Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

sej ves da je kazen ful visoka pa se riskiras za brezveze...

lahk bi nastimal tist avtoradio pa ga testiral ahah

pozabu sm napisat da nas je policika tako usmerjala. nisem pa tok kamikaze da bi sel kontra na avtocesti. res da ne spostujem predpise kot zgleden drzavljan glede hitrosti in malih prepovedi kr se pa tice alkota in takih hudih stvareh pa sm lahko za zgled:). aja to pa ze pase med pohvale:).

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vcerej pozno ponoci naj bi prisel do nazarje(u p. m.) za bratranca iskat avtoradio k tip ni hotu poslat po posti,smo se peljali kr po enih cesta navigacije je ns usmerjala direkt v eno kmetijo na vrh hriba po ene 4km smo se peljali po makadamski cesti. in uletimo kr pr enih on 1ponoci sm mislu da bo kdo vn prsu s pusko v roko. potem pa sm se stal v koloni na gorenjski avtocesti zato sm se potrm peljal po kontra strani avtoceste. skratka prsu dam ob ene 3 on 6:30 pa sm ze bil pokonci. komaj cakam da bo ura 2 da grem spat.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest mam pa tak ?iht da ?e za?nem "fu?at-mutit" grem v ?uzo za 10 let :hohoho:

bos vsaj imel za jest pa za spat. :)

vcerej sm se prvic peljal po lontra strani na avtocesti. se mi je zdelo da se peljem po new yorku kao 4pasovnica. hahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Je vsaj javno priznal. :hudicek::hudicek:

vsaj me ni sram. hahaha. ma sm reku da vidim kak gre ta stvar. to je to. aja pa vcerej pred gama btc vidu rdeco mps popraskano po celi desni strani.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

?e vedno ni ni?, najprej papiri pol pa se bomo menil...

iceman a nima? ti dojen?ka doma - a je ?e tako hudo? :)

kaj a se njega zravn uzamem. :hudicek: niti ni hudo ampak mam tudi zeno ki ga rihta. tko da ja.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, ne me pra?at, ?e me je kej sram, da sva soimenjaka (pa ne s kak?nim va?kim ma?konom)! :hudicek:

mislim da nista glih soimenjaka. mal si zgresu ves.

aja pa prej si skoz visel v jamralnik zaradi avta, zdej pa zaradi drugih tezav.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Ma ne malo se morm peljat, ker je samo parkirana in eno razgibavanje po stari cesti ji ne bo ?kodilo, sploh pa pri 14 leth ?e NI BLA na obali. :D

ce bi mps-ko bi se javu za kopilotu pa bi dal za pico ampak z micro pa lahko vama zelim sam srecno voznjo. to je to. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i.

Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo.

ja ni lahko biti salabajzer. ti bo ajvar povedal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.