Jst tud podpiram sirjenje takih posnetkov,da se usi probamo mal "naucit" kaj se use lhk zgodi v prometu... je pa men tud grozljivo to,kolk ljudi se pelje mimo, ne d bi pomagal...
Jst bom tud nabavu floto gokartov. In bom dau gor,po mnenju gokarda,top gume "continetal rainsport".
Pa upam d se bom tud jst lhk pohvalu d motoristi prezivijo zarad moje superduper voznje,reflexov in predvsem 15metrske zavorne poti pri hitrosti 60kmh...
Plus d vemo da je boljsi kot njegov bivsi sef... sam ni napisov v cemu
Drgac pa,gokard.... skromnost je lepa cednost ves, in ceprav se nahajamo v temi "pohvalite se",se je vseen treba zavedat razlike med tem da si ponosen na lastna dejanja,dosezke,na to kako se ti odvija dan in med tem da se imas za nezmotljivega v svojem popolnem svetu,hkrati pa probas teptat vse,ki hvala bogu ne razmislamo kot ti,ampak sej.... ubistvu teptas samega sebe...
Jst se pa pohvalim,da me tud,za moje pojme,nekateri nepotrebno dolgi,blesavi komentarji,nasmejejo in ne nazivcirajo,kot se kaksno leto nazaj?. Hvala ljudem okoli mene,da sem ob njih postal bolj potrpezljiva oseba in da se ne posmehujem takim izjavam,ampam samo se smejim....
Drgac pa... tudi 20m poti ustavljanja (torej zavorne poti plus razdalja prevozena tekom reakcijskega casa),je krepko premalo tudi ce si se pripeljal "le" 50kmh...
Evo d se se jst priklucim debati... res je zalostno kok je upadlo zanimanje za ta sport. Men je tole 21ta sezona ki jo spremljam do te mere,da sem si sposoben pisat tud ksn dan dopusta takrt ko je na sporedu kaksna izmed meni ljubsih dirk? ok,vmes sm mal prespricou sezono 09... ampak tole kaj delajo s temi pravili,d je treba ornk ornk spremljat novosti d se sploh ve kaj pa kako. Pa kaznovat dirkace za vsako bolj agresivno potezo,namest d bi pustil da dirkajo,izkoristijo mehaniko do konca,ne pa d je treba sprat z gumami,gorivom... se jst ne sparam tok k oni,pa nej bi bla to kraljica avtosporta. Pa d pride 17letnik notr,nevem no.vse je ratal prevec sterilno,komplicirano,nadzorovano,dirkaci so se bolj ocitno le figure v sluzbi avtomobilskih gigantov,nekateri bolj,nekateri manj. Vsi pa bolj kot npr.ob prelomu tisocletja... pa se kej dlje kot dirk iz leta 1997 niti ne spomnim,kk je mogl bit sele pred tem...
Kar se pa tice nasih tv postaj , pa sramota od sramote. D so nas sposobni filat z b.brotherji,kmetijami ipd... za prenose pa klinc nas gleda. Sj vem d smo tud sami krivi k ni vec takega zanimanja,ampak vseen... ceprou... bols d ni nic kukr tole kar je blo zadnja leta,prekinitve zrd miljarde reklam,vklapljanja gimnastike,tenisa ipd,nezainteresirani komentatorji,brez predoddaje,brez konference pk dirki. Ok,okusi so razlicni.ampak vsakmu svoje,ne pa neki na pol.. in pac gledam pr avstrijcih,ni druge...
Sicer pa,top dirka danes v primerjavi s tem kaki dolgcas zna bit drgac,upam da bo vsaj vecji del sezone tak...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst tud podpiram sirjenje takih posnetkov,da se usi probamo mal "naucit" kaj se use lhk zgodi v prometu... je pa men tud grozljivo to,kolk ljudi se pelje mimo, ne d bi pomagal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani