Jz pa spaw direkt nula in dans totalna pecenka, zahvala pa eni gospodicni, tko da bi se lahko v resnic tud pohvalu, ampak pol je v tej drzavci hitro kdo fows, ce ima ze cew lajf z eno in isto opravka, facelifta dobit pa mu ne znese
Sem pogledu zdele dirko (dobr da nisem vstal zgodaj zjutraj za ogled) in kot njegov navija? ne morem drugega kot ?estitat Hamiltonu za izjemno eksplozivne ?tarte v tej sezoni, ki jih je prikazal ?e kar precej in se naslov prvaka vedno bolj preve?a na stran Rosberga.
ti bo? jamral? pojt mal na avtocesto proti Celju te bo ?e bolj minil vse skup zakaj more? pla?at vinjeto
Sem vozu tud tam in se ze 2x fajn nategnu, ko sem sel iz Velenja in mislu hitro na avtoban, a uvoz v smeri prestolnice zaprt ze daljsi cajt! Za popizdit, jebomast!
Bebci cestarski, took pocas pacajo cesto od Kamnika navzgor proti Snoviku, ce bi snemal napredek, jebemu da kljub idealnemu vremenu, v enem tednu tezko opazis karkoli napredka. Dost mam tega fuka razkopanga ze vsaj 4 mesce alpa se vec! NE ME JEBATTT!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vceri domnevni velesili zogobrca nismo vzeli tocke, pac pa jim preostanek donirali, ker so bili godni se z niclo vrnit domov!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani