Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Nevem, bomo videli. zdej lastnik če bo / je pameten, bo naredil tako, da se ne bo prekrivalo itd...Še vedno pa ima lahko na črno koga notri ...mislim da nekih preverjanje ne bo, ker je to težko izvest...

Veš kok je takih situacij še...nebroj...Se spomnim, ko je meni parodontologinja delala 2 posega, pa je potem v vmvesnem času ko sem imel kontroli, gladko pisala poseg, čeprav ga nisem imel, in sem ji plačal še 50 eur za čiščenje kamna. Država ji je pa refundriala še 200EUR za poseg + 50EUR mojih...Do the math...To pa je svinjsko. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja lej, žal je večinoma res tako. Ampak tale 'workaround' načeloma ni tako hud. Konec koncev, noben nobenemu nič ne 'ukrade' oz . ga prikrajša. Vsak nekaj dobi..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Res smo eni pacienti, da nam ni pomoči. Ko poslušaš razne modele , ki jim je glavno  to glede teh bonov, kako bi kaj z njimi zaslužili. Grem na "fake" dopust h kolegu(mami), ki ima apartmaje, mu dam bone, on meni vrne polovico keša, ko dobi denar od države. Pa sej folk več ni normalen, častna beseda. Kot da so spustili ovce iz ograde in ne vedo več, kaj bi naredili s sabo oz. kje bi naredili kakšno piz****jo. Čisto se jim je "spipalo".🤪😲

Tko pač je, ljudje hvatajo krivine povsod. In če so se odločili za tako 'darilo' naj ga pa imajo. Sej s tem podpirajo turizem. Še vedno bo dobil 100 eur, in to oba. Volk sit, koza cela ::)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz mislim da bo tudi kup zlorab, v stilu ti boš nekomu ki oddaja sobe dal vaucher on tebi denar minus provizija. Tako bo. Večino starostnikov bo tako naredilo, oz jim bodo vnuki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

:) Klasika, tast pravi, kaj to, toj brez veze...kaj to dajejo. Grem prespat pa zajtrk, kaj pa pol kosilo in večerja? To pa ni všteto. :)

In veliko jih razmišlja tako, in vaucher ne bo koriščen. Nekdo ki ima majhne dohodke more res preklopit, da si nekaj privošči. Ker ni navajen zunaj jesti recimo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Meni je pri avtomatiku to tudi v redu rešeno, lahko nekako kontroliraš al se sproži al ne. Je pa res, da včasih ko dam v N recimo, se avto prej že sam nazaj prižge, preden se zelena prikaže. Ponavadi pri kakih delih na cesti, kjer je ta interval daljši. Očitno je tudi nekaj omejitev koliko časa je lahko avto v stanju pripravljenosti, pa najbrž odvisno od trenutnih porabnikov itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po drugi strani je pa tudi v tem nekaj resnice: "Skratka, naj vam obrazložim še nekaj.
Ti vaučarji so čisti nateg. Danes zjutraj so me klicale osebe, ki so na čakanju, ki so jim znižali plače na minimalca, ki ne vedo če bodo odpuščeni, ki komaj pridejo čez mesec. Kaj naredi država? Podari vaučar za dopust, ki ne krije niti za vikend 1 osebe za spanje. Kje je še kosilo in večerja?
Ljudje se zgražajo, ker vedo da ne bodo morali koristiti tega.
Začela se je že "trgovina". Začelo se bo izkoriščanje teh bonov...pa vam ne povem kako (sem že slišal variante).
Skratka, dodaten puf (dolg) države za 345 mio €, ki ga bomo vsi plačevali. Predvsem naši otroci.
Kar je pa najbolj pomembno je pa to, da je to poteza ki privilegira le hotelirje. Čista diskriminacija do ostalih dejavnosti, ki so bile ravnotako deležne drastičnih izgub.
Prepričan sem, da je to ponovna pilotirana poteza ministra Počivalška, namenjena vsem njegovim frendom, ki delujejo v turistični panogi.
Sem razočaran.
"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam socialno šibki dvomim, da se bodo opogumili. Ker, ta vaucher ni all-inclusive varianta. Za takšne toplice odpadejo recimo, ker je še kar nekaj za doplačat...Če bi pa na končni račun lahko unovčil tole, pa za 400EUR ajde 500 z dvema otrokoma, že lahko greš za 2-3 dni v kake toplice recimo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No, torej si negiral svojo izjavo o kavč doktorjih :)))

Pohvalno, da si se tako odločil. Imaš pa kup ljudi ali pa staršev, ki naredijo vse kar jim 'uradna medicina' reče. Imam takega soseda. Pol pa jamra zakaj je otrok skoz bolan itd...Itak, če mu skoz svečke v rit tlačijo, pa antibotike gor dol...oh ja. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Alex, veliko je takih. Veliko je pa tudi takih kavč doktorjev, ki imajo obzorje precej širše kot 'uradna medicina'. Uradna medicina še vedno bolj kot ne zdravi samo posledice,...žal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah, je in ni. Najprej pove, da sicer je zelo nalezljiv, potem pa  v drugem odgovoru malce negira oz. malce umiri zadevo.

Resnica je pa najbrž spet nekje vmes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Res je FB doktor: "Virolog prof. dr. Miroslav Petrovec je predstojnik Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo, vodja laboratorija za diagnostiko virusnih infekcij ter član svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje. "

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.