Najbolj smesna stvar pa je da sem v eni najbolj znanih boxer psarn na Hrvaskem (Felix Canis) dal manj za psa kot v slo za 'cistokrvnega' - 250?.....
Pri nas so taki 700-900?.
Moja kolegica ma tudi psi?ko boxerko in neke zanane slo. psarne in ?e drugi mladi?ek ima probleme. So dobili drugega, ker je bilo prvega treba uspavati. Zdej pa spet problemi nevem kaj ?e - ledvice mo?no.
Jures je tole dobro napisal. Moj pes je tak bolj za?eljen primer oz. bolj podvr?en deformacijam. Zaradi tega sem ?la do dolgoletnih vzreditljev in dala ve? ?.Vseeno pa je to ?ivo bitje in nikoli ne ve?...Sem ?la tudi na razstavo in morda se bom potrudila za vzrejno dovoljenje, da bo kdaj o?ka. Vse to bolj za moj hobij kot slu?enje.Prvotno je to dru?inski pes.
Pa ?isto tako, ?e je debata o doma?ih ?ivalih. Moram jutri k veterinarju. Grem po Bravecto proti bolham in klopom. Morem ful pohvalit. Tabletka dr?i 3mesece in niti enega klopa ni imel. Je res, da je dra?ja za mojega psa (7kg - 35?). Mogo?e komu pride prav info., je dokaj nova ta zadeva.
Ej super Dragana.Povej kam hodite kaj na dopuste,da ni te?av.Gledam kak bolj ornk hotel prepovedano:(Letos smo bili v apartmaju in je celo brezplaco imel:)
Lu?tno.Jaz sem zbirala med tem in kavalirjem.No zmagal je kavalir:)Kolikor vem pes ni ?istokrven,?e ni rodovnika.Va?no pa je,da ma? kar ?eli?.Jaz mojega brez rodovnika zaradi deformacij sigurno nebi vzela.
Pred nesre?o pa sem imela nekega Nikona (zadela v nagradni igri). Pa mi je bil super. Po ob?utku lep?e slike od Sonyja. Nimam pojma...se ne spoznam na fotografijo ipd.
Ja najb? je bla lu?ka pa moj ni vidu.?koda,ker ne piska.Ugotovili takoj,ko smo speljali na cesto.Nekaj zaropotalo (prazna ?katla od ?evljev) in hupanje avtov za nami.
Al pa, ?e se odpeljemo izpred bloka z odprtim prtal?nikom. Notri pa pes in kup ?are. Dobro, da ni bla nesre?a....Zakaj za vraga avto ni? ni zapisal...mo? pa ni videl - zaprla nisem pa jaz:(
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja kolegica ma tudi psi?ko boxerko in neke zanane slo. psarne in ?e drugi mladi?ek ima probleme. So dobili drugega, ker je bilo prvega treba uspavati. Zdej pa spet problemi nevem kaj ?e - ledvice mo?no.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani