Smo imeli danes odličen pica party pri frendu. Krušna peč in Napoli velemojster.
Pohvaliti moram pa tudi Bridgestone Potenza gume, ki se odlično obnesejo tako na suhem kot mokrem cestišču. Pa sem imel prej nameščene; Michelin pilot sport, ne kakšne Yangkang.
Pedalastično osvojil GOLTE in sicer iz Mozirja. Fotke bom pa prilepil v rubriko "kolesarji", da jih boste lahko smatrali kot vabilo za zanimiv kolesarski vzpon. POZOR; Ni primeren za DeSUS!
Sem v komisiji predčasnih volitev, ma to je taaako sranje s papirologijo, obiska pa ogromno. Brez treh POSVETOVALNIH referendumov bi bil pičkin dim, a tole.
Poleg vsega je zraven neka ostarela mladenka, ki stalno otresa jezik in se ne ugasne, strelja pa taka brezveznjaštva, da je groza. Sem ji parX rekel naj začepi, a kasneje obupal nad ženščino nadležno.
Zobarka je bila danes precej arogantna in pa "timing" jo je očitno matral, ker se mi je obetala zamenjava stare plombe, z lokalno anestezijo. Mi je pribila injekcijo in čez dobro minuto že pričela s posegom, seveda sem vse čutil, obenem pa nadaljnjih 2 uri, čutil ničesar v levem delu čeljusti. Je očitno tako dobra v načrtovanju, da bi jo lahko Ferrari vzel za pripravo dirkaške strategije, ohohoho
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tam smo od zadnje koče, kar lepo v ledeniški navezi, plezali, nekje nad višino 3500 se začne PRAVA AKCIJA.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani