Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes naro?il tole:

Vukson..... lepotica prava.---- osebno mi je pa v ?ivo ?e boooolj?i.-.. :D

Danes se spla?a nabaviti Slovenske novice in prelistati Polet. Ve? ne napi?em, da ne bo kdo rekel da delam reklamo konkuren?ni znamki. sramezljiv

OK namig: Pi?ejo o ne?em z imenom GT-R in njegovi zgodovini). :rispekt::rispekt:

UU dober ?lanek... sem ga ob prvi kavi prebral z najve?njim u?itkom, predvsem me je fasciniral podatek za kolk sekund je zalimal Porsche 911 turbo in ferarrija 599..... NOROOO!!!!

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Jaz bom pa enga ?aj?ka, pol pa span?kat :huh:

Ej tolk si nalezla da ?e v vsakem tvojem postu vidim oz. zaznam tisti "dirty touch".... :hohoho::aaaaa:

Ok... jaz bom eno belo kavo brez pene z mla?nim mlekom in en Red Bull....

Hvaaaaaaallaaaa

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Osebno gledam na Ljubljano tako....

Zadnjih hm... 7 let sem v ljubljani,.....

Ko sem za?el delat tukaj sem se najprej vozil vsak dan, ampak sem hitro opazil da mi vo?nja pobere ?isto preve? ?asa in sem se odlo?il da vzamem v najem stanovanje.... NO in sem na?el na rudniku hi?o, in vzel en ?tuk v najem za 450?..... ampak s ?asom sem ugotovil da me dejansko ni skoraj ni? v stanovanju in da hodim tja samo spat.... :S

No zdej sem pri kolegu.... ki ima 3,5 sobno stanovanje..... pla?ujem mu samo stro?ke, kar pa je bagatela, beri pla?ujem skorej ni?..... :bravo:

Sem pa ?e v stadiju iskanja parcele.... ki bo pa definitivno izven ljubljane.... nekako tangiram nazaj proti primorski.... pol pa jebi ga.... pa? 45 min vo?nje vsak dan... ampak vzamem s trenutnim racionalno/neracionalnim razmi?ljanjem v zakup.....

Samo enkrat se ?ivi.... in v tem ?asu ho?em ?ivet kar-se-da fajn... :bravo:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ej te gumijaste zadeve ?e vedno vidi?..... :hohoho:

Skratka.... da te ne mohne stati?na elektrika vsaki? ko se vrat dotakne?....

To je kuuul.... jaz bom tudi dal gor... pa ne samo eno..... jaz bom dal 6 anti strela ?pagcev gor.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Boss, se kr strinjam, pa tut lahko je takrat piskat ko si v totalni ve?ini, pa ve? da ima? terensko premo?, zame je heroj oz. ?e prej norec tist, ki se upa kontra, se prav sam proti masi! :danzoman::bravo:

Sam kot si sam navedel v tvojem inicialnem postu si bil tudi ti del te skupine... kar mi, roko na srce, samo potrjuje dolo?eno sliko.....

Hm.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ok... sem se ?e nadejal kake hude so?ne packarije.... pa ni?!!

Jaoo... te na?e pupe forumske ?trajkajo...... bljacka bljack... :unsure:

Objavljena slika

Anyone want some more of it??? :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.