Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ampak na?minkana je pa grozno. Vsaj za moje pojme. Sploh ?nable...

?eprav se mi zdi, da imate mo?ki najve? te?av s njenim stavkom: "Samo me pogledaj jednom u o?i." Mo?ki ponavadi gledajo ?enske kam drugam... In takrat jim je vse drugo odve?... Pa?, mo?ki...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Nau?i jih pregovora.

"Ko rano rani, rano dan zajebe" :D

Pregovor pravi: Zjutraj se dan i??e.

?eprav moj mo? ugovarja. Zjutraj dan pride sam od sebe. I??e? ga zve?er, ko je dan kar izginil, pa sploh ne ve?, kam in kdaj...

Dobro jutro.

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Prazniki so mimo in spet smo v "starih tirnicah".

Dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Cerkev.

Bogoslu?je velikega petka.

?upnik bere o trpljenju Jezusa Kristusa in ko prebere, da je umrl na kri?u, povabi zbrane, da v ti?ini zbrano premi?ljujejo o pravkar sli?anem.

Sledi grobna ti?ina.

In na vsem lepem eni babici za?ne zvoniti na mobitelu Avsenikova Na Golico!!!

Pa babnice trapaste, 3/4 svojega ?ivljenja je pre?ivela brez mobitela, kura zme?ana, zdaj pa ne more v cerkev, brez da bi ga vsaj sti?ala, ?e ne kar ugasnila, butara stara zblojena!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Pa na?e tri heroj?ke je tudi te?ko razumeti. Le kaj jih ?ene v nedeljo tako zgodaj zjutraj? Zdaj ?e zajtrkujejo.

Pa dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bo treba malo IPje preverit :P

Busted !

In vsi ostali:

kak?na detektivska akcija, huj?a kot iskanje izgubljenega avijona. Pa samo za to, da najdete eno poro?eno ?ensko... ?e ko sem bila samska, me niso tako iskali...

In taka akcija, da ugotovite nekaj, kar bi lahko vpra?ali... Aja, mo?ki nikoli ne spra?ujejo... Ah, mo?ki pa?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

To ti misli?, sem ukajlal 2 v slabih 7 urah. :P

Kdo prav da je nimam ?

Druga? zgleda da na tisti vi?ini dolo?ene "ni?inske" izraze druga?e razumejo. :jezicek::jezicek:

No, ja, je pa res, da se v?asih ne razumemo dobro, ?eprav govorimo vsi slovensko in bi se bolje razumeli, ?e bi govorili angle?ko...

Kak?ne mlade Ljubljan?ane je kar te?ko razumeti. Pa kak?ne Prleke tudi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bom preko "Mazda-po?te" dobila paket iz Sevnice.

Nek mo?akar iz Kr?kega je od nekoga s tega foruma kupil plati??a za mojo petko. Ta mo?akar jih bo pripeljal v Ajdov??ino k svojemu prijatelju v slu?bo, ki je tudi tu s foruma. Ta prijatelj jih bo iz slu?be gredo? pripeljal k meni.

Pa bodo ?tiri plati??a brezpla?no pripotovala iz Sevnice v okolico Nove Gorice, meni pa pri?parali pot. Tako se dela, Mazda forum. Hvala vsem udele?enim in se priporo?am za naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

To delam nekomu drugemu. Ti si pa najdi drugo, ki ti bo to delala. :P

Dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se sprehajata ?upnik in zdravnik in se pogovarjata, kdaj se za?ne ?ivljenje. ?upnik je trdil, da ?e ob spo?etju, zdravnik, da ?ele ob rojstvu. Tako se sprehajata in argumentirata vsak svoje trditve. In se nikakor ne strinjata drug z drugim. Na lepem opazita, da se jima pribli?uje starej?a ?enska. Dogovorita se, da jo bosta vpra?ala in njeno mnenje bo obveljalo. Kot ?enska bo gotovo ?e najbolje vedela. Ko se sre?ajo, ji razlo?ita, o ?em se pogovarjata in jo vpra?ata za mnenje. Starej?a ?enska ju pogleda in re?e:

- "Ee, draga moja, ?ivljenje se za?ne, ko otroci odidejo od doma in mo? umre..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako veliko pa bo to. ?e gre za jumbo plakat, dobro. ?e pa gre za vizitko, bodo pa ?rke tako majhne, da jih bo treba brat pod mikroskopom... Sploh tiste na zmaj?ku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Podalj?anje akcije, al samo po?itek po akciji ? :D

Po?itek po "akciji" pa dokler se otroci ne zbudijo.

Dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Danes smo pa kar pole?ali.

Dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In kaj te tako hudega mu?i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, dobro si to zastavila. Jaz se nekako ne morem pripraviti k temu. ?eprav bi bilo nujno in dobro.

Naj ti uspe. ?koda le, da ne bo trajalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Tudi mi imamo enega takega. Od za?etka sem se pogovarjala kar po pet minut, preden sem ugotovila, da govori v spanju...

Ja, pa dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

?e sem prav ulovila, imate pri vas dojen?ka. Se pravi, da je pri vas vsake tri ure ?as za lahko no?...

Saj res, kako se pa dr?ita heroj?ek in Va?a ?ena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Otroci ne poznajo vikenda...

No, vseeno nam je uspelo danes malo pole?at.

Pa dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?enska re?e:

"Tu je pa tak?en nered. Dajva,

midva morava tole malo pospraviti.

Tvoje stvari le?ijo na tleh

in ?e jih ne bova oprala takoj zdaj

bo? jutri brez obleke."

Mo?ki sli?i:

"Bla, bla, bla, bla dajva

midva bla, bla, bla,

bla, bla, bla, na tleh

bla, bla, bla, takoj zdaj

bla, bla, bla, brez obleke."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Dobro jutro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tole pa so izgovori.

Sama sem trikrat preva?ala dojen?ke, ki so tudi jokali, pa sem vedno vse celo pripeljala domov.

In zdaj preca?am tri razgraja?e, ki se med vo?njo tudi stepejo, pa kri?ijo, pa ves ?as nekaj spra?ujejo, pa zbujajo pozornost s takim in druga?nim po?etjem, pa sem vseeno vse celo pripeljala domov.

?e ve?, takrat, ko sem imela nesre?o, sem bila sama v avtu in me nih?e ni motil...

Ene pa imajo izgovore...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Velikokrat preberem tole "Mo?ki pa?..." :D Ena, ki je napa?no izbrala? :cheers:

A je mar kje katera, ki ni?

Ne, ne, brez skrbi, ni? napa?no izbrala. Sam je pa tko fajn mal pojamrat. Saj ve?, ljudje pa?... In najlep?e je pojamrat ?ez mo?ke. Ker so pa? mo?ki...

Pa ?e en vic:

Se sre?ata prijateljici. Pa re?e ena: "Ti ima? pa poro?ni prstan na napa?ni roki!" Pa re?e druga: "Saj sem tudi poro?ena z napa?nim..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Najla?ji test bi bil, da podmladku da? na izbiro Golfa in Mazgo, ?e izbere prvega, potem 100% nisi njegov foter. :hohoho:

No, ce bo zbral 2jko dizla pol bi se znal bit :P

Eh, mo?ki...

In ?e bi otrok izbral avto roza barve z belimi odbija?i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.