Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

ponovno ugotovil da

mazda 6 ima ogromno placa ma zadnjih sedezih. prov pasal je:) po dolgmu casu sm se pocutu kot najstnik:)

res ga ma ogromno...kaj sele ko ji zadne zice podres :prstgor:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe Jo?t, ne gremo mi na ta na?in na izlet, tko da ne bo ni? iz tega, ?al. <_<

?e mal pa na Osmico, juhu. :jupiii:

a dej dej,valda bos decu prnesu kej za pokadit...babe lahko tm pustite,je kle dost...ne...sam resnokr prvlecte sabo mal za pokusnjo :D kako je blo na osmici?

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no! :cheers:

A bomo ?li pogledat ?e slavno F1 stezo v Belgijo med potjo? :jezicek:

prneste nazaj kej kvalitete :bravo: to obvezno...ksn gram neke hudobije, pa babe pozdravte :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji? sem si kupo NFS: Run. Sej ni tak zani?, kot sem mislil, ampak neki prese?ek pa spet ni. Proge so mi sicer super, ampak pogre?am fiziko iz Gran Tourisma ali pa vsaj Test Drive Unlimited 1. Kar pripelje? z 200km/h v policijsko blokado pa jo prebije? brez nekih huj?ih po?kodb. Malo lu? po?i pa havbo dvigne... to je pa vse. ?koda no.

Meni so ti COD-i super v SP na?inu, v MP mi pa nekak ne potegnejo. Preve? pe?a?enja :lol: Sej pri Arma2 se tudi pe?a?i, ?e ni ravno nekega prevoza blizu, samo ta ultra realizem je pa spet preve?. Si skrit v travi pa kar od nikoder dobi? ?us v glavo. ?e malo pa si kupim BF3. Ta se mi zdi ravno to, kar rabim.

ja sej itak odvisno kako ti sede :D jst ga skos kupm k ga sede lepo pozim spilat...

za PS3 ga majo ze dans,a za PC pa jutr dobijo :angry2:

drgac pa BF3 je zakon itak...sam je prevec dogajanja :D res prava vojna! jst sm bl oldschool sej ves... :prstgor:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dans pa se jst pospravu sobo v 0 :D in formateru comp in mi tko lepo zdej dela da je biu zgleda ze res zapacan ceu :blush: zdej smo zmagal za en let spet....

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.