@Tilen5, a ti je kak cegu na glavo padel al ti pa štumfi smrdijo. Ker pri zdravi pameti ne bi kolesarje na Primorsko vabil. Mislim, da bi bilo bolje za nas, če nam raje dež pošljejo. Ma kaj dež, boljše, da pošljejo poplave ko da se vsi tisti stari dedci v pajkicah pojavijo na kolesih in se naserjejo čez celo cesto, da jih niti normalno prehitet ne moreš - po možnosti po dva vštric... Saj, ko zamenjam brisalce na BTjki, ne bo več težav, zdaj mi pa brisalci nekaj packajo, pa če se še kak kolesar nalepi na šipo, se res slabo vidi ven...
Učenec ene od osnovnih šol v Črnomlju je grozil vrstnici, svoje grožnje pa je podkrepil z objavo fotografije, na kateri ima v rokah zračno puško. Policija je nemudoma ukrepala in mu orožje zasegla. Med hišno...
Ta je grozil, naslednji bo že šel na strelski pohod...
Ne, ni povezano s tem, ki so ga našli v Novi Gorici in ni povezano s forumaši - čeprav ideja ni tako napačna, mogoče kakšen nutrijski ples... Kakorkoli, ta ki je bil udeležen srečanja s sekiro, je že spečen in pojeden. Naš pes je še kosti dokončal...
In imam še precej hišnih ljubljenčkov, ki čakajo svoj čas...
Včerajšnje obilno deževje na Goriškem ni pustilo hujših posledic. V Zgornjem Lokovcu, natančneje v zaselku Novo mesto, je nekaj hiš brez elektrike že od včerajš
@Slivka naj si dobro prebere ZVPot-1 in morda najde kakšno določbo, ki mu je pisana na kožo:
- neskladnost 71-88 člena
- garancija 89-98 člena
Kupec-potrošnik lahko uveljavlja istočasno samo 1 zahtevek, ali neskladnost po določbah za neskladnost (termin "neskladnost" po novem ZVPot-1 je zamenjal termin "skrita napaka" - po starem ZVpot), ali pa garancijo, po določbah za garancijo. Eno ali drugo.
Ker je FucksWagen spet na servisu, zahtevam, da mi vrnejo denar in naj ga kar obdržijo. Oni pa so pripravljeni vrniti 8.000€ manj kot smo zanj plačali, ker smo ga 13 mesecev vozili...
8.000€ za eno leto ob dejstvu, da je bil vsak mesec na servisu, pa zame ni sprejemljivo...
- "Si kupim sexi perilo, da mu bom privlačna, zapeljiva, ... da se bo bolj vzburil! Ko sem mu povedala, koliko sem plačala, … 14 dni se mu ni dvignu..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ženske so kot palačinke: al so zvite al pa prismojene...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani