V glavnem JEB** mater vsem lastnikom cuckov ki prosto ?etkajo okrog bajte in po cesti.
Sem nabasal nem?kega ov?arja(mi je prilaufal direkt v sprednja leva vrata), pol ga je pa zmetalo da muni blon? jasn,men pa tud ne in sam sebi ne morem verejet da sem peljal cca 30 pod omejitvijo, in sem spet mel sranje. Po?lo je pa tolk da sta lastnici obe prilaufali iz bajte,kot da je vojna. Ko sem stopil iz avta sem pri?akoval da vsaj pol planke manjka, ampak o?itno imam tank, je samo ?pura od ovratnice, ?ez leva sprednja in zadnja vrata, pa z gume mi je spucal blato.
Od danes ne jebem ?ive sile skoz dila u 3pm, pa ds se em hitrej?i od sranj, oziroma se dogajajo za mano.
bogi Rex....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kupljen zgolj zaradi globine ker smo zaj.... sirino vrat
Ampak 5 let pere vsak dan brez calgona, bil je 190? , lahko mirno recem da je dal vse od sebe, ne splaca se ga pa rihtat ker ga na GA vzamejo za 100? v ceno novega
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja, tisti kraji so res lepi. ?e posebej, ?e trofi? lepo vreme. Razen, ?e si voznik. Vsaj moje izku?nje z vo?njo po Rimu so... Dva pasova v eno smer, na njih smo stali trije v?tric, pa ?e s skuterji so se ?okali vmes. Semafor je samo zato, da dela gu?vo, ker bi se sicer lahko vozili tudi po plo?niku, na barvo na semaforju pa itak nih?e ne gleda... Imajo pa zanimivo logiko: promet je gibanje - torej ?im prej zgani od tam, kjer si, da se tisti za tabo premakne tja, kjer si bil ti... In se vsi gibljejo in zadeva res funkcionira. Po Rimu vozi? hitreje kot npr. po Celov?ki v Ljubljani...
Ocitno se nisi bil v Napoliju.
Pirueta na avtocesti, mazde ni ve?. Glih sem ?tudiral kam jo na servis pelat, ker je blo treba auspuh in man?eto zamenjat, pa nove gume. In sem ?e zraven ?tudiral, ?e se mi sploh spla?a ali bi kar menjal.
?e kdo ve za koga, ki bi kako razbito Xedos9 mel za dele, naj mi javi, druga?e jo bom dal ?ez kak dan ali dva v uni?enje. Bom ve? v mali oglasi napisal.
Aja pa ?e kdo ve za kako fajni Mazdo, ki se prodaja. Preferiram kako 6-ko. Gledam za cene okoli 10.000, jurja gor ali dol.
R.I.P.
Da jih ne bo? preve? hvalil... A7 gradijo od leta 2008 in ?ele letos je bil odprt odsek od sv kuzam, do kri?i??a z jadransko magistralo pri izvozu za na Krk. Pa ?e to je trenutno odprto samo v eno smer.
prakti?no tri leta pa se skoraj ni?esar niso dotaknili tako, da ne bi glih o neki blazni hitrosti gradnje.
E to je hac, v istri je bina
Hrvatje so delali Pazin - Pula dvopasovno avtocesto 24/7 tudi nedelje, graditi so jo zaceli konec sezone in jo koncali v treh tednih, vkljucuje 2 viadukta....
2 nedelji smo imeli gradbisce, ta tretjo pa ze cesto s cestbino in cestninsko postajo
Na nedavno hiperaktivno temo.....upam, da ne bomo se mi kmalu v novicah. Danes je dozivel pa velik izbruh, seveda sprovociran. Sem mel par 'razgovorov'
ampak si upam trdit, da se najdejo tud taki, ki bi prijavili GURS-u , da je prenizko ocenjena vrednost, kot pa od soseda, ker kako naj se pol hvalijo, da imajo ve? vredno nepremi?nino kot sosed.
brez skrbi sta 2 preostala soseda 'zmagovalca' kere cifre en malo pod 3 en 2, ostali pod 2 - pa ve? kako je pri nas....
sosedu, ki ima ?ez bajto vrisano ?e ?e pozabljeno traso medvo?ke obvozne ceste LJ-KR so ocenili hi?o na 10.000?, drugemu v enakem polo?aju pa 265.000?. Oba ne smeta prodajati, ker imata plombo....
Sosedov dvoj?ek, ki je manj?i, skoraj brez zemlje okoli je 'vreden' enako kot moj....
Ka to delajo ej........
Ironija je, da se bo spet usekalo po po?tenih, ki imamo prijavljene in cepljene pse. Vsi tisti, ki imajo necepljene in neprijavljene pa kurac. ?e tako je o?itno ta lobi pri nas fajn mo?an, da je treba pse cepiti vsako leto, v tujini pa na dve leti.
Po drugi strani pa... Kdor ve kje delam, od zdaj naprej bom "vozil KTMa, Pucha, Styerja, jedel pa wiener schnitzel in hodil le ?e na RedBullRing ker bom seveda imel pla?e po avstrijskem standardu". Upam. :ne vem:
To na 2 leti se spreminja tudi pri nas hvala bogu, ker cepivo je namre? ne ubija samo stekline.
Jaz ?e gledam mo?nost selitve spja na hrva?ko / Italijo - s stalnim prebivali??em!
Nisem mislil, da so LED drage, ampak da se ne spla?a dokupovat LED lu?i, ker da? zanje ve? kot pa privar?uje? goriva na ra?un manj?e obremenitve altenatorja.
In zdaj mi je jasno, zakaj se te dni vozi po cesti toliko novih in spodobnih avtomobilov, ki so jim zadaj crknili obe ?arnici. No, vsaj jaz sem mislil, da so crknile ?arnice...
Ja, vem, kmet an s hribou doma...
Mogo?e si kmet, ampak na cesti se te vidi.
Proizvodnja in tehnika za LED lu?ko je skoraj nikakva... LED lu?ke so odli?no poceni, da pa jih prodajajo kot dodatno opremo za denar, za katerega dobi? en starej?i rabljen avto, je pa druga pesem...
Ravno tako, kot je kozlarija, da so dnevne lu?i, ki svetijo samo spredaj, dovoljene brez dogradnje senzorja za zasen?ene lu?i, ki psvetlijo vse 4 krajne to?ke vozila!
Ker ljudje pa? ne znajo presodit, kdaj je potrebno imeti pri?gane lu?i, kdaj meglenke, in kdaj so dnevne dovolj...
skratka, to ni za varnost ampak je samo modna muha
Res je, v de?ju in megli te dni se nih?e ne spomne da bi osvetlil tudi rit avtomobila. Pri vsej tehnologiji pa ne vem zakaj ni ?e zadaj LED brlivke v sklopu prednjih dnevnih lu?i.
Sicer pa kontra temu kar si napisal, senzor za svetlobo ne pomaga ni?, ker tudi v de?ju in megli - samo da je svetlo, izklopi zasen?ene, sam se mora? spomniti in vklapljati. Najhuj?i so kaki sivi avtomobili na avtocesti ki jih v pr?u vode zadnjih gum dobesedno povozi?
poznam poznam tole... ?e takrat, k je bla cela cesta v prenovi pa sem se enkrat ?ist po?as peljal gor in je bil avto usran do strehe
Boss izvoli, vidi se zakaj je tam z razlogom ?rta na tleh.......najhuje pa je da je to kri?i??e 4cest, kar pomeni da divjak pi?i iz te ulice preko ?olske meni ni? tebi ni?....
Slovenija, kot socialna dr?ava ne funkcionira ve?. Enostavno nima? ve? nobenih mo?nosti, stanje ?enini stari mami se je poslab?alo v soboto zve?er (med ?akanjem na dom - to je druga zgodba, ker dohtar no?e dati potrdila za dom!!), zelo poslab?alo.
Njen osebni zdravnik je rekel, da ima polno ordinacijo in da ne more priti.....reva nepokretna, nezmo?na se dvigniti...kli?emo urgenco - vsaj re?ilca, to ni urgentna zadeva gospa, to je starostno in se je treba obrniti na osebnega zdravnika.......??????
Od v?eraj ?e nobene intervencije ali pomo?i, danes je celo dobesedno izsilila de?urnega zdravnika, a je dejal da je vrsta in bo pri?el, ko bo na vrsti, to je bilo ob 10:00, ga ?e ni..
:ne vem:
Enostavno je crkniti, odgovornosti nobene, pustimo prijaznost. Na?a odgovornost pla?evanja davkov in prispevkov je o?itno enostranska.
Zna se zgoditi, da ne bo do?ivela doma.
Ce ugasnes motor ali vozis po klancu dol v leru pomeni, da bo avto pospesil, vsako pospesevanje navzdol pomeni kompenzacijo z zavoro, in adijo trud. Vsaka zavora pomeni potem tudi gas kasneje. Ce uporabis obrate ti drzi konstantno hitrost in ne zahteva posredovanja voznika
Ta je la se bolj butalska....sam se redno vozim med kamioni saj to ni problem, saj se avto ustavi 4x hitreje. Ja mislim fant ta 4x hitreje velja tudi za kamion za tabo!
Samomorilci.....
Smo imeli ravno debato o ne?em podobnem, pa bi imel tu eno vpra?anje:
- baje da ima vozilo najmanj?o porabo, ?e vozi? v obmo?ju najve?jega navora.
?e je to res, potem imajo vsi sodobni avtomobili najmanj?o porabo pri 130, ker imajo tam obrate motorja v najve?jem navoru. Vsaj pri moji Hondi in sestrinem Fordu opa?am, da je pri hitrosti 130 km/h motor na 3000 o/min, kar so tudi obrati najve?jega navora. Ali je poraba res toliko manj?a, ?e vozi? 100?
Mazda 6 cd129 2300rpm@ 130km/h
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej - ali koga ?e tole zanima v kratkem bomo spet delali, imam cene nadgradenj.
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani