Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

?lovek: "Bog?"

Bog: "Da?"

?lovek: "Te lahko nekaj vpra?am?"

Bog: "Seveda!"

?lovek: "Kaj je zate milijon let?"

Bog: "Sekunda.

?lovek: "In milijon eurov?"

Bog: "Cent."

?lovek: "Bog, mi lahko da? en cent?"

Bog: "Po?akaj sekundo."

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

ah Lojz je verjetno hotel po vedat da on obvlada vse troje kar je napisal in se kljub temu ?e ni zagonil,ampak vo?na v nasprotno smer......to pa je ?e za probat :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

se bom potrudil!

Ampak ve? kaj me vseeno ?e matra! kako hiter je napredek!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Itak. Trebu??ek mora bit. Taprava baba ve, da nobena mi? ?e ni crknila pod kopico, pod lopato pa ?e.

In ja, hodim redno v hladilnik na bodyvamping.

odli?no , jaz tudi razmi?ljam o tem profi ?portu!

Kok te je pri?la oprema za to!

No nekaj brk mi ?e poganja....komaj ?akam da bom tak kot ti!

?ez no? si mi postal moj iz tam dol,----mislm idol al kako se temu re?e ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Saj baba je bla taprava. In namesto da bi me o?amarila, je moje brke pohvalila in rekla, da so moji brki lepi in taki kot jih ima Hercule Poirot (to je un detektiv k vse zlo?ine razkrije). Sem punci smu?arki povedal, da nisem pustil rast samo brkov, ampak bom pustu rast tud trebuh. Kar lepo okrogel je ?e.

Lojz to pa se strinjam s tabo!

Prave babe majo raje glavo nasloneno na mehkem pov?tru kot pa radiatorju :lol: Se prav hodi? tud na bodyvamping??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

in si ogotovil kaj da so to mo?ke punce! :D od kdaj pa si je stric lojz pustil brke!?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Fantje, vi se zajebavate, ampak stvar je izredno delikatna.

Trgatev se dogaja in to na polno in na vso mo?. Grozdje lepo zrelo, sladkorji zelo v redu, kisline dobre itd.....

Bo pa leto?nji pridelek koli?insko precej slab?i kot lani. Leto?nji letnik bo treba pit po gorenjsko, samo po pol kozarca.

Vam bom zaupal, ker ne morem bit tiho; Leto?njo trgatev smo simboli?no lepo popestrili. Tri mlada lu?tna dekleta so z bosimi no?icami v ?ebrici teptala grozdje. To vino bo nosilo posebno ime - "bosan?ek". ?koda ker niste vidli Lojza med temi lepimi nogami......uhhhhhhh kak?en seksi dogodek, se mi je kar malo nakrpulu.

Danes popoldne me ?aka ?e ena trgatev. Trga?ev imam kar dovolj, nikol pa ni preve? trga?ic mladih brhkih deklin....

uboge-se mi smilijo k morjo gledat en kup ma??obe :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

jaz sem se v tem ?asu 50 minut vozil od Lukovice pa do Vranskega-kolona pa skoz.

Vozil sem z motorjom ,z avtom pa bi se postaral :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Hehe sam tale tema je pa zmer ve?ji fail :bravo:

show must go on.. Lojz, kdaj bo potem trgatev in koliko rok ?e rabite?

ti bi lahka fural robo do pre?e ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

ne bom videl bo?jega kraljestva....................kaj se ti je pa prikazalo da me sili? tja gor! Ti ima? ?e rezervacijo tam gor a ne ,sj ve? pobo?nost pa take fore!

Sam pa raje zberem zemlske prostore,kjer se dogaja,ro?tilja,qrbe na ?tangah ple?ejo ,hrane v izobilju,halo tam gor se pa strada...itaq kdo pa bo kuhal za par lolekov in enga Lojza ? :hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Oooooooo nene, to se pa ne sme. Se ne sme golfat. Bog vse vidi Bog vse ve, greh se delati ne sme.

Une stare ?eni?ke morda, res ne bi vedle, da ima ?upnik malinovc, Bog bi pa to?no vidu, ?e v kelihu ni pravo vino. Sicer pa ni nujno da ?upnik pri obredu pije glih rde?kasto vino, lahko pije tud belo vino. Kako naj bi pa po tvojem belo vino ?upnik pol lahko zgolfal? A z oranđado?

O ti ti poredne?! Ti bi prec kaj golfal in to celo pri ma?i! Ne sme?!

Ker bo kaj?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

..in tako je bil dan razgla?en za praznik Svetega Lojza. :vino::cheers:

:hohoho::hohoho::hohoho:

?aki, a nisi ravn ti govoru, da se predpisanih ?lenov ne sme kr?it? :blink:

kje si pa to sli?al :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

razmi?ljam sammm kako naj ?lovek razmi?lja ?e nima s ?im razmi?ljat! Ampak po temule osebnemu opisu kakor si se opisal v zgornem postu ,sem takoj te predlagal o zamenjavi na?ega ?upnika k bo ?el v pokoj!

In ve? kaj........................BIL JE NAVDU?EN NAD TABO IN OSEBNIM OPISOM ;):jupiii:

?estitam zagotovil si si slu?bo v prihodnosti..............mater ma? sre?o!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ooo zakon!

Vse naj naj! ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

zakaj bi mislil ?e pa vem(mislit se pravi ni? vedet) je pa omenjal neko ?kart robo pomoje je s tem mislil na tebe bom se pozanimal malo bolje! Drga? pa res nisem vedel da si na tako dobrem glasu in dobrih odnosih s ?upniki-se vidi da si precej pobo?en za Lojza!

Hah jaz za ?upnika .... :vskalo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

itak da nam pove! Sj je dolenc :jezicek: Kaj te je postalo strah da bi po?infal tvojo ?lahno kapljico!?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pol pa se res preve? razmetavam. :blush:

:hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jah ni za podcenjevat....k je hud k PS :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ampakkk ?e je pa res taprau gurenc potem ?para obe ,?eno in ljubico,sam pa si ga ?lajfa na roke :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

hja lej nekje moram pridobit informacije o va?kih posebne?ih in kateri ima najbol?i cvi?ek na dolenskem :P

Zato pa sem te pra?al da mi obrazlo?i! ker ti meda ve? ve? kot sam Noris!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Dvomim.

Ko sem jaz delal hi?o vem, da si tri leta nisem kupu novih hla?. Na dopust, ali kak?no morje itd... 4 leta niti pomislit nisem upal. Vse je ?lo iz rok v usta, pa v maksimalni limit na teko?em ra?unu. ?ena je delala v firmi, ki je takrat propadala. Pla?e ni blo. ?eblji so bili dragi, da sem vsakega vsaj trikrat uporabu. Cvek spulit poravnat pa zabit nazaj vdrugo dilo. Sam sem se nau?u zidat, polagat keramiko, frajhat, sam sem naredu vodovod, kanalizacijo, centralno itd....Totalen univerzalc.

?e zdaj imam ?ivo v spominu, ko smo pokrivali in sem se zve?er, po kon?anem delu ozrl na mojo lastno hi?o, ki je dobila streho. Zjokal sem se od sre?e, saj je bla moja ?ivljenska ?elja in cilj imeti lastno hi?o, kamor se bomo s familjo enega lepega dne preselili iz tiste podstre?ne luknje.......................ne bom nadaljeval zgodbo, ker sem s ?ustvi ?ist noter padu.

Verjem, ni nam blo lahko.

Hmmmmmm ne zastopim?!?!?!?! Zakaj si pa dal za ma?o za starga fotra, ki je ?e pokojni? Kaj si pa pomagal starmu fotru s tem, ?e ga pa ve? ni?

ooooooooo zdaj sem se pa ?e jaz zjokal!

Res si car svaka ti ga na ?ast! Itaq dana?na mladina pa tako ali tako ne znamo ni? delat,in vse nam je postlano;)

svoje probleme res da najbolje zaupa? kakemu lokalnemu ?upniku ,morda bo v ta namen naredil sv.ma?o in naredil pobirko zate!

:prstgor:

Drga? pa kako naj ugasnem vse to kar si napisal,ventilator,radio it. ?e sploh avta nimam -pa mi to razlo?!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

To ni isto kot telefoniranje. Vsak, ki je s tabo v avto je v toku z dogajanjem na cesti. Na nek na?in sogovornik sodeluje z voznikom. Res pa je, da ne vsak in te kak?na te?na baba mogo?e res znervira med vo?njo.

Ko pa telefonira?, si s pogovorom, mo?gani in stvarjo popolnoma drugje. Tudi tisti na oni strani telefona ne vidi kje si ti takrat z avtom in kak?en manever ti takrat z avtom po?ne?, on pa? po telefonu goni svoje in se ne zmeni kaj mora? ti takrat trenutno z avtom po?et, npr zavijat menjat prehitevat bremzat itd.....

Spet ti bom dal za primer sex. ?e seksa? grupno z dvema bejbama, ste vsi pri tej stvari (razen ?e namerno zabu?ava?) in sodelujete, kot pri vo?nji z avtom.

NI RES

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.