Zdej loh da ne razumem slovensk, mogo?e je biu avstrisk zajc, no ?e najbl zihr bi blo da mu proba? po zaj?je raztolma?t kva ?eli?, mogo?e si mela pa pogled - da ti je iz o?i vidu zaj?jo pe?enko, pa jo je raj zbrisu! :ne vem:
Kaka teletina se voz po cestah, mal prej pred trgovino na velkem parkingu se mav pelem, pa dam pol use smerokaze, pa ?akam deklino da uleti u voz, no in se en zadi naserje, pa najprej ful blenda, pa mu ka?m da naj gre mim, da ma placa tok da bi loh ?lepar ne sam mim pelu ampak obrnu mim mene, pa mi za?ne piskat, pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu!
U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou!
Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sneg je biu kr ?alost, tko da nis prou n? zamudu!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani