No takole - Tur?ina so obto?ili trgovanja z ISIS tako Irak, Iran, Sirija in Rusija. Barabi dr?i ?tango amerika, ki pravi, da ne gre za velike koli?ine (mislim, da se po??ije? od smeha na tako izjavo).
In kaj zdaj, a bo imel tolk jajc, da bo odstopil kot je obljubil. Verjetno ne, ker osmane je ve? ali manj samo en gobec, morale pa itak nobene. In ti bi radi v EU - aja da jo dokon?no uni?ijo.
Itak da ne, o?itno se je o?il od na?ih politikov. Celo nem?ki podkancler je kon?no upal javno obto?iti Savdijce sponzoriranja teroristov, saj mogo?e pa je ?e nekaj ?ans, da gre na bolje. Ampak imam ob?utek, da bomo prej potonili ?e dosti globje preden bo bolje.
Mimogrede policijski ?trajk. A je kdo ?e pogledal fotografije? OK, kako leto star solzivec je zih ?e dober, uni varnostni jopi?i tako tako.. Ampak fotografije avtomobilov? Vse kar vidim so zanemarjeni avtomobili, ?e bi delali kaj lep?e z njimi ne bi bili tako ubogi. Tako, da kar se mene ti?e so si malo pljunili v lastno skledo. Strgan sede? ali man?eta ?altkebla pa tudi ?e ni dotrajan avto.
Sem mislil, da sem med edinimi, ki situacijo gleda skozi zgodovino. Turki so od nekdaj povzro?ali probleme Evropi, zdaj bi se pa radi v EU infiltrirali kot trojanski konj. S takimi potezami si k sre?i (upam) delajo slabo reklamo in bodo ostali izven Evrope ?e dolgooo ?asa.
Pizda keri geniji. Jasno je, da mora prodajalec izdati ra?un (tako je vendar od nekdaj, ?e izvzamemo delo na ?rno), ampak, da mora kupec zdaj res s seboj nositi ra?un, da doka?e, da kaj ni ukradel. Nekega lepega dne bo pred trgovino stal en tak in?pektor, ki se mu bo kaj zgodilo pol bo pa jok pa stok.
Izogibaj se tega, zgubi? juhuhu diska, pa verjetno te boo jebalo, clean instal je edini ki mu zaupam.
Lahko ti sporo?im katero posodobitev mora? odstraniti da te neha buzerirat.
Evo tole KB3035583 odstrani in izklopi automatske update pa bo mir.
Jup, tudi sam sem raje zbrisal tale update in imam mir. Dokler mi bojo W7 delali ne mislim updateti. Sicer pa saj poznate pregovor "don't fix it if it ain't broken". No zato ne grem na W10
No tudi jaz se no?em spravljati direktno nate Ploki. Kot sem napisal, bolj mi je zanimivo to kar je Boss kasneje lepo opisal, Makarovi?ka in podobni geniji. Tu se ve? ali manj strinjava, pa verjemi, da se tudi jaz in Boss ne strinjava vsaki?, se je vsakemu v drugo smer skisalo.
Meni je zanimivo Ploki, kako po eni strani udriha? po cerkvi, po drugi pa zagovarja? tale islam in muslimane. Hecno, glede na to, da imajo oboji dovolj okostnjakov po omarah. Ta del mi ne gre v glavo. Kako je danes popularno biti proti cerkvi, kristjanom itd, obenem pa bi morali sprejemati vsa verstva, narode, spolne usmerjenosti...
Makarovi?ka in podobni umetniki naprimer so tipi?en primer ljudi, ki so zame navadni hinavci. Pljuvajo cerkev in desni?arje obenem se imajo za neverjetno tolerantne do tujcev.
In po vsem tem kratkem pregledu za vse krivi? (Symon) eno versko knjigo? Bravo, ?estitam.
Ti smatra?, da za vse opisano krivim le Koran? Slabo me pozna?. Jaz samo trdim to, kar ti posku?a razlo?iti tudi Boss. Seveda so tudi zunanji dejavniki ampak, ?e ti posadi? ?ito na beton bo bolj slabo raslo, ?e ga posadi? na rodovitno zemljo, bo pa fajn obrodilo. Tu je pa isto, tile mladci so (zaradi dolo?enih delov v Koranu, ki jim dnarekuje vse aspekte ?ivljenja!) rodovitna zemlja za (versko obarvane) napade po celem svetu. Kot je Boss napisal, IRA, ETA itd so delovali le doma, tile pa hodijo po svetu delati probleme.
Boss s tabo se pa tudi tokrat 100% strinjam, sploh s tem delom, ki ga uni, ki podpirajo padec Asada ne razumejo:
Ne bit zdaj u?aljen kar bom napisal, ker to ne letina vse muslimane ampak resnica je pa? tak?na - Asad, Gadafi , Mubarak, Sadam pa ?e kdo so diktatorji in samodr?ci, ki pa so to morali biti, da so dr?ali drhal na vajetih. Takoj, ko jih ni zavlada anarhija in terror. Uva?anje demokracije v dr?ave, kjer folk ni na nivoju (ali izobrazbeno ali versko ali ideolo?ko) je obsojeno na propad in kaos. Pa? ne gre, ker niso zreli za demokracijo.
Sicer pa a ni zanimivo, da ko so odstranili te diktatorje je v dr?avi ?e ve?ji kaos? Ja, en dele? ljudi je pod njimi res trpel, ampak a zdaj, ko zaradi verskih blazne?ev trpijo vsi je pa OK?
?al so bili tudi vsi ostali diktatorji uni, ki so divjake dr?ali pod nadzorom.
Mogo?e razmi?ljam narobe ampak na?eloma se ne bojim, da bi pri?li ISISovci s tanki nad nas. Vsekakor pa gremo po poti, da bo bistveno ve?krat pokalo po Evropi. Takrat ne bo pomembno, a gre za direktnega imigranta ali ?e tretjo generacijo migrantov. Ampak zelo verjetno bodo za napadi muslimani, zanimivo ane? Seveda, dokler se ne bo strgalo ?e Evropejcem...
?e malo druga?no obarvana debata (ki se navezuje sicer na aktualne dogodke):
So pa hecni v EU, zdaj bi zakomplicirali nakup oro?ja vsem Evropejcem. Namre? ?e sedaj ga ne dobi? kar v Mercatorju (kot je to v USA), obenem so imeli napadalci vedno oro?je iz ?rnega trga. Rekel bi, da je to komi?no ampak ni, je ?alostno. Kot bi sosedov otrok razbil ?ipo doma, ti bi pa svojemu prepovedal fuzbal do konca ?ivljenja, kjerkoli.
Da se razumemo, ne bom ?el zdaj vse muslimane v moji okolici terorizirati zaradi tega. Ampak ?al zaradi takih zadev v njihovi sveti knjigi se dogaja sranje. Sicer imajo tudi judi in kristjani (pa mogo?e ?e kaka manj?a vera) isto izhodi??e (Abrahamska religija) ampak jo druga?e sprejemajo. In ja, v stari zavezi je dosti nasilja ampak vsaj pri kristjanih (kolikor me spomin iz ?asov verouka ne vara) se od stare zaveze u?i le nastanek sveta, Noeta, Mojzesa, 10 bo?jih zapovedi in to je to. Bolj pomembna je Nova zaveza, ki je takoreko? hipijevstvo. ?e te kdo udari nastavi drugo lice itd... Tudi nikjer nisem zasledil, da bi kaka sekta u?ila, da je treba nekristjane pobijati ker je bog tudi za?gal Sodomo in Gomoro in se iz?ivljali v njihovem imenu.
Po drugi strani, zaradi religije miru je pa ?e dolgo ?asa kar nekaj sranja po svetu. Zanimivo ane?
EDIT: ?e en zanimiv link. Biv?a muslimanka, ki je prebrala cel Koran in si verjetno rekla "fuck this shit!". Samo na hitrco sem prebral par zadev in sem se ?e zamislil. Saj bi napisal, da je pisatelj teh verzov bil (cenzura) ampak se bojim, da bodo muslimani u?aljeni in se drli "death to infidel!""
The government does not permit churches to display crosses on the outside of their premises or to erect bell towers.[4] Christian men are not allowed to marry Muslim women.[4][8] Conversion from Islam is not permitted.[4][8] Public schools have no Christian religious education.
Sicer pa kot sem ?e napisal. Tule upam, da se mi "rasisti, ksenofobi, zahojenci, skrajni desni?arji" motimo ampak enostavna ra?unica je, da ?e je med milijonom teh ljudi le procent takih, ki so pripravljeni zaradi lastne vere streljati Evropejce je to preve?. In, ?e je en procent med njimi posiljevalcev (to menda zna? pogooglati, kaj se dogaja po ?vdskem ali se tudi ti slepi?, da to ni res?) je to preve?. Simpl. Povej ti ?rtvam unega, ki je imel ponarejen potni list (torej pri?el kdo ve od kje, kdo ve kdo sploh je bil), da moramo odpreti meje in vse spu??ati ?ez mejo brez kak?nega sita.
Pa dovolj o "beguncih". Dovolj ?alostno, da se druga ali tretja generacija ni pripravljena prilagoditi okolici. Ne mi re?i, da ni nekaj narobe v njihovi mentaliteti ali ideologiji? In ne mi z izgovori "potisnjeni so na rob dru?be", tudi pri nas imamo Slovence na robu dru?be, pa ne bo ?el streljati nedol?ne ljudi. Enostavno ti ljudje ("na?i" in prebe?niki) niso navajeni na?ega reda, in nimajo ?elje, da se prilagodijo. Dovolj ?alostno, da pri?akujejo, da se bodo Evropejci prilagajali njim (dolga krila za za?etek), medtem, ko se mora tujec v njihovih dr?avah obna?ati zelo previdno, da jih ne u?ali, rev?ke ob?utljive. ?e se v UK zbirajo in za?igajo UK zastavo je to demokracija, ?e bom ?el jaz v ZAE, Sirijo, Irak... in za?igal njihovo zastavo ali Koran, se mi zelo slabo pi?e. Nauk? Neprilagojeni divjaki so, ni? drugega.
?e odmisli? kri?arske vojne, kurjenje ?arovnice, masovne poboje doje?nkov za samostani, prisilno pokristjanjevanje tretjega sveta (?e vedno), al pa v kon?ni fazi Breivika. ki je pobil sam 77 ljudi na norve?kem...
je pa res da ni imel bombe, je imel mitraljezko.
Katoli?ani so ?ist isto ubrisani, sam da majo 700let fore in se ?e znajo obna?at.
Super ampak zdaj naprej me?e? stvari, ki so se dogajale 1000 let nazaj? Brevik? Pobijal je une v imenu Jezusa Kristusa? Svetega Duha? O?eta? Jok, kolikor vem je on streljal une ravno zaradi sovra?tva do multi kulti sranja. Zanimivo, ?e se mu takrat ne bi zme?alo, bi se mu danes ziher, pomoje bi ?el streljati tjale v kak begunski center.
Ne zanikam, da kr??anstvo ni delalo sranja (in ga ?e, kar dosti prilo?nostnih pedofilov je ?al med njimi). Ampak primerjati to z ideologijo (niti ne vero imho) v imenu katere grejo ljudje streljati nedol?ne, se razstreliti itd, je pa malo mimo. Uno prisilno pokristjanjevanje.. Ja ve? kot 1000 let nazaj, ?e komu kaj ni v?e?, zdaj smo v demokraciji, naj gre moliti k Triglavu, Svarunu in Da?bogu nazaj. Druga?e naj se pa sprijazne, da ?ivimo v okolici kjer nekateri pa? hodijo ob nedeljah (da se razumemo, jaz sem bil v parih letih v cerkvi le ?e na pogrebu!) poslu?ati lepe govore, zgodbe iz svetega pisma itd... Bolje to, kot alternativa, ki prihaja. Vsaj nekaj spo?tovanja lastne kulture in preteklosti bi lahko imeli Slovenci. Kako ?e, narod, ki ne spo?tuje lastne preteklosti si ne zaslu?i prihodnosti ali nekaj takega? Vedno bolj se mi zdi, da Slovenci zanikajo ve?ino preteklosti in jo zani?ujejo, sprejemajo pa vse mo?ne bedarije iz USA in kjerkoli drugje.
99 je veliko 'cistejsi' dirkac kot 46 in kadar ne gre, pac ne gre, ne bo pa se zaletaval v tekmeca in podobno bebavih manevrov, ki sodijo v lunapark (avtomobilcki z gumo okrog in namenjeni medsebojnim trkom).
Ne res, Marquez se nikoli v nikogar ne zaletava, sploh ne za bvrezveze. Nikoli ne vozi agresivno, in ziher ni tega delal zaradi tega, da bi provociral ali celo posku?al Valeta vr?t iz motorja ane? Kot, da so vsi videli samo padec, nih?e pa ne cele zgodbe:
Saj niti ni panike, gre za dirko ampak hecno je, da je smrkavec ves ?as izzival nesre?o, nakar se nasloni na Rossija (v po?asnih posnetkih se dobro vidi, da je sam ?el s ?elado na njegovo koleno!) in pade, pa Rossi fa?e konkretno kazen. Pa zanimivo je, da mu je nagnjenemu v ovinku s ?isto maj?keno brco vr?t motor... ?e mene kdo vpra?a je bilo nesre?no naklu?je, ki je botrovalo agresivnemu dirkanju. ?e pa ?e, bi pa obema odbil kako to?ko pa je mir.
Labi jaz tebe in podobne ?isto razumem. Vi ste bolj osebno prizadeti ker poznate sranje, be?anje.. Tudi dejstvo, da ste oboji muslimani je pa? ?e en razlog, da jih zagovarjate.
Ne razumem pa, kako lahko politiki po celi EU zagovarjajo famozni multikulti. Ko je jasno, da to lahko funkcionira le, ?e sta na to pripravljeni obe strani. Glede na dogajanje, so na to pripravljeni le levi?arski drekme?alci "refugees welcome", medtem, ko se niti ve?ina Evropejcev, niti beguncev ni priseljencev ni pripravljeno prilagajati. Saj bi rekel "?as bo pokazal" ampak upam, da se motim, da ne bo tako hudo kot zaenkrat izgleda. Resni?no upam. Ker Labi jaz dam roko v ogenj, da so med temi begunci res reve?i. Ampak a da? ti roko v ogenj, da med njimi ni skrajne?ev?
Zdaj pa imamo po?iganje, drhal se obna?a kot je navajena doma in to naj bi bili visoko izobra?eni ljudje, kot nam "resnico" servirajo mediji. Tud svojga dreka ne znajo pospravit za sabo.
Sicer pa bolj ko bodo nekateri vpili, da smo vsi, ki jih ne sprejemamo nacisti, bolj se bodo ljudje s tem sprijaznili. Bolj, ko nam jih bodo ?eleli vsiliti, bolj bomo proti. Sami ustvarjajo "naciste".
Ko smo ?e pri section control Trojane. V?eraj se mi rampa na izvozu z avtoceste Blagovica ni hotela dvignit vsaj minuto. Danes enako pa sem se kar mimo zaprte rampe zbasal ven. A prav razumem tehnologijo, noter v ku?ici drema nekdo ki osebnim avtom dviguje rampo, tovornjakom pa kasira? Nikjer namre? ne pi?e "potrobi da se zbudim".
Drugi? pritisni zvonec tam ob ku?ici, bo takoj odprl. Se je tudi meni zgodilo isto. Pa kolikor vem, v uni ku?ici ni nikogar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Itak da ne, o?itno se je o?il od na?ih politikov. Celo nem?ki podkancler je kon?no upal javno obto?iti Savdijce sponzoriranja teroristov, saj mogo?e pa je ?e nekaj ?ans, da gre na bolje. Ampak imam ob?utek, da bomo prej potonili ?e dosti globje preden bo bolje.
Mimogrede policijski ?trajk. A je kdo ?e pogledal fotografije? OK, kako leto star solzivec je zih ?e dober, uni varnostni jopi?i tako tako.. Ampak fotografije avtomobilov? Vse kar vidim so zanemarjeni avtomobili, ?e bi delali kaj lep?e z njimi ne bi bili tako ubogi. Tako, da kar se mene ti?e so si malo pljunili v lastno skledo. Strgan sede? ali man?eta ?altkebla pa tudi ?e ni dotrajan avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani