Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

policaji prosim ne brat tega=) drga? pa nism vedu da ne smem je za to kak poseben razlog? aja z mojo vi?ino lu?i ne bom nikogar slepiu kot to nekateri s xenonom delajo tudi normalnim avtom kaj ?ele meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Joj pazi ker te 100W se pregrevajo v 3 pm in crknejo 1,2,3, upam da ti ne bodo sicer, jaz sem obupal nekaj let nazaj, 3 kos v 2 meseca....

a je bla kaka druga znamka vsaj?al so ble prou jk tacga k na pol mesca res nep novih not dajou, ?e se izka?e da ima? prou bom pa na navadne osram nightbreaker pre?altal, ?e pa tut tist crkuje potem bom pa xenon not dal pa bo :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zjutraj sem bil konkretno zaparkiran s strani ene Q7 in zdj k pridm dam pa i??m parkplc znorim k vidm da je en cepc zaparkirou prazn parkplc v kerga bi svoj avto komot spravu. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan :P

se vidi na tej sliki, so pa to?no take.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gorjup13
Napisano

vse naj naj :mi pijemoo:

pa drugi? ?e vid? mazdo pred siesto kar uleti na drink :harhar:

hvala ?e enkarat vsem za ?estitke :D

hehe 1. dvomim da bi te notri na?el

2. ko odhajam od tam komi ?akam da pridem dam tako da mislim da se na pija?i tam ne bova videla :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prva stran 24kur, te niso normali...........?isto poneumljanje ljudi in tavanje od realnih novic

ja kaj te pa moti?sj je sam pol stvario o dobrih ?enskah napisanih :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride nuna h ginekologu na pregled.

"Nose?i ste," postavi doktor neverjetno diagnozo.

"Kaj," je ogorcena nuna, "kako je to mogoce?"

Tip jo le ste?ka prepri?a, da je njegova diagnoza pa? pravilna in je res nose?a.

Nuna odide iz ordinacije naravnost v cerkev, se postavi na sredino in se na ves glas zadere:

"Kateri kurac si ga je drkal po sve?ah?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zanimiva zadeva, a prek tega loh tut avtu sledi? ?e ga ukradejo?sj ne da bi kdo mojo starino ukradu:D sam tko drga? je pa zanimiu, ?e ena stvarca za kero bi dau ke?, ?eprou nism ?ist ?ur zka bi jo jst rabu :D rabm mal ve?jo pla?o da si par tehni?nih stvarc kupm :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naredu izpit, tko ka?ejo neuradni rezultati, in seveda da kuj pojamram prfoks ni dal 3 dodatnih pik kot je blo re?eno ampak 2, in pa en ?lank mi je za piko slab? ocenu kt ostale 3, in zrd teh dveh to?k je 7 ?e bi te dve to?ki dobil bi pa 8 padla :D sj je tut 7, nism freak na povpre?je :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.