Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Baje ti je nakonc neke lup?ke po?iljala, pa me je blo pol kr strah kva si bo? mislu :hohoho: , sam sm reku ?e dobr d si ti, k razume? hec, ?e bi biu kdo drug, ajooooooj! :D

Kaj pa ve? mogo?e mu pa?e mal spremembe :ne vem: Mogo?e ma dost sta?e pa je reku da bi enga ornk deca sprobu :hohoho::hohoho::hohoho: :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

joj,..kaj je blo u?er,..grem gledat moje simske po parih tednih,..pelem ata pa mamo na dopust na Twikkii Island,...da se mal spo?ijeta,...mamo po?itni?ko hi?o tm,...me pokli?e frendica,..pustim simske brez nadzora,..pridem nazaj in vidm da je tre??la strela,..pol vrta je pogorel predn mi je ratal gasilce poklicat,..bemu sunce <_<

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V ponedeljek zjutraj kli?e stranka, da se ne more prijaviti v program, program ji zavra?a vne?eno geslo, ?e? da je nepravilno...

Pa ?e prej?nji teden je delalo...

Kolega grunta, kaj bi bilo lahko narobe, nih?e ji ni popravljal prijave v program, spra?uje stranko, kaj je druga?e danes kot pa prej?nji teden???

In stranka pravi; Ni?, samo poro?ila sem se!

Jaaaaaaa!

In kot geslo je vnesla svoj nov priimek :-)))

Kolega ji je razlo?il, da na? program nima ?e direktne povezave z mati?nim uradom in naj zaenkrat ?e vpisuje svoj stari priimek kot geslo...

A je blond? :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.