Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes vozil rally na novem iPAD-u...displej je kr volan...cool...moram tamalemu kupit :danzoman:

jz se pa vsega na iXXXX izogibam na kilometer... poglej notebook kak lahka za ta dnar dobi?... velik raj kupim orng ma?ino (jo mam) ki je velik cenej?a in zmogljivej?a od macbook... sam zato ko je apple... ko bi mi vsaj CELO japko dal bi ga ?e mogo? kupo...

ne vem pa kaj so hotl z ipad nardit... me?anico macbook pa iphone ali pa ipod touch... ne vem no... men ne di?i... ni userfriendly... vsaj men...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty
Napisano

:blush: Nisem zginu :blush:

HVALA vsem za ?elje... Jap staram se ko sam satan :hudicek::hudicek:

Odsotnost pa opravi?uje to da sm avtodom pedenal... Gremo za 9 dni v Italijo... Toscana, Rim, Firence, Pisa, Mirabilandija,... ITD :P U?ival bomo 100km/h :D :mi pijemoo:

Ko pridemo pa tja pa za?nemo na moj rojstni dan...

MI PIJEMO TRA LA LA LA CJELI DAN I NO?,

MI PIJEMO TRA LA LA LA CJELI DAN I NO?,..... :vesel::punk:

P.S.: Al se sam men zdi al je tist rek "bolj star bol nor" prakticiran? :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoc pri nakupu...
Napisano

ne pebi ni 1. april hehe.. sosolec kupuje neki zase pa ko je glih mazda sm pa dal gor...

kolo sm pa vceri prodal... zdej pa grem po kuoto kredo model...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

predn sm hoto napisat tale post se mi je tole pokazal... kar ni ni? novga :D

Javljena napaka je bila:

Masovno objavljanje je prepre?eno. Po?akajte 30 sekund pred naslednjo objavo

pohvalit se morem da je tole moj 3000 post ljudje :D:danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pomoje sm prvi maturant ki je iz maturanca pelal avto domu in ga policaji ustavjo in napiha 0.00 :harhar: pa jima n? ni blo jasn... pa zadi peljal rahlo vinjene star?e in dru?inske prijatle (ki so bli s svojim avtom sam sm reko v na?ga ker sm vedo da neki bo narobe)... takoj zapelem iz parkinga vidim rde?o smrekco :D

EDIT: pa ?e izpita nism mel s sabo XD

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

skor mal pre?voh motor za tako velik in te?ek kamper...vem s prve roke, ma kolega Fiat Ducato kamper, 2.8 hdi 130hp pa ga je po avstrijskih prelazih zmeri po?teno zmanjkovalo...;) zdej ?e se tastara bl po ravnem vozta, je pa tole vrh glave.. :D

od kolega ko ma 110hp rimorja smo prisl komot v kitzbuhel pa sm jz pelal... mogoc parkrat nazaj v 4. saltal ko je bil hribcek oz nism se zagnal gor... nas pa se 20hp vec in sploh vec navora... poraba pa malo nizja... iz ptujskih je bla razlika skor nic ker sm mel kr tezko nogo 8.8 na sto... okorog 100-110 na uro...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ni blo kj akcije iskreno receno... sumi drzal 6 mesto edino vettel me je presentil "LOST POWER LOST POWER..." ko ti auspuh razgoni pades na 4 mesto pa alonso spet prvi :P sumi se voha teren kam bo taco dvigno... alonso je tk skos dihal za vrat, on pohodo pa smo tam ko neki odpove...

pa dober blo vsaj kj v avtodomu v ptujskih za gledat po kosilu :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e se ne bo ata pohvalo se bom pa jaz namest njega... :bravo: Kupla sta kon?no avtodom... Po vseh letih biti prikoli?ar je pred hi?o kon?no to... Je pa Ford Transit 2.2 TDCI 130hp, 6 le?i??,... itd...

Zadeva zlo super... Kupla sta 2007 letnik z 90k km in se pelje ko u sanjah... Ohranjen v piko, oz. tu in tam kak?na kozmeti?na pa to... Vse ostalo 1A

post-771-1268336707_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalt se morm da mam nov laptop!! Hvala bo?tjan za asistenco po telefonu... :bravo: pol vzel ASUS K72J z i3 350 procesorjem, 2x 2GB ddr3 (4GB) 1066mhz ram, HD5470 1GB grafa, 17.3", ... itd :D Dans zamenjal Home Premium 7ko z Ultimate 7ko in morm re?t bomba je tale komp!!

?e enkrat hvala iVar-ju :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preizku?nja...
Napisano

imas izpit za motor?

drugace bi pa jaz raje runnerja 200 vrx gledal ce hoces 4tak t ali pa bi si brzinca vzel.kakega endurota. za po mestu pomoje zakon. glede skuterjou na obali pa pazi da te ne nategnejo..to je vse iz italije vec al manj iz odpadov.

Po novem butastem zakonu naj bi avgusta ?el ?e enkrat vozit izpitno za 35kW... Kar se mi zdi idiotsko ker sem naredil izpit pred uvedbo novega zakona... Izpit mam ?e od avgusta 08 za A1 kategorijo... Do 11kW... Samo ali je ?e vedno do ali enako 125ccm ali so sedaj spremenili samo na omejitev mo?i? Ker v roza izpitu mi pi?e ?e <=125ccm <=11kW za A1, A2 je <=25kW (po novem je 35kW) in <= 0.16kW/kg... A kategorija je pa neomejena...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preizku?nja...
Napisano

Ma tole okol avta sem za?el razmi?ljat... ?tudiral bom tukaj logistiko (vem nism za ?urke itd..), pe? mam 20min faksa, ?e rabim avto stoji v gara?i Mazda, kadar je pa ni pa je ulico naprej pr dediju Hyundai na voljo.. Ne vidim neke potrebe po avtu ko smo mel pogovor na to temo doma.. Sploh potem tankanje, vzdr?evanje, servisi, parkirnine,... S skuterjem cik caka? po mestu gre? ?ez ulice ko avto ne more, zastonj parkira?, kjub temu bi pa ?e vedn lahk komot ?el vedn prek 100kmh, poraba je sme?no mala okol 2L/100km, registracija je okol 120? letno vse skupaj brez bonusa,...

Glede preizku?nje ceno sem vedel okoli 9? tablica, 4? ne?esa ?e pla?a? in zavarovanje od 12-20? pi?e... Nisem pa vedel kake pogoje rabi? izpolnjevat da jo lahko zaprosi?...

Bom malo ?e spremljal avto.net pa bolho, mal oglasnike po cajtngih ?e se kaj pojavi in je to to... Trenutno sem to Aprilio Leonardo 150ccm 4T na?el... Sem pa ugotovil da je zra?no hlajena... Bom videl kako in kaj...

L.P. Q

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preizku?nja...
Napisano

Kaj rabim jaz ?e ho?em preizku?njo dobit... Naprimer da ne registriram motorja na obali ampak si ga gor prpeljem in tukaj dam registrirat? ?e zdej nima ni?... Oz je odjavljen... Kolko je cena vsega skupaj in kaj rabim... Gre se za 150ccm 4T Aprilio Leonardo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm tok veseu :D v?eri sm skuter prodal za ni? manj kot napisanih 950? :danzoman: sedaj pa hunting for my pipm mobile :punk::D

any suggestions...? labi pravi fiesta 1.25L, klopko fiat brava,... mene pa 323 matra :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

men ful tisje lavfa k prej... sploh pa 5.1 zvok ubija prot xp... zadne zvocnike ma sam efekte sprednji pa vokali... noro!! sam kaj ko 5.1 ne znam v winamp-u uklopt... mi 2.1 spila... morm v windows media player-ju predvajat EQ pa na nastavitvah zvocne stelat... any idea???

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Ja zdej je ?e tok zadev mo?nih, da je ?ist preve? tole...

Jest govorim o formatiranju, potem o pranju nog, Qwerty omenja motorko...

Jest jo pa ?e imam :P

pa motorka je ql...

ne se prev? hvalit... ti bo crkno :jezicek::jezicek: mam voodo lutko :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.