Tako si zatiskaš oči pred resnico, ker je sedaj celo grafično prikazano, da pač nisi priljubljena osebnost (narcist bi se obremenjeval že z 1 glasom, trenutno jih je 13) in si ne prideš k sebi zakaj se to dogaja
Ti si pa tudi že tečen z enimi in istimi zapisi.A ne moreš razumeti, da niso vsi za golobnjaka in leve lenuhe tu na tem forumu. Preberi najprej zapise svojih levih kameradov, kdo začne prvi žaliti in potem se oglašaj.Ali rabijo mogoče zagovornika, ker niso sami sposobni napisati dva stavka?
Ma problem je v tebi. Boss razlaga o enem italijanu ti pa kot užaljen 13-letnik takoj skočiš na prvo žogo in začneš metati te svoje idiotizme ven, da potešiš svoj ego. Si pač samo ena osamljena duša, ki ga nihče ne razume. Nima veze levo-desno (politika). Že 100x smo ti eno in isto povedal.
Ampak ne mores pa mimo tega, da bi ljudi etiketiral in zalil ane? Toliko enega negativizma od enega samega cloveka ne vidimo prav pogosto… Si isti Jansa… kot da bi bil z njim kaj v zlahti…
Sej priznam, da sem ga z IQjem jaz prvi. Samo kaj, ko ne razume kaj mu nekdo hoče razložiti, ali pa se dela da ne razume. Se pravi je v vsakem primeru pod vprašajem
Mene pa samo zanima,kolikšnji odstotek "cepljenih" se bo šel še cepiti...tudi od tukaj pametnih,k so nas "ožigosali" kot kužne,vse pandemije krive,egoiste,teoretike zarot itd...se še vse spomnimo...vse smo bili,samo normalni-zdravi ljudje ne...
Čisto podobno našim levakom, ko vzamejo besedo iz konteksta.
Napisal sem, če še znaš brati, upam da ja, da je žalostno to, da je model zoprn večini ljudi, čim odpre usta. Tudi tistim, ki so ga pomotoma ali namenoma volili in jim je sedaj žal.
Hehe, pa sej to je praksa tako Italijanov in Avstrijcev. Pri njih so kot kaže neki drugi prometni zakoni. Bodi vesel, da ni zajahal sredinsko črto, kar je še ena bolj inteligentnih idej naših zahodnih sosedov.
Najbolj me pogreje avstrijec s slamnatim klobukom na zadnji polici. Potem veš, da bo žurka
Če bi pa z lopato kidali, bi pa ljudje začeli s tem, da si nabirajo politične točke.
Itak nikoli nobenmu ne bo nič prav.
Drugače se mi zdi pa pohvalno recimo JJ je kidal in tudi s Šarcem skupaj baje. Pa še vse stranke so takoj podprle novele zakona. V stiski znamo biti še vedno super narod in stopiti skupaj.
Kupujem 4G router, kamor bi vtaknil sim kartico in se z računalnikom povezal gor. Ker imam Telemach in se po prenešenih 20 GB seja prekine, moram sedaj telefon (hotspot) dati na letalski način in napisati sms "nadaljuj" da mi nadaljuje prenašanje GB po najvišji hitrosti. Kako je s tem urejeno na routerju, kaj se bo zgodilo, ko bom prišel do 20 GB?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Včeraj še v Afriki,
https://www.24ur.com/novice/tujina/prigozin-naj-bi-se-na-novem-video-posnetku-javljal-iz-afrike.html
danes že letel iz Moskve v Sankt Petersburg
https://www.24ur.com/novice/tujina/jevgenij-prigozin-umrl-v-letalski-nesreci-v-rusiji.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani