, ampak so sklonili glavice, in izbo?ili ritko, da so jih na suho pojebal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ve? kako moderni kapitalisti razmi?ljajo - dokler je dobi?ek, bohnedej, da bi se kdo v njega vtaknil... ko je pa zguba bi pa razdelili breme na vse oziroma bi jim celo dr?avni socializem pasal al pa ?e kaj bolj radikalnega. Smo videli kako je pred 10 leti to zgledalo in kako smo breme pohlepnega kapitala nosili na koncu vsi.

Kaj pa zdaj, ko so zadeve ve?ino sanirane - a da bi kapital kaj vrnil nazaj, kar mu je bilo tako ali druga?e olaj?ano v ?asu krize - a ne, iz ko?e ska?ejo, ko nekdo samo omeni bolj pravi?no dav?no obremenitev dobi?kov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano

Ker sem usjal mojo uro ja pa? treba poiskat nekaj novega.

Do zdaj sem bil bolj fan Casio linije protreker ampak zdaj o?itno prihaja obdobje pametnih ur.

V glavnem, kak?ne so kaj izku?nje spametnimi urami, ki jih imate in a se dejansko sploh spla?a imet nekaj takega? Sicer so mi v?e? gadgeti ampak me pa odbija, da je treba ?e za uro razmi?ljat kdaj bo ?la na polnilec pa tudi, da bi cincal a smem z uro sko?it v vodo al ne.

Gledal sem pa recimo Samsungow Galaxy Watch, pa Garmine, pa Suunto (ta mi je v?e? zarad imena :lol: )

V glavnem, vsak nasvet je dobrodo?el.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja sej, tujci so vedno carji, sam mi sami pa? ne znamo - floskule zadnjih 30 let za?en?i s toba?no tovarno, kjer so nas prvi? lepo ?po?teno nategnili. Ampak kaj ko se ne nau?imo ni?.

Zanimivo, dr?avna pomo? podjetjem s slovenskimi lastniki ni dovoljena, ker pravi EU, da je to nepo?teno do konkurence. A zdaj , ko pa je nem?ki lastnik pa to ni ve? problem - se pravi doma?emu ne sme? pomagat, nemcu pa kao naj bi, al kako to gre v EU.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sej vem, da je to ?tos, ampak vseeno ni to povezano z nekim drugim onetom. Gre za to, da se nafta ne pocedi po boku avta, ?e prehitro umakne?. Hmmm, ?eprav v bistvu, ?e dobro pomislim, je nekak res isto. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha, sam res... jaz sem vse drugo gledal in ?akal, da bo kak funny moment, recimo, da model pade in ves orodje strese v luknjo, pol pa brizgne gejzir hladilne teko?ine in poplavi celo sobo hollywood style.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?efica stalno prca!! bo treba menjat >_>

ah, ni? novega, ?enska na vodilnem polo?aju navadno pomeni ali dramo ali pa telenovelo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

No pa smo pri?li ?e do enega vzroka zakaj s alkohol za volanom pri nas tako milo tretira in verjetno ?e nekaj ?asa ne bo okvalificiran za kaznivo dejanje.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/ocividca-velov-se-je-mocno-opotekal-in-komaj-zlezel-iz-avtomobila.html

pa to ni njegov prvi tak "kiks"... mater kaki se navle?ejo v ta AVP: Velov, ?lender,... in oni imajo nato mandat pamet drugim solit a sami bi morali biti vzgled in ravnati v splo?no dobro za pove?anje prometne varnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No je pa vsaj bistveno bolj?i ob?utek potem na cesti (vsaj zame), ko te zadeva potiska in ne vle?e. Pa? ve?ji u?itek v vo?nji. :jupiii:

Se pravi ma? raj za ve?ji u?itek, da ti ga potiska kot pa vle?e....

...avto mislim no, pokvarjenci.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno malenkost je zaj... ker ni naredil zgloba za nagib.To smo ?e mi kot mulci v osnovni ?oli vedeli da je to treba, ko smo z doma narejeno prikolico s kolesi vozili daljinsko vodene modele letal na modelarsko stezo. (takrat smo se morali mulci znajti sami, niso ateji stregli od spredaj in zadaj tako kot se to mulcem dogaja danes).

Dokler gre po ravnem je ?e ok, kak?na hrbteni?ka bo mal zacvilila pri otrocih. ko pa bo ?el ?ez preval bo pa se sli?alo samo ?e "vaffanculo".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje pa je deseturni obvezni odmor vmes? ?e dela? tako, si v prekr?ku. :)

a ni 11 urni zakonsko dolo?en... tisto kar pa razlaga Slivka pa mislim da ne spada pod de?urstvo ampak pod pripravljenost.

To je treba Du?ana Mramorja vpra?at - on je strokovnjak za pripravljenost.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj naj pa jaz re?em, ker delam zdajle no?no 7 dni zapored vklju?no z vikendom? Aja pohvalit se je treba - pa? za nov avto bo treba zaslu?t, ni druge :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otroški voziček
Napisano

?estitke tebi in lampi... vsem trem foruma?icam pa ?imprej sporo?i tehni?ne podatke... sej ve? kubatura, kak?en zvok ima, kolk izpusta CO, aja pa barva je zdej tud aktualna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

?e pomnite tovari?i; ko sta si v za?etku 90-ih Toyota in Mazda iz leta v leto izmenjevali ?ezlo najzanesljivej?e znamke? Takrat sem se tudi zaljubil v ti 2 znamki (Celica T18 in 323F).  :wub:

Dobri stari ?asi.

Moram pa Alexa mal pobarat, da me nau?i kako se je treba tola?it. Druga? je pa dobro napisal - vsak svojega konja hvali, kar pomeni, da lastniki Mazde tega ne po?nejo/mo dovolj dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah, meni je malo hecno, ko so ljudje ponosni, da je Slovenka tako visoko (in je celo na lestvici bolj poluranih politikov - zakaj ?e?). ?al od nje nimamo veliko. Porkadu?, Hrvatom EU konkretno sofinancira zloglasni most, nam pa ne more "zrihtat" drugi tir, pa mogo?e ?e tretjega ali pa tretjo razvojno os, ko smo na zelo pomembnem trgovskem kri?i??u Evrope.  :vskalo:

Sej ne more? pri?akovat ve? od ?loveka, ki verjame v ?amanstvo in se rekreira tako, da hodi po ?erjavici... pa? vsi kole??ki niso na pravem mestu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.