Ves ta avto lobi je eno samo licemerstvo brez primere. Avti gredo 200 in ve?, omejitev je 130. Halo? Pa ne mi pisat v Nem?iji pa lahko, ker avti so homologirani za slo. Seveda pa noben nima jajc stopiti lobiju na prste, ker je enostavno premo?an. Avtomatsko bi s tem padla poraba in prodaja goriva, ve?ja bi bila varnost, policaji neb mel dela. Pa nikakor ne zagovarjam tega ker bi zelo trpel pri 130, je pa to ?ista resnica.
Bilo je ok, malo vec vetra dol na jugu samo v dneh klt sedaj je to cist cool. Nafutrajte osle ob cesti.
Ps kje si to ceno najdu?? Svak je ta teden na crvenem vrhu dal 50 ojro na dan za apartma.....septembra mora biti full ceneja. Mi2 s psom sva dala okoli 35 na dan takrat ce se ne motim preko adriatica.net
gledu sem tukaj:http://www.campsoline.com/mobilne-kucice/cjenik res nism gledu preko agencij.
isto mi je simpaticen losinj (gebetsroither) ampak ne hvala za 45 ? ce dobim apartma z 2 spalnicama za 50. Bomo ?e.
Edino plaza je bolj odprta ampak se da. Samo ni vec dogajanja, kar je za dete ok.
Drugace pa Biograd na moru, mas lustkan kamp Soline dobis poceni hiske ali podobnopolno sence, tlakovana sprehajalna pot to Biograda. Veliko igrisce senca na plazi......pa ni predalec.
Drugace pa z otrokom od Septembra naprej dobis lepe in mirne place.
68eur za september se mi ne zdi poceni, sorry. Je pa res Biograd in ta tlakovvana promenada z vsemi kafi?i zakon. Pa dol si v istem ?asu po AC kot ?e gre? npr prek celga cresa na lo?inj.
a pozna kdo kaj NIN (Pri Zadru) in okolico? Predvsem me vreme zanima, ker je blizu Velebit. Eni pravjo, da je ravno Zadar meja za de?, torej je treba ju?neje od Zadra?....
o stevcu pa je dosegel 210km/h in je pol je udaril neko neumno blokado in ni hotu vec...
Sploh pa BMW mu?ka s temi oznakami. V?asi se je lepo vedelo, da je npr 316 = serija 3, 1,6 l motor. Danes je to lahko 2.0 dizel. Bedarija. Isto 525 d. V?asi je to bil 2,5 litrski dizel, danes je 3.0.
Ampak tile na?i ljubljeni politiki nam posku?ajo ?ivljenje napravit res ?im bolj grenko. Najnovej?a veleumna poteza je davek na cukr.
tole je res hec. Ker si kao bolj bolan, ?e se ba?e? s sladkarijo.. Bedarija. ?e ho?e vlada to imet za izgovor, naj to potem manifestira na dra?jih zdravstvenih storitvah za debeluhe ker preve? ?re(j)(m)o, na kadilcih, ker si nala?? plju?a uni?ujejo, na motoristih, ker je znano, da so divjaki, na d?ankijih... a potem se pa najdejo seveda kriki o neenakosti ipd.....
Samo tam to izklopi? trenutno, v confu pa za vedno.
Rama je 4GB dost. ampak na prej?nji ?katli mi je disk crknu pa so vsi rekl d zarad torrentov. Zadevo sem re?u tko d mam torrente na posebnem lo?enem disku in naj tam ?kreblja. Razpi** me pa da tud glavn disk ?e kar ropota ko str traktor in to ves ?as. Labi - tam na lupici desni klik ne dela. Msconfig mi je pa mal tko tko......
Ker imam po leto?njem obra?unu pun ku**c elektra grem drugam. Mi lahk kdo svetuje kam? Gen-I al Petrol? Petrol mi nudi ?e 20 % ?e zbiram tiste zlate pike, po drugi strani pravjo d nafta od Petrola Sucks.... Zdej pa naj bom pameten.
Se pardoniram, ni bilo tako mi?ljeno kot se je dalo prebrati. Bolj sem mislil na to kako si se razpi?tolil, da me je raho strah postalo, da te ?e kak?en infarkt trefne.
Ni problema. Sej se ne jezim, samo vidim stvari tko okol bank. Jasno, lahko da se motim, saj nisem bog.
Mazda 6 kombi tebi pa priporo?am, da se malo umiri?,
S takimi stavki si samo ni?a? kredibilnost in spu??a? nivo, zato ne bom komentiral, ker se mi ne da, ni pa lepo, niti po?teno, niti nisem od tebe pri?akoval tak stavek. Je skor Lojzovski.
In vse ?as v gornjem postu omenja? da se re?uje banke, torje so banke nekaj zafurale, dr?i? In niti z besedo nisem omenil nikjer NLB, ampak banke. In glede na razgledanost, ki jo sode? po postih poseduje?, verjetno sam dobro ve?, brez da ti dokazujem z miljoni ?lankov, kaj vse so skozi zgodovino banke zakuhale, od raznih vojn, do umetnih zlomov borz in vse skup. B.M.K. za NLB, SKB; unicredit, KD in ostale, govorim o bankah.
Sam nehajte. BANKE so definitivno krive za ve?ino pi**arij ki se dogajajo po svetu od raznih mogo?nih dru?in ki furajo svet naprej. Pa brez zamere Boss k vem da ti daje kruh a brez bank bi bil svet lep?i. Kupil bi kar bi lahko, kreditov neb blo, pa ?ao. Tudi v pla?ilnem prometu med pojetji kakih 30 60 120 dni, pla?a? in dobi?. Kot spar. Tukaj se vse za?ne to je sama potuha za barabije. Ne pa krediti iztirjeni do konca in ko za?teka hopa k dr?avi po kolk? 250 mio nazadnje? Drhal bankirsko na en otok pa naj jedo, kar si sami pridelajo, bi enkrt vidli kaj je to delo, ne pa kraja denarja jasno, komu drugemu kot malemu ?loveku ki se ne more branit. Morda kak stavek ni najbolj argumentiran in mi bo kdo dokazoval s celimi stranmi kok so banke ok in blabla a men to ni treba govort. Najbolj pokvarjena banda poleg odvetnikov so definitivno bankerji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa ne d je Ivar ze prisoten?
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani