To pa poznam primer ja...?eprav tole je men tako tako no. Mor? bit res mladec, ?eprav se tudi starej?im zgodi. Vem za primer izpred dveh let ko so se pijani ?li, kdo upa ?printat z rokami v ?epu (itak po asflatu)...no in lahko nam je jasno da je tip ostal brez zoba, s povito in razbito glavo, doktorji na hrva?kem mu niso hotli dati inekcije ker je bil pijan ipd., tko da....tipu je ?e zdej ?al, pomoje ga je doma ?e ?enska nabila zarad tega
OK to ?tekam...vem kako je...sem dal Zrće ?e 3x po en teden (da ne omenjam ostalega) ?ez pa je bilo ene 20h na dan alkohola ampak da bi se polomu kdo.... , razen ?e je blo res kaj v zraku
zgubu slu?bene in stanovanjske klju?e nekje na poti v kanegri ... zdej sam upam da so pri kolegu v avtu ker druga?e sm gotov in bo treba use klu?avnice menat da bom spet dubu klju? ker nimamo klasi?nih klju?avnic ...
Aaam pa kaj si ti po?el to? sebe polomil pa ?e vse zgubil...hehe....to si mogu bit mrtu do konca
biu u?er prvi? v ambasadi gavioli ... blo je na fertik noro dobr pa ?e mazdo 6 prvegeneracije sm est pelu dol prot morju in je biu prou zakon filing
Ufff dobr vem kako je v AG.... ne upam it ve? tja notr ?e neki ?asa
Naslednji party pri meni bo Electronic Carnival na gospodarcu 18.05., karto imam pa ?e en mesec
Glede na to da sem dal ?e miljon partyev ?ez moram priznat da je tale EC eden bolj kvalitetnih partyev kar jih je v SLO. (line upa, efekti, organizacija, ozvo?enje, cena)
Lani je bilo takole:
Beltek je pa trenutno eden izmed top techno SLO dj-ev
priporo?am vsem kateri ste vsekani na elektornsko glasbo
Ne, ne 2 procenta in 2 odstotka (odstotni to?ki) ni enako. , mogo?e bi prej moral napisati namesto odstotka-odstotni to?ki
?e se ddv povi?a potem mora? starega od?teti in od tiste neto cene novega pribiti...enako je pri popustih.
Popusti so na neto ceno, se pravi neto+bruto, od?te?ej bruto in potem pribije? npr. 20% popusta + ddv na novo ceno. Mariskateri kupec direkt od bruto od?teje 20% ampak to ni prava cena.
Jest sem tudi v?eraj na Vrhniki donil 120 EUR svine voluharske, naj pakrking zrihtajo pol ko pa bo pa naj listke talajo. Upam da bo vsaj polovi?ka, ker polo?nica pride po po?ti.
Druga?e pa glede DDV....oni bi dvignili za 2 procenta ali 2 odstotka...to je razlika a ne
Gustav...sej tole je sedaj sistem v katerega prehajamo...ti si po?ten dr?avljan, ima? avto za toliko in toliko denarja, ipd. in ni? ne skriva?, nisi izkori??al sistema in sedaj ga bo? nasrkal.....ogromno jih je pa izkori??alo, imelo par nepremi?nin, par avtov, prikazovali so se ni?le in so dobili ?e zastonj vrtce in vse te ugodnosti, sedaj jim je pa itak vseeno za vrtec ?e ga bodo pla?evali, ker denar imajo.
Slabo slabo, meni tako vo?njo pije pod 7 litrov. Je pa res, da zdajle skoraj 9 pije.
Ja samo Ajvar ima konkretno ve? konjenice pod havbo...tako da je druga?e al 7 litrov po omejitvah pijejo 90-150-200-250+ konjski avto. Sej avion pri 100km/h po pisti verjetno tud pije ve? k 7-8litrov..hahaha
Druga?e pa moje mnenje je da se pri tamo?niih avtih lahko samo malo poheca? kolk mal lahko pije...druga?e je brezveze, da se ga sploh ima...kupi? 100konjski avto in se krega? po forumih kolk mal komu pije...druge ni je pa res da je treba pojamrat v porabi vsake tolk ?asa
Dons sm se spet mal testiral.....seveda v porabi no in je uspelo....200km....10% mestna vo?nja, ostalo relacija....in je bilo povpre?je to?no 8,0 litra,....vo?nja med 120-140km/h.....se da tudi z mo?nej?im bencinarjem lepo ?ez pridt...sam to ni to...pol bi si raj kupu nekaj ?vohnej...konje je pa? treba izkoristit vse
V kri?u me neki stiska ?e 2 dni, sam se ne dam, ?e vedno fitnes, pa? s pasom, dons mam noge in ?e pre?ivim...svaka ?ast. Zihr je to Passat kriv in 1500km vo?nje, stooopostooo.
Kako bo pa potem, ko bo ?as za pokoj? Kako bo folk takrat pri?el do denarja, ko ne bo zmo?en delat?
Ali mogo?e obstaja kak?na luknja?
Ima? socilano stanovanje (se pravi ni ti potrebno pla?evati celo ?ivljenje 600-700eur na mesec + stro?ki), dela? na ?rno, eden je zaposlen in ?e se ne motim ga lahko prijavi? na sebe zaradi nekega zavarovanja ?e se ne motim, vmes dobiva? vse mo?ne doklade za otroke. Kak?na penzija, to mutijo potem do konca, vmes pa na?para? ?e pa ?e. Pokojninska je itak adijo, ?e jest se?tejem koliko bom pla?al za pokojninsko v 40 letih, in da to obrestujem 3,00% meri mi slabo rata ko pride? do ?tevilk.....seveda od visoke cifre.
ko poslu?am za kake denarce prodajo naprej na?o kri me kr mine vse skupi
V AU ti pa pla?ajo....kar je ?isto ok, ker tudi oni s tem slu?ijo...tukaj pa tebi re?ejo bodi dober, daruj kri, ker jo bo? kdaj morda rabil, potem pa slu?ijo samo oni...ti dobi? pa klobaso.
Nihovo mi?ljenje sploh ni napa?no, ni stro?ka prevoza na delo in prehrane, ko od pla?e(?e dela za minimalca) to dobije dobi skor tolk kot ?e sa ?lepa na zavodu in cele dneve drka kurac, pa sploh ni pomembni katero uro za?ne in katero neha in kdaj ima malco - nima ?efa.
Sej to je to, vem za primer ko sta se kao lo?ila (zaradi papirjev), ona je kot samohranilka z neko mizerno pla?o dobila novo stanovanje, tip se je potem takoj preselil k njej,pla?uje pre?ivnino, prijavljen na drugem naslovu in lepo dela...tako da....tako se pride do stanovanja,brezpla?nih vrtcev, dokladov ipd., se pravi tako se izkori??a sistem.
Tudi sam poznam nekaj brezposelnih ki mi pravijo da za 600 eur ne bojo delal, raj so doma, kej na ?rno dobi, neki sociale potegne in na koncu je tako kot si ti napisal....dela polovico manj za ta denar. Zastonj ima ?e mestni prevoz ?e se ne motim,knji?nice in vse te ugodnosti....
Jest pravim, tistim kateri res nimajo in so ?e DELALI v svojem ?ivljenju....naj se da, za to pla?am..........ogromno jih pa hvata krivine, in za to teli kateri res nimajo oz. niso ve? zmo?ni delat, dobijo manj. Ogromno ljudi no?e delat, to je tudi dejstvo.
?eprav ?e pogleda? je bolje pla?ati kot dobiti nazaj, ker to drugo bi pomenilo da si celo leto brezpla?no kreditiral dr?avo. Druga?e mi pa smrdi vse skupaj, ve? delam slab? je, bol da bi bil klo?ar, dobil bi zastonj novo stanovanje, vse mogo?e bonitete, doklade, pa na ?rno bi taxi vozil in bi imel ve? vsega kot sedaj...preve? socialna dr?ava je eno sranje vse skupi.
V?asih je dobro malo preveriti kdo fila te klima ipd. Najve? ?alabajzarjev je vulkanizerjev preko teh strani.....kolegici so na Audijt tolk zategnil ?raufe al ne vem kaj, v glavne ?li navoji (to?no ?e sama ni znala povedati), v glavnem je bilo kar nekaj ?kode.
Grega kako ti lahko prepovejo igranje iger na sre?o?
Verjetno zaradi narave moje dela.....in mo?nosti zlorabe ?e postane? zasvojen, ker vemo kaj se v teh primerih zgodi. No sej vse kar je v zvezi z Loterijo Slovenijo lahko igram sre?ke,3x3,hahaha..
Huh, dobr so vas zategnili... pri nas vsaj zaenkrat ni nobenih omejitev, lahko delam kar ?em v prostem ?asu. Ampak a vsaj dobi? kak?no dodatno stimulacijo, ker te takole ovirajo v zasebnem ?ivljenju?
- mah ker si pri denarju in ?e se zasvoji? z igrami na sre?o, potem vemo kaj se lahko zgodi
- ker sem pri kreditih in ?e sem agent za zavarovanja, imam dostop do strank in bi jim prodajal zavarovanja in slu?il na provizijah jest privat in ne Banka, ki posreduje pri WienerStatdische zavarovanjih
- glede delnic mi je pa najbolj sme?no, ajde da imam 100.000 eur pla?e pa bi izkoristil kak?ne notranje informacije in zaslu?il, ne pa zdej k sm sirotinja
V glavnem nekako vse kar je povezano z mojim delom no go oz. prijaviti in potem ?ekirajo da kej ne muti? in zlorablja?.
Druga?e je pa pri nas OK, je full dela, smo na minimumu, ampak nekako se zadeva popravlja, vedo da smo del vsega in nas vklju?ujej v vse, obve??ajo o vsem, kej dnarja kdaj dajo,?portni dnevi ipd. ipd., sedaj ?e nagrade za dobre ideje....moram re?t da takole ko okoli poslu?am lahko re?em da sem lahk sre?en da sem kjer sem.
Ally ma to je kr naenkrat, k pr ljudeh, vse ok pol pa kr naenkrat konc....ma sej je meu lep life, tud jest bi meu tazga (da ma? privat zobarja 1x na leto, svoje ?okolade,pi?kote, da te hranjo, ven vozijo, ?e?ejo, stri?ejo, si na vikendu in u?iva? par dni na teden, gre? na morje...vse sa đabe)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa poznam primer ja...?eprav tole je men tako tako no. Mor? bit res mladec, ?eprav se tudi starej?im zgodi. Vem za primer izpred dveh let ko so se pijani ?li, kdo upa ?printat z rokami v ?epu (itak po asflatu)...no in lahko nam je jasno da je tip ostal brez zoba, s povito in razbito glavo, doktorji na hrva?kem mu niso hotli dati inekcije ker je bil pijan ipd., tko da....tipu je ?e zdej ?al, pomoje ga je doma ?e ?enska nabila zarad tega
Canyon upam da se ?imprej pocajta?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani