Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Vceri domnevni velesili zogobrca nismo vzeli tocke, pac pa jim preostanek donirali, ker so bili godni se z niclo vrnit domov! :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemti, dez in megla pa same dnevne brlivke....zadaj pa brez luci kot duh se prikazejo predvsrm srebrni avti

Alpa grafitno sivi, ko so lohk direkt isti odtenek kot asfaltna podlaga, to je res nevarno! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz pa spaw direkt nula in dans totalna pecenka, zahvala pa eni gospodicni, tko da bi se lahko v resnic tud pohvalu, ampak pol je v tej drzavci hitro kdo fows, ce ima ze cew lajf z eno in isto opravka, facelifta dobit pa mu ne znese :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem pogledu zdele dirko (dobr da nisem vstal zgodaj zjutraj za ogled) in kot njegov navija? ne morem drugega kot ?estitat Hamiltonu za izjemno eksplozivne ?tarte v tej sezoni, ki jih je prikazal ?e kar precej in se naslov prvaka vedno bolj preve?a na stran Rosberga.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Prevec gledas pop kino :)

Fitnessiram zraven in recimo sobnga bicikla dalj?a vo?nja, med gledanjem filma mine nenormalno hitro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

ti bo? jamral? pojt mal na avtocesto proti Celju te bo ?e bolj minil vse skup zakaj more? pla?at vinjeto :)

Sem vozu tud tam in se ze 2x fajn nategnu, ko sem sel iz Velenja in mislu hitro na avtoban, a uvoz v smeri prestolnice zaprt ze daljsi cajt! Za popizdit, jebomast! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Bebci cestarski, took pocas pacajo cesto od Kamnika navzgor proti Snoviku, ce bi snemal napredek, jebemu da kljub idealnemu vremenu, v enem tednu tezko opazis karkoli napredka. Dost mam tega fuka razkopanga ze vsaj 4 mesce alpa se vec! NE ME JEBATTT! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Oba pomalca novinec Max! Spominja na Schumija, a spet naredi lahko toliko kot omogoca avto...beda

Riccardo ce bi sedel v Mercedes, postane takoj prvak, garant! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Men je pa Rosberg en tak mali EVNUH :D Rojen za bit 2.

Sele letos, da je pokazu neki poguma, ker pred tem pa celoten cajt bleda senca svojega kamerada v ekipi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamiltona kripca pustila na cedilu in prepre?ila jubilejno 50.zmago ter zminimizirala mo?nosti za osvojitev naslova svetovnega prvaka 2016.  <_<

@Fumanchu, v podpisu ima? mojega daaaale? najljub?ega voznika F1 vseh ?asov.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.